Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Esben Johansen

Esben Johansen

Innholdsprodusent, filmfotograf og fotograf

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Esben Johansen

Esben Johansen holder kurs i visuell historiefortelling og hvordan din bedrift enklest og mest kostnadseffektivt kan lage engasjerende innhold til din markedsføring, ved bruk av alt fra avansert utstyr til mobiltelefonen. Det Esben er mest opptatt av er at bedrifter skal synliggjøres gjennom å skille seg ut fremfor å være billigst eller best. Den beste fremgangsmåten for at din bedrift selv skal lage engasjerende content i høy kvalitet er å utnytte talentene til dine ansatte. Esben forteller deg hvordan du kan inkludere dine ansatte i markedsstrategien til bedriften din ved blant annet å bruke mobiltelefonen som verktøy. Gjennom 20 år i bransjen har Esben alltid hatt fokus på å holde seg oppdatert. Dette har gitt ham oversikt over de beste ressursene som han lærer bort i foredragene sine.

Foredrag med Esben Johansen

Visuell historiefortelling

Hvordan kan din bedrift skape engasjement ved å lage visuelt engasjerende innhold til sosiale medier gjennom dokumentasjon og historiefortelling? Foredraget tar for seg hvordan du best vekker oppmerksomhet rundt varemerket ditt og tydeliggjør din kommunikasjon.

Film- og fotokurs ved bruk av mobiltelefonen

Hvordan utnytte mobiltelefonen til å skape visuelt interessante uttrykk? Kurset går også igjennom enkle teknikker, verktøy, ressurser og utstyr som vil få filmene og bildene dine til å se profesjonelle ut.

Engasjer dine ansatte og utnytt talentene deres til å skape innhold

Alle bedrifter har ansatte som er nerder med lidenskap innenfor forskjellige spesialfelt. Kurset forklarer metoder for hvordan de ansatte i bedriften din kan samarbeide og utnytte hverandres særegenheter og talenter for å skape opplevelsesrik og engasjerende innhold til din content marketing.

Esben Johansen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS