Felix Baldauf

Overkomme motgang, mental helse, å reise seg

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Felix Baldauf

Felix Baldauf er i verdenstoppen i bryting og bryter for det norske landslaget. Han er 2 ganger europamester og 7 ganger Norgesmester. Han er kanskje mest kjent fra NRK-serien «Hodet i Klemme» der han åpent og ærlig snakker om å vokse opp med tøffe utfordringer i livet, å reise seg og likevel klare å lykkes i en av verdens hardeste idretter.

I 2023 grunn Felix Baldauf og kameraten Even Karpuz bedriften «BROR Mental Helse». “BROR – Menns mentale helse” er et tankevekkende foredrag designet for blant annet skoler, bedrifter, idrettslag, og foreninger. Med utgangspunkt i livet til Felix Baldauf er formålet å kaste lys over den betydningsfulle utfordringen som menn står overfor når det gjelder deres mentale velvære. For sitt arbeid innen fikk BROR Mental Helse tildelt inkluderings- og mangfoldsprisen 2023 av Møre & Romsdal fylkeskommune.

Vårt mål er å gi deltakerne verktøyene de trenger for å gjenkjenne tegn på mental utfordring hos seg selv og sine nærmeste brødre, samt å oppmuntre til å starte meningsfulle samtaler om mental helse. Ved å øke bevisstheten og engasjementet rundt dette viktige emnet, kan vi sammen bidra til en kultur som støtter og fremmer en sunn mental velvære for alle menn.

Hjemsted
Møre og Romsdal
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Felix Baldauf

BROR - Menns Mentale Helse

Selv i dagens moderne samfunn, hvor åpenhet rundt mentale helseproblemer øker, forblir menns mentale helse et viktig og ofte undervurdert tema. “BROR – Menns mentale helse” er et tankevekkende foredrag designet for blant annet skoler, bedrifter, idrettslag, og foreninger. Med utgangspunkt i livet til Felix Baldauf er formålet å kaste lys over den betydningsfulle utfordringen som menn står overfor når det gjelder deres mentale velvære. Vårt mål er å gi deltakerne verktøyene de trenger for å gjenkjenne tegn på mental utfordring hos seg selv og sine nærmeste brødre, samt å oppmuntre til å starte meningsfulle samtaler om mental helse. Ved å øke bevisstheten og engasjementet rundt dette viktige emnet, kan vi sammen bidra til en kultur som støtter og fremmer en sunn mental velvære for alle menn.

Felix Baldauf - På og utenfor matta

Bli med på en tankevekkende og inspirerende reise gjennom livet til Felix Baldauf, en bryter i verdensklasse som har overvunnet utallige utfordringer både på og utenfor idrettsarenaen. Dette foredraget tar deg med bak kulissene til en bemerkelsesverdig karriere og en ekstraordinær livshistorie. Dette foredraget gir deg en dyptpløyende forståelse av hvordan en verdensklasse idrettsutøver navigerer gjennom utfordringer både på og utenfor arenaen. Det er en historie om å overvinne, vokse og finne lys i de mørkeste stundene.

2024 © Talerlisten AS