Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Frank Einar Solheim

Salg av bedriften, før og etter.

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Frank Einar Solheim

Frank Einar Solheim er utdannet fra forsvaret og BI. Han har vært med på å bygge opp og internasjonalisere et IT-selskap som i 2014 ble kjøpt opp av et internasjonalt Private Equity-fond. Solheim hadde hovedansvaret for den finansielle forberedelsen til selskapet før oppkjøpet, og den finansielle presentasjonen for potensielle investorer. Han er fortsatt eier i selskapet Mintra Group. Før tiden i Mintra hadde han tilsvarende jobber i Sony og Xerox og har vært styremedlem i Skeid.

Foredrag med Frank Einar Solheim

Vi solgte selskapet til en god pris - hvordan? Erfaringer sett fra innsiden som CFO

Frank Einar Solheim forteller her om hvordan han hadde hovedansvaret for all finansiell forberedelse samt presentasjon overfor kjøpere. Hvordan skaper du tillitt hos en kjøper og hvordan skaffe flere kjøpere?

Ble kjøpt opp av PE-selskap - hvordan er den nye hverdagen?

Frank Einar Solheim forteller her om hvordan det er for selskapet etter oppkjøpet. Nye regler, nye ledere og nye mål. Hvilke muligheter er det og hvilke utfordringer følger med? Hva skal til for å vokse inn i den nye situasjonen og hvorfor klarer noen det og andre ikke?

Vi som ble kjøpt opp, men ikke tok pengene og stakk

Her forteller Solheim historien om hvilke muligheter et oppkjøp byr på innenfor den bedriften du var med på å selge. En annerledes historie enn den vanlige fortellingen om de som solgte selskapet sitt og hva de startet med etterpå. Et salg må ikke bety farvel til selskapet.

Frank Einar Solheim har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS