Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Gard Michalsen

Sjefredaktør og direktør i E24 Dine Penger AS

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gard Michalsen

Gard Michalsen har 15 års erfaring som frilanser, journalist, redaktør, gründer og daglig leder i norske lokalaviser, regionavis, fagpresse og nå landets største økonominettsted. Underveis har han har vært med på å etablere to mediebedrifter – SortlandsAvisa i 2008 og Medier24 i 2014. Sistnevnte vokste til fire årsverk og solid lønnsomhet før Michalsen forlot sommeren 2018, til fordel for ny jobb i E24. Nå leder han landets største digitale økonomi- og næringslivsavis, og kan blant annet snakke om journalistikk, næringsliv, entreprenørskap. Eller fortelle hvordan man både kan slutte på videregående og si opp lederjobber, men likevel klare seg godt i livet.

Talerlisten mener

Gard er en levende og morsom formidler, som gjerne kommer med ærlige og treffende observasjoner fra sitt ståsted som redaktør. Han er behagelig å høre på og har alltid med ferske eksempler og historier.

Gard Michalsen har 1 vurdering

Jon Tufto

20. desember 2016

Bergens Tidende

6

Jeg hørte Michalsen holde dette foredraget for en gruppe lokalaviser i Bergens-området. Michalsen forteller levende om hvordan han på egen hånd skapte et nytt mediehus over natten – bokstavelig talt. Nyttig og morsomt foredrag for alle som er interessert i medier og kommunikasjon.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS