Talerlisten
Elsa Grimsmo og Per-Kristian Johnsen

Elsa Grimsmo og Per-Kristian Johnsen

Coach og endringsleder | Vestfold

Pris / 45 min

NOK 12.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 20.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Elsa Grimsmo og Per-Kristian Johnsen brenner for å utvikle talenter hos enkeltpersoner og team! Det er menneskene som utgjør forskjellen også når mennesker møter systemer. Per Kristian Johnsen er «speaker & change-agent», og opptatt av mennesker i prosesser der teknologi og systemer møter mennesker Elsa Grimsmo Business er coach og kommunikatør. Hun er fascinert av menneskers forskjelligheter, nysgjerrig og har stor lidenskap for kommunikasjon og relasjonsbygging.

Foredrag

Hører du hva jeg sier?

Et foredrag om kommunikasjon og hvordan utvikle medarbeidere til relasjonsbyggere som bygger varige kunderelasjoner. Det vi sier, måten vi sier det på og intensjonen med det vi formidler – det betyr noe for hvordan vi bygger relasjoner og skaper nettverk, og det er avgjørende for hvordan budskapet vi kommuniserer oppfattes.

Samhandling når mennekser og systmer møtes

Et foredrag om hvordan vi kan skape synergi i vår bruk av IT-systemer ved å ha fokus på menneskenes talenter og styrker. Kunsten å skape samhandling mellom mennesker og systemer. Skap en delingskultur som utvikler beste praksis.

Glade dager i hamsterhjulet

Hvordan takle - og utnytte - press og stress i hverdagslivet? Mindfulness er mer enn å puste med magen og mestre stress, et verktøy for økt fokus med råskap i stillhet.

Fire språk på en time

Hvordan kommunisere med rett budskap til rett person. Kjenn dine preferanser og vit hvordan du kommuniserer med ulike mennesketyper.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS