Erik Aasheim

Kjent fra NRK, journalist og konferansier

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Aasheim

Tidligere Dagsnytt 18-programleder Erik Aasheim elsker å lede en god debatt eller konferanse der folk får vist seg frem på sitt beste. Folkeopplysning er et hedersord. Erik har snart 40 års bakgrunn som journalist, Paris-korrespondent, forfatter, møteleder og grønn ministerrådgiver. Han har vært tilknyttet NRK i 15 år, bl. a som programleder for Dagsnytt 18, Ukeslutt, og TV-programmene Stereo og Nyhetsblikk. I 8 år var han korrespondent i Paris. I tillegg har han vært kommunikasjonsrådgiver for to klimaministre og kommunikasjonsdirektør for EAT Foundation og Gunhild A. Stordalen. Han har skrevet biografier om Eva Joly og Jonas Gahr Støre. Erik liker best å komme inn tidlig i prosessen og bidra til både program og dramaturgi. Og ingen går på scenen uten at Erik har hatt en grundig prat med dem på forhånd. I dag driver Erik primusprod.no og lager også flere podkaster, bl.a for NRK og Sveriges Radio. Nå kan han også hjelpe med digitale konferanser fra eget studio med 6-kameraproduksjon.

Premium
Konferansier

Foredrag med Erik Aasheim

Lage gull av gråstein - eller gråstein av gull

Noen ganger må man lage gull av gråstein. Andre ganger må man lage gråstein av gull. Erik Aaheim har jobbet med å få både ministre og næringslivsledere til å stråle i offentligheten. Og han har sett mange toppsjefer og politikere i Dagsnytt 18-studioet som ikke akkurat har fått den hjelpen de trenger. Dette foredraget handler om hvordan du spiller lederen din god.

Hjelp - journalisten ringer

Hva gjør du når journalisten ringer og du ikke hva vet han du skal svare? Erik Aasheim har vært journalist i 30 år og kan alle triksene.

Hvem er Jonas Gahr Støre?

Erik Aasheim har sammen med NRKs Nina Stensrud Martin skrevet ”Jonas” – en biografi om Jonas Gahr Støre. Basert på boka tilbyr de sammen et annerledes og illustrert foredrag om Arbeiderpartiets leder. Aasheim & Martin har over flere år hatt tilgang til Jonas Gahr Støre og hans nærmeste krets og i foredraget tegner de overraskende bilde av Ap-lederen. Foredragets lengde tilpasses arrangementet og vil bake inn aktuelle politiske saker.

2022 © Talerlisten AS