Ellen Arnstad

Erfaren konferansier og debattleder

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ellen Arnstad

Ellen Arnstad har vært toppleder i mediebransjen i over 20 år, og og en profilert redaktør for blader som Henne og Se & Hør. Hun grunnla magasinet Henne i 1994, og har vært en tydelig stemme som samfunnsdebattant innenfor områder som lederskap, likestilling og andre verdispørsmål. Hun har mange års erfaring med å bygge opp fagseminarer, konferanser og eventer innenfor både B2B og B2C. Hun har ledet en rekke store konferanser, arrangementer og eventer, og har lang erfaring som intervjuobjekt i alle mediekanaler. Hun har også gjort en rekke intervjuer med både kongelige og andre store personligheter.

Ellen Arnstad sine skriveferdigheter, evnen til å skape en rød tråd gjennom et arrangement, forstå målgrupper og levere en helhet, slik at konferansen blir profesjonelt håndtert av en svært erfaren avvikler, gjør henne til en meget solid konferansier, debattleder og intervjuer. Hun har også erfaring fra flere styreverv i næringslivet, er kåret til «Årets kvinnelige medieleder», har fått «Årets Hederspris» av Norsk Redaktørforening og ble tildelt den prestisjetunge «Fredrikkeprisen» av Norske Kvinners Sanitetsforening. Ellen Arnstad er også forfatter av boken «Alt du ikke ser. Livet med Joachim», en bok om livet med en svært syk sønn. Ellen er administrerende direktør og partner i «Arnstad, Lystad, Brustad AS» og daglig leder og eier av «Bedre Damer AS».

Konferansier
Paneldeltaker

Ellen Arnstad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS