Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Erik Hanøy

Snakker om endring, arbeidsglede, motivasjon

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Hanøy

Erik Hanøy er en morsom og engasjerende foredragsholder med lang erfaring fra scener over hele Norge. Erik Hanøy har 25 års erfaring fra media som programleder for Radio 1 og NRK Hordaland. Han var fast skribent for Bergens Tidende i 2015-16, der han moret leserne med sine skråblikk på livet. Hanøy kommenterer nå fotball for Eurosport Norge. De siste 4 årene har han vært en etterspurt foredragsholder og konferansier med oppdrag over hele Norge. Blant oppdragsgiverne er Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, NAV og en rekke fagforeninger. Som foredragsholder er Erik engasjerende og inspirerende å høre på, og han utfordrer gjerne salen på konkrete handlinger de kan og bør gjøre for å skape seg en bedre arbeidsdag. Hanøy er også mye brukt som konferansier og speaker på konferanser og idrettsarrangementer. I Bergen er han kjent for sitt smittende engasjement og sin munnrappe stil. En konferansier-jobb med Erik koster 10 000,- mens et foredrag på ca. 60-75 minutter koster 25 000,-.

Foredrag med Erik Hanøy

Skap deg en bedre arbeidsdag

Hvorfor skal du gidde å yte ditt beste? Hvordan takler du endringer? Hva kan DU gjøre for at du skal få en bedre arbeidsdag. Hanøy mener at du selv har ansvar for din egen motivasjon, og liker derfor å se på hver arbeidsdag som en treningsøkt. Blir du flinkere, blir det gøyere å gå på jobb. I dette engasjerende foredraget deler Hanøy erfaringer fra sine 25 år i media. Eksemplene er relevant for alle, uansett bransje, og sjansene er også gode for at du får deg en god latter.

Inn på NAV og ut igjen - et foredrag om å ta ansvar for sin egen karriere

Etter mange års aktivt yrkesliv som skribent og programleder i ulike medier i Vestland, befant Erik Hanøy seg plutselig på venterommet på det lokale NAV-kontoret. Hvordan kom han hit, og hvordan kom han videre og bygget seg en inntekt som foredragsholder? I dette foredraget deler han sine beste råd om hva du kan gjøre for å beholde jobben din, og hvordan du bør tenke og jobbe hvis ditt mål er å komme tilbake til arbeidslivet.

Talerlisten mener

Et foredrag med Erik Hanøy er en festforestilling med faglig innhold du kan ta med hjem. Gjennom egenerfarte oppturer og nedturer, fortalt med humor og selvironi, formidler han konkrete og gode tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Rådene er enkle, men likevel veldig treffende - så publikum sitter igjen med noe de kan bruke, enten de jobber i privat eller offentlig sektor. Erik er energisk, morsom og tydelig.

Erik Hanøy har 40 vurderinger

Sissel Larsen, studiesjef heltid

23. januar 2017

Handelshøyskolen BI campus Bergen

4

Erik Hanøy var konferansier på vårt Back to school arrangement i forbindelse med studiestart høsten 2016. Som del av konferansierrollen gav han smakebiter fra sitt foredrag «Skap deg en bedre arbeidsdag» med fokus på mål og motivasjon for våre studenter i studiehverdagen. Erik evner å engasjere og inspirere, og var et fint bindeledd mellom de ulike programinnslagene denne dagen.

Tone Hagen Fanebust

22. januar 2017

Krokeide videregående skole

5

Vi hadde gleden av å oppleve Erik Hanøy og hans foredrag «Skap deg en bedre arbeidsdag» da vi feiret vårt 70 års jubileum i november 2016. Erik har en unik evne til å engasjere publikum når han deler historier fra sitt yrkesaktive liv med både oppturer, nedturer og store omstillinger. Han flettet inn temaer som trivsel på jobb og motivasjon hos hver enkelt ansatt, og formidlet dette med troverdighet, sjarm og humor. Vi kunne alle kjenne oss igjen i mange av utfordringene han har vært igjennom, og som i høyeste grad er relevante i dagens arbeidsliv, uavhengig av hvilken bransje man jobber i. Tilbakemeldingene fra deltakerne på foredragene var utelukkende positive, og vi kan absolutt anbefale Erik Hanøy på det varmeste.

Anne Myhre / Lars Røttingen

11. januar 2017

CSC NORGE AS

5

I forbindelse med CSC Norge sin team building hyret vi inn Erik Hanøy som foredragsholder. IT-bransjen har vært gjennom store endringer som har krevd både vilje og evne til omstillinger blant våre ansatte. Med en slik setting som bakgrunn var det forfriskende å høre på Erik sine betraktninger om hvordan man selv kan bidra til å «skape en bedre arbeidshverdag». Mange av de eksemplene som ble nevnt i løpet av foredraget var gjenkjennelige for tilhørerne, og gjennom sin humoristiske og inspirerende væremåte klarte Erik å gi en ny giv til hele organisasjonen! Internt hos CSC Norge har vi fått meget gode tilbakemeldinger fra de ansatte på det foredraget som Erik Hanøy holdt for oss, og vi kan absolutt anbefale han videre til andre!

Britt-Iren Spjeld

10. januar 2017

Tryg Forsikring

5

Vi trengte en foredragsholder som kunne motivere, engasjere og utfordre. Det fikk vi til gangs i Erik Hanøy. Han møtte et publikum av selgere og traff godt med sitt budskap om at det handler om deg og at du selv tar ansvar for dine holdninger, din kompetanse og dine valg – uansett situasjon. Han krydret dette med gode eksempler fra egen erfaring, og selvsagt ikke uten snert, humor og bergensdialekt.

Anbefales.

Svein M Nordvik

9. januar 2017

Nordhordland Næringslag

5

Erik Hanøy holdt foredraget «Skap deg en bedre arbeidsdag» på et medlemsarrangement i september 2016. Han bruker sine egne erfaringer til å snakke om motivasjon i endringstider, og krydrer foredraget med gode eksempler fra sin tid i mediebransjen. Erik er engasjerende, troverdig og morsom, og fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Anbefales!

Jan Rognaldsen

6. januar 2017

Vestkanten Storsenter AS

5

Vestkanten har hver høst konferanse for butikkledere og andre ansatte. Erik Hanøy ble engasjert og hadde et fengende foredrag som slo meget godt an. Han berørte tema som angikk alle: hvordan få en en bedre arbeidsdag – hvordan snu det negative til noe positivt – humor i hverdagen – hvordan jobbe med seg selv – bedre kommunikasjon – aldri gi opp! Mye av dette traff tilhørerne og Erik fikk bare » seksere» på evalueringen. På bakgrunn av dette vil Vestkanten anbefale Erik Hanøy som inspirator, foredragsholder og som en trivelig og ekte person.

Birgitte B. Lygre

6. januar 2017

NAV Hordaland

6

I forbindelse med avslutningen av talentprogrammet for unge ledertalenter i NAV Hordaland, benyttet vi oss av Erik Hanøys tjenester for å motivere og inspirere talentene til videre utvikling. Hanøys fokus på hvordan man kan gjøre mest mulig ut av hver arbeidsdag, samt fokuset på hvordan man skal håndtere et arbeidsmarked i stadig endring, var svært relevant for målgruppen. Erik brukte mye tid på å finne ut mest mulig om sitt publikum, slik at han kunne spisse et budskap som passet akkurat denne gruppen. Dette var både inspirerende, morsomt og tankevekkende.

Atle Frivold

6. januar 2017

Kreditorforeningen

5

Vi brukte Erik Hanøy både som konferansier og foredragsholder på Kreditorforeningen sitt
Høstseminar oktober 2016. Det deltok ca 100 personer på konferansen og vi er veldig fornøyd med innsatsen på begge deler. Budskapet i foredraget var hvordan man selv må ta ansvar for egen motivasjon. På evalueringsskjemaet får Hanøy 5,4 av 6,0 mulig poeng som foredragsholder.
Anbefales.

Torkild Finnkirk

6. januar 2017

AS Lokalavisene (Vestnytt, Askøyværingen, Strilen og Bygdanytt)

6

I en tid med et marked i store endringer og en stab som slet med å møte disse så valgte vi å ta inn Erik Hanøy som foredragsholder på vår kick-off i AS Lokalavisene. Det viste seg å være innertier! Han er kjemperelevant setter ord på situasjoner som svært mange i arbeidsmarkedet star opp i og syns er vanskelig. Endringer er vil alltid komme og man må takle disse uansett. Erik åpner øyne, inspirerer og underholder på samme tid. Anbefales!!

Line G Dalelv

6. januar 2017

NITO Hordaland

5

Erik Hanøy holdt et personlig og veldig engasjerende foredrag til arbeidsledige ingeniører og teknologer da vi sammen med NAV og Tekna inviterte til en inspirasjonskveld i mars 2016. Han delte historier og er faringer om hvordan man best kan respondere på de endringer som konstant presser seg frem i arbeidslivet. Et inspirerende foredrag og et friskt pust til mange ingeniører og teknologer som har mistet jobben.
Erik Hanøy kan absolutt anbefales!

Katrine Stura

6. januar 2017

Forsvarsbygg

5

Erik Hanøy er en energibombe fra første minutt. Han holdt et svært engasjerende og morsom foredrag om hverdagen i arbeidslivet. Dette er noe alle burde høre! Han er direkte og tydelig og serverer flere «a-ha-opplevelser». Til tider kanskje ørlite «ledelsesvennlig» i stedet for «ansattvennlig», men det understreker bare hvordan det er å være ansatt i de fleste bedrifter. Foredraget hjelper til med å snu tankene i vanskelige prosesser og endringer.

Janne Jensen

6. januar 2017

TIF Viking/Bergen City Marathon

5

Vi brukte Erik Hanøy på et av våre sponsortreff for våre samarbeidspartnere. Vi ønsket å engasjere og gi noe tilbake til våre sponsorer utover ordinær profilering på et arrangement. For oss er det viktig med kvalitet på det vi gjør og det fikk vi gjennom å bruke Erik. Han holdt et foredrag som nok mange kan kjenne seg igjen i. Hans bakgrunn som kommentator i idretten gjorde at han kunne dra mange paralleller til det vi holder på med. Stort engasjement som ‘smitter over’ på dem som sitter i salen.

Sverre Simen Hov

5. januar 2017

Lederne

5

Organisasjonen Lederne, med rundt 17.000 norske ledende og betrodde ansatte som medlemmer, har brukt Erik Hanøy til å inspirere ledere over hele landet. Han har vært en viktig del av vår omfattende kurspakke fordi han hver gang makter å formidle et viktig budskap med stort engasjement. En ekte bergenser! Budskapet om at man selv er ansvarlig for sin egen motivasjon er viktig og riktig, særlig for mellomledere som ofte befinner seg i en utsatt og svært ensom posisjon. Tilbakemeldingene fra våre kursdeltakere har vært svært gode. Erik Hanøy kan anbefales, og vi stiller gjerne som referanse.

Camilla Nøttveit

5. januar 2017

Delta - en arbeidstakerorganisasjon i YS

6

Vi har brukt Erik Hanøy ved flere anledninger og er meget godt fornøyd. Hanøy har gode poenger levert på en morsom og inspirerende måte. Han evner å engasjere sine tilhørere og vi har kun mottatt positive tilbakemeldinger på hans foredrag. Erik Hanøy har min beste anbefaling.

Nils-Petter Borge

5. januar 2017

Os kommune

6

Vi brukte Erik Hanøy i forbindelse med en ledersamling for alle lederne innen helse, omsorg og beredskapsområdet . Målet for samlingen var å gi energi og å skape motiverte ledere som kan inspirere medarbeiderne sine i krevende arbeidsoppgaver. Hanøy innfrir forventningene på en særdeles god måte. Energisk foredrag med høy troverdighet og gode praktiske eksempler

Asle Nordås

5. januar 2017

Celsa Steelservice AS

5

Vi brukte Erik Hanøy i forbindelse med et fagseminar for våre kunder høsten 2015. Vi ønsket et avbrekk i vårt faglige program og Erik oppnådde akkurat det vi ønsket. Hans engasjement , tydelige røst og sitt gode budskap med en god dose humor gjorde at dette ble en «snakkis » i etterkant. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på hans foredrag og vi kommer til å bruke hans tjenester også en annen gang.
Vi anbefaler Erik på vårt varmeste.

Lars Atle Skorpen

5. januar 2017

Hordaland Røde Kors

5

Hordaland Røde Kors fikk er fyrverkeri av en opplevelse igjennom foredrag med Erik Hanøy på seminar for ledere og medarbeidere. En helt annerledes vinkel på viktige spørsmål, skjemt og alvor hånd i hånd understreker viktige poenger og konklusjoner som kan være nyttig å huske – lenge.

Petter Sevel

5. januar 2017

Fjordkraft

6

Vi brukte Erik i forbindelse med en kick-off for salgsapparatet da jeg arbeidet i Bergens Tidende. Vi hadde to målsetninger med foredraget: gi selgerne en energi-boost og samtidig få dem til å reflektere over hvor mye av salgsresultatene man kan påvirke selv i et krevende marked. Erik leverte glitrende på begge temaene, med en tilstedeværelse og energi som var imponerende.

Ruth Brusdal

5. januar 2017

Norengros K.J. Brusdal AS

5

Vi hadde Erik Hanøy inne som foreleser under vår julelunsj på huset i des 2016. Da snakket han til ca 100 personer – alle ansatte og en del inviterte gjester. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra mange på hans foredrag. Erik er engasjert, tydelig og morsom – og klarer å fange interessen fra alle selv om bakgrunn og utdannelse – alder og kjønn er forskjellig.
Han har flere gode poenger – enkle, men likevel så utrolig viktig å huske på i hverdagen.
Vi vil absolutt anbefale Erik videre.

Pål Nytveit

5. januar 2017

Norsk Finansnærings Økonomigruppe ( NFØ)

5

Erik Hanøy holdt et engasjerende og personlig foredrag på NFØ konferansen i 2016. Erik evner å formidle et budskap som vi alle kan kjenne oss igjen i på en inspirerende, troverdig og tankevekkende måte. Eriks personlige historie omhandler tema som alle kan relatere seg til og som alle kan ta med seg videre som en påminnelse i hverdagen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS