Erik Schjenken

Erik Schjenken

Seniorrådgiver i Næringslivets sikkerhetsorganisasjon

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Schjenken

Erik Schjenken er en tidligere ambulansearbeider som i 2007 ble beskyldt for rasisme i utførelse av jobben sin. Alle medier i Norge samt politikere i regjering og på Stortinget gikk hardt ut med rasismebeskyldninger. Foredraget til Erik er historien du egentlig ikke vil høre. Lyver media? Har politikere hold i sine påstander? Har vi rettssikkerhet i Norge? Erik Schjenken sitt foredrag vil ta deg med på en reise som kan få enhver til å tvile.

Erik Schjenken har 1 vurdering

Camilla Brenna

12. september 2018

Glåmdal Interkommunale Legevakt

6

Erik forteller en gripende og sterk historie som berører alle. Han gav mye av seg selv og fortalte hvor hardt og brutalt livet har vært disse årene. Ingen kan på noen måte sette seg inn i eller forstå det presset han har vært utsatt for. Han forteller historien sin på en måte som gjør at vi i helsevesenet får oss en tankevekker om at dette kunne vært en av oss! Anbefaler dette foredraget på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS