Erik Aasheim

Kjent fra NRK, journalist og konferansier

NOK 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Erik Aasheim

Tidligere Dagsnytt 18-programleder Erik Aasheim elsker å lede en god debatt eller konferanse der folk får vist seg frem på sitt beste. Folkeopplysning er et hedersord. Erik har 30 års bakgrunn som journalist, programleder, Paris-korrespondent, forfatter, møteleder og grønn ministerrådgiver. Han har vært tilknyttet NRK i 15 år, bl. a som programleder for Dagsnytt 18, Ukeslutt, og TV-programmene Stereo og Nyhetsblikk. I åtte år var han korrespondent i Paris. I tillegg har han vært kommunikasjonsrådgiver for to klimaministre og kommunikasjonsdirektør for EAT Foundation og Gunhild A. Stordalen. Har også skrevet biografier om Eva Joly og Jonas Gahr Støre. Erik liker best å komme inn tidlig i prosessen og bidra til både program og dramaturgi. Han har et bredt nettverk innen politikk og samfunnsliv. Og Ingen går på scenen uten at Erik har hatt en grundig prat med dem på forhånd. I dag driver Erik firmaet primusprod.no Priser avhenger av forsamling, lengde og forberedelser.

Foredrag

Lage gull av gråstein - eller gråstein av gull

Noen ganger må man lage gull av gråstein. Andre ganger må man lage gråstein av gull. Erik Aaheim har jobbet med å få både ministre og næringslivsledere til å stråle i offentligheten. Og han har sett mange toppsjefer og politikere i Dagsnytt 18-studioet som ikke akkurat har fått den hjelpen de trenger. Dette foredraget handler om hvordan du spiller lederen din god.

Hjelp - journalisten ringer

Hva gjør du når journalisten ringer og du ikke hva vet han du skal svare? Erik Aasheim har vært journalist i 30 år og kan alle triksene.

Hvem er Jonas Gahr Støre?

Erik Aasheim har sammen med NRKs Nina Stensrud Martin skrevet ”Jonas” – en biografi om Jonas Gahr Støre. Basert på boka tilbyr de sammen et annerledes og illustrert foredrag om Arbeiderpartiets leder. Aasheim & Martin har over flere år hatt tilgang til Jonas Gahr Støre og hans nærmeste krets og i foredraget tegner de overraskende bilde av Ap-lederen. Foredragets lengde tilpasses arrangementet og vil bake inn aktuelle politiske saker.

Erik Aasheim har 5 vurderinger

Anne Solgaard

31. mars 2018

Medvind Eventbyrå AS

6

Erik er ikke bare en dyktig konferansier, men han er også grundig og faglig sterk. Jeg har hatt gleden av å jobbe med Erik Aasheim på flere arrangementer de siste par årene, og ble for alvor klar over hans styrke da han på kort varsel gikk inn som hovedkonferansier for en større byggkonferanse høsten 2017. Erik manøvrerer det uforutsette på en elegant og kyndig måte. Med Erik ved roret ble konferansene sømløst ledet, panelsamtalene dynamiske, og hovedpoengene landes elegant. Topp skår både på form og innhold.

Vedis Vik

15. februar 2018

Klima- og miljødepartementet

6

Erik Aasheim ledet Klima- og miljødepartementet og Finansforbundets konferanse 13.12.16 om hvordan få fram investeringer i mer miljøvennlig infrastruktur – New Climate Initiative – Financing for Better Growth and Development. Han holdt en særdeles stødig hånd på innledninger og debatter og bidro til at deltakere fra inn og utland, ministre og andre, ble konkrete og konstruktive i sine innlegg. Erik deltok også i planleggingen av arrangementet og bragte mye ekspertise og humor inn fra første stund.

Bård Vegar Solhjell

29. januar 2018

6

Erik Aasheim arbeidet som kommunikasjonsrådgiver i Miljøverndepartementet da jeg var statsråd. Han har stor innsikt i hvordan man skal arbeide opp mot en leder, og få samspillet til å virke. Som debattleder er Erik profesjonell til fingerspissene. Forberedt og planmessig, med evne til å drive debatten framover. Men viktigst; Han er til stede, fanger opp øyeblikkene og tør og stoppe opp ved det uventede og interessante som skjer underveis.

Thea Mehl

24. januar 2018

Design og arkitektur Norge

6

Med faglig tyngde, humor og energi ledet Erik DOGA-merket for design og arkitektur; et maraton-arrangementet med 42 innledere og 49 prisutdelinger. Det er gøy å jobbe med Erik. Han er aktiv med i planlegging av innhold og med sitt engasjement får han deltakerne til å skinne.

Ragnhild Aasen Jacobsen

24. januar 2018

NITO

5

Erik Aasheim ledet et av møtene NITO arrangerte under Arendalsuka 2017. Erik er svært konstruktiv og profesjonell å samarbeide med, imøtekommende og fleksibel. Han deler gladelig sine erfaringer, kommer med gode innspill til både vinkling på arrangementet og aktuelle innledere. Og ikke minst veldig viktig; Erik er en skikkelig hyggelig fyr!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.