Gard Michalsen

Sjefredaktør og direktør i E24 Dine Penger AS

Fra 6.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gard Michalsen

Gard Michalsen har 15 års erfaring som frilanser, journalist, redaktør, gründer og daglig leder i norske lokalaviser, regionavis, fagpresse og nå landets største økonominettsted. Underveis har han har vært med på å etablere to mediebedrifter – SortlandsAvisa i 2008 og Medier24 i 2014. Sistnevnte vokste til fire årsverk og solid lønnsomhet før Michalsen forlot sommeren 2018, til fordel for ny jobb i E24. Nå leder han landets største digitale økonomi- og næringslivsavis, og kan blant annet snakke om journalistikk, næringsliv, entreprenørskap. Eller fortelle hvordan man både kan slutte på videregående og si opp lederjobber, men likevel klare seg godt i livet. (PS: Michalsens honorar går til Leger Uten Grenser, fratrukket gebyr til Talerlisten.no)

Foredrag med Gard Michalsen

/

Hvordan kan man bryte alle reglene og likevel ende opp som sjefredaktør i finanspressen? En selvransakende historie med få tradisjonelle karrieretips, men noen gode råd om hardt arbeid, innsats og engasjement.

/

Kan du starte en nettavis for 0 kroner og uten inntekter? Men som to år senere er en lønnsom arbeidsplass for flere personer, med offensive fremtidsplaner? Ja, det kan du. Svaret er ikke veldig magisk: Du må være allsidig, stå opp først om morran, og prioritere hardt. Og kanskje litt flaks også, men gode marginer er som kjent resultater av godt arbeid. PS! Her kan vi også ta med det morsomme stuntet: Slik kan du starte nettavis på 10 minutter.

Talerlisten mener

Gard er en levende og morsom formidler, som gjerne kommer med ærlige og treffende observasjoner fra sitt ståsted som redaktør. Han er behagelig å høre på og har alltid med ferske eksempler og historier.

Gard Michalsen har 1 vurdering

Jon Tufto

20. desember 2016

Bergens Tidende

6

Jeg hørte Michalsen holde dette foredraget for en gruppe lokalaviser i Bergens-området. Michalsen forteller levende om hvordan han på egen hånd skapte et nytt mediehus over natten – bokstavelig talt. Nyttig og morsomt foredrag for alle som er interessert i medier og kommunikasjon.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS