Eric Løe

Eric Løe

Seniorrådgiver, snakker om bedriftskultur og ledelse

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Eric Løe

Inspirasjon, motivasjon, energi og oppriktighet i en faglig ramme som motiverer og inspirerer! For Eric Løe er innholdet veldig viktig og det krever lang tid med trening og forberedelser for å lykkes med å holde foredrag. Ikke fordi innholdet i seg selv er vanskelig å forstå eller lære, men fordi måten det presenteres på er den avgjørende faktoren som skiller et godt foredrag fra et middelmådig. Med 5 av 5 mulige på samtlige tilbakemeldinger det siste året og et snitt på 4,73 av 5 over tre år har de fantastiske bedriftene Eric tidligere har jobbet med kommet tilbake gang på gang og det er alltid en glede å bli kjent med nye. Han håper du har lyst til å bli inspirert av en av hans foredrag og Eric ser frem til å høre fra deg.

Foredrag

Skap en kultur hvor resultater kommer som en naturlig konsekvens

Begrepet kundereisen har de siste årene fått et godt fotfeste i de fleste Norske organisasjoner, men hvordan denne benyttes i hverdagen varierer fra bedrift til bedrift. Eric viser hvordan man med kundens opplevelse som utgangspunkt benytter kundereisen til å utvikle medarbeidere som leverer enestående service og kvalitetsresultater.

Sover du i timen?

Lederens kritiske rolle som rollemodell, trener og utvikler av kultur er dessverre langt nede på prioriteringslisten for mange ledere. Vi ser på konsekvensene av å abdisere fra lederens viktigste ansvar, å bestemme og utvikle kultur, sette fokus og gi konsekvenser for uønsket adferd. Foredraget passer for organisasjoner med "døde ledere" som sliter med omstilling og gjennomføring.

Eric Løe har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS