Evy Ihlen

Evy Ihlen

Arbeidslivspedagog

Fra 17.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Evy Ihlen

Evy Ihlen er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo. Hun har arbeidslivspedagogikk og mestringsmotivasjon som sitt hovedfelt. Evy har lang erfaring med kursvirksomhet og utvikling av e-læring i offentlig sektor. Hun er daglig leder i Kompetansehjelpen AS, og jobber i tillegg som HMS-koordinator i et håndverkerfirma. Evy holder kurs og foredrag for virksomheter som ønsker å skape bedre arbeidsdager for sine ansatte. Med energi og entusiasme bidrar hun til bevisstgjøring og økt ansvarsfølelse.

Foredrag med Evy Ihlen

Etikk og butikk - om etisk tenkning i jobben

Kan man gjøre de rette valgene og samtidig være en attraktiv bedrift for kunder og ansatte? Alle kan gjøre feil og ta ukloke avgjørelser. Med etisk refleksjon og en kultur, hvor vi tør å si ifra, vil vi minske risikoen. Foredraget gir deg gode verktøy.

Den magiske formelen for arbeidsglede

Glade medarbeidere er mer innovative, effektive, lojale og motiverte! Å føle arbeidsglede bør være en menneskerett. Og dette er det mulig å gjøre noe med! Foredraget vil gi deg en formel på hvordan du kan oppnå mer arbeidsglede – hver dag!

HMS = Heil Masse Skit?

Hvilke verktøy kan benyttes for å få en bedre sikkerhetskultur, bevisstgjøre folks holdninger og lære andre til å se det utenkelige? HMS-arbeidet blir ikke bedre enn den kulturen og de holdningene som bedriftens ansatte innehar. God HMS er din trygghet.

Culture eats strategy for lunch. Kulturens kraft og virkning

Kulturens kraft er sterk. Enten du vil det eller ikke, så har din bedrift en bedriftskultur. Spørsmålet er ikke om en skal ha, men hvilken bedriftskultur en skal ha. Mål og strategier kan lett kopieres av andre, men en velfungerende kultur er unik!

Evy Ihlen har 3 vurderinger

Astrid Giskegjerde

19. oktober 2016

Pedlex as

5

Pedlex brukte Evy på et internt seminar om arbeidsglede. Evy holdt et tankevekkende og inspirerende foredrag om «den magiske formelen for arbeidsglede» som fikk mange til å tenke over sitt eget ansvar og rolle. Hun var også med utover ettermiddagen og hjalp til med oppsummering og refleksjon etter en større samarbeidsoppgave.

Evy var godt forberedt og fikk god kontakt med tilhørerne. En engasjert, kunnskapsrik og positiv foredragsholder som vi gjerne anbefaler til andre.

Anca S. Hagtvedt

19. oktober 2016

Aktivitetsbarnehagen AS

5

Aktivitetsbarnehagen har brukt Evy flere ganger i en rekke personalmøter gjennom 1 1/2 år,

Temaet har vært kommunikasjon i ulike settinger, voksenrollen og det ansvaret den enkelte har for trivsel på sin arbeidsplass . » Hva er innenfor og hva er utenfor?
Evy framstår som en trygg og utadvent foredragsholder/coach innenfor sitt felt.
Vi har anbefalt henne i vår nettverksgruppe .

Kjetil Hansen

18. oktober 2016

Norcem AS Kjøpsvik

5

Evy er en postiv og utadvendt foredragsholder og vi synes foredraget om sikkerhetskultur ved bedriften vår var både godt og interessant. Vi tror absolutt at det har vært med på å skape bedre holdninger til HMS arbeidet ved bedriften vår.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS