Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Gisle Erlien

Arkitekt, forfatter, artist

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 15.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Gisle Erlien

Gisle Erlien har allsidig bakgrunn som arkitekt, byplanlegger, artist, frilansjournalist, foredragsholder og skribent. Han er utdannet sivilarkitekt med bevaring og byutvikling som spesialfelt, har arbeidet med internasjonalt samarbeid og har lang ledererfaring. Er aktuell med boka «Pårørendesjokket – GPS for alzheimer-pårørende», utgitt september i år, sammen med Talerlisten-kollega Randi Kveine. Høyst #corona-aktuell.

Foredrag med Gisle Erlien

GPS for endringsledelse med tverrfaglig verktøykasse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i vill endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget holdes med forfatteren av boka "GPS for endringsledelse" Randi Kveine. Vi gir konkrete ledelsesverktøy.

Hvordan overleve som pårørende? Kunnskap og erfaring hånd i hånd

Har noen nær deg fått Alzheimer? Er du en hjelper gjennom ditt arbeide eller privat? Her får du innsikten du trenger for å få oversikten. Ingen omsorgsforløp er like, fasene er ofte de samme. Foredraget gir deg innsikt i hva ulike fasene består av, fakta og følelser hånd i hånd. Verktøyene og rådene du får er nyttige for pårørende generelt. Her får det profesjonelle apparatet tilgang til systematiserte førstehåndserfaringer. Foredrag sammen med medforfatter Randi Kveine.

Bevaring eller byutvikling? Myter og muligheter

Tverrfaglig samarbeid - en forutsetning for bærekraft

Våre gamle bymiljø - en underkjent kulturarv

Gisle Erlien har 2 vurderinger

Kate Kartveit

27. januar 2021

Høgskulen i Volda

5

Gisle Erlien og Randi Kveine var invitert til Avdeling for Mediefag (Høgskulen i Volda) sitt årlige 2 dagers avdelingsseminar som konferansier og oppleggsholdere. De gjennomført oppdraget med stor profesjonalitet og engasjement, samtidig som de formidlet dyp kunnskap og innsikt i organisasjoners utfordringer, rolleforståelse i arbeidssituasjoner og kommunikasjonsutfordringer mellom kollegaer. Deres 2 timers sangforedrag var morsomt og inspirerende og bidro til refleksjon over egen praksis både i og utenfor arbeidslivet. Jeg kan varmt anbefale Erlien/Kveine som fagpersoner og som entertainere.

Marit Sjørengen

18. november 2020

Demenskoordinator, Ringsaker kommune

6

Foredrag rundt boka PÅRØENDESJOKKET. Gisle Erlien og ektefelle Randi Kveine har svært god formidlingsevne om et emosjonelt og vanskelig tema. Samspillet dem imellom viser genuin kjærlighet og omtanke for en søster og svigerinne under en lang omsorgsreise. De formidler et budskap om at Bente skulle ha så optimal livskvalitet og verdighet som mulig, til tross demenssykdom. Dette gjennomfører de med humor, glede, alvor, empati og handlekraft. Jeg er imponert over innsatsen. De formidler empati, som råker både hjerterota og logisk tankegang for god handlekraft. Mine varmeste anbefalinger om å bruke Erlien og Kveine som foredragsholdere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS