Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Fredrik Haga

Co-Founder and CEO - Dune Analytics

Fra 27.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Fredrik Haga

Fredrik Haga har i flere år fulgt kryptovaluta tett. Han er co-founder av Dune Analytics, en av Norges ledende blockchain-starups og var tidligere ansvarlig for Schibsted Media Group sitt arbeid med blockchain-teknologi. Han har holdt nærmere 40 foredrag om kryptovaluta og blockchain i Norge, Sverige, Frankrike, Polen, England og Spania for en rekke forskjellige målgrupper. Publikum gir tilbakemelding på at foredragene er pedagogiske, engasjerende og tankevekkende. Fredrik er også aktiv i debatten om kryptovaluta og har blandt annet skrevet innlegg i Aftenposten, DN og E24, samt deltagelse på Hegnar TV. Fredrik støtter påstanden om at blockchain kan være den største teknologien siden internett selv, og tror blockchain kan ha dyptgripende implikasjoner for forretnings- og samfunnsliv. Han er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med opphold ved UC Berkeley og University of Sydney.

Foredrag med Fredrik Haga

En ikke-teknisk introduksjon til blockchain

Det blir ofte sagt at blockchain er den viktigste teknologien siden internett. Likevel er det mange som ikke vet hva teknologien innebærer. Hva er egentlig Bitcoin og Ethereum? I dette foredraget vil en få svar på hva blockchain er, hvorfor blockchain er så revolusjonerende og hvordan denne teknologien kan få enorme implikasjoner for verden vi lever i. Forklart på en ikke-teknisk og intuitiv måte med håndfaste eksempler. Foredraget kan tilpasses forretnings- eller samfunnsområder etter ønske.

Hvordan fungerer Ethereum og hva kan man bruke det til?

En introduksjon til Ethereum som passer best for et publikum med teknisk bakgrunn. Presentasjonen kan tilpasses, men teamer som typisk dekkes * Hvordan oppdateres blockchainen? * Hva er smart kontrakter? * Hvordan kan du utvikle noe på Ethereum Virtual Machine? * Noen spennende eksempler * Hva betyr Ethereum for samfunnet på lang sikt?

Fredrik Haga har 1 vurdering

Jon Christian Syvertsen

30. januar 2018

Klaveness Marine

5

Fredrik holdt en 20 min tale under en middag for 120 gjester i Oslo. Veldig god gjennomføring, god introduksjon i hva Blockchain egentlig dreier seg om, og mange gode spissformuleringer. Gode diskusjoner rundt bordene etter talen. Åpenbart flink! Faktisk god underholding i tillegg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS