Gisle Erlien

Arkitekt, forfatter, artist

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gisle Erlien

Gisle Erlien har allsidig bakgrunn som arkitekt, byplanlegger, artist, frilansjournalist, foredragsholder og skribent. Han er utdannet sivilarkitekt med bevaring og byutvikling som spesialfelt, har arbeidet med internasjonalt samarbeid og har lang ledererfaring. Er aktuell med boka «Pårørendesjokket – GPS for alzheimer-pårørende», utgitt høsten 2020, sammen med Talerlisten-kollega Randi Kveine. Høyst #corona-aktuell.

Foredrag med Gisle Erlien

GPS for endringsledelse med tverrfaglig verktøykasse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i vill endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget holdes med forfatteren av boka "GPS for endringsledelse" Randi Kveine. Vi gir konkrete ledelsesverktøy.

Hvordan overleve som pårørende? Kunnskap og erfaring hånd i hånd

Har noen nær deg fått Alzheimer? Er du en hjelper gjennom ditt arbeide eller privat? Her får du innsikten du trenger for å få oversikten. Ingen omsorgsforløp er like, fasene er ofte de samme. Foredraget gir deg innsikt i hva ulike fasene består av, fakta og følelser hånd i hånd. Verktøyene og rådene du får er nyttige for pårørende generelt. Her får det profesjonelle apparatet tilgang til systematiserte førstehåndserfaringer. Foredrag sammen med medforfatter Randi Kveine.

Bevaring eller byutvikling? Myter og muligheter

Tverrfaglig samarbeid - en forutsetning for bærekraft

Våre gamle bymiljø - en underkjent kulturarv

Gisle Erlien har 5 vurderinger

Benedicte Henriksen

24. februar 2022

Norsk sykepleierforbund - NSF Student

6

Jeg fikk være så heldig å oppleve Randi og Gisle som foredragsholdere for sykepleierstudentene i Bergen. Kort sagt kan jeg bare si at jeg er MEKTIG IMPONERT!! Dere er et par som virkelig kan fortelle; innholdet står dere personlig nært, og det blir formidlet på en pedagogisk måte med publikum i fokus. Dere snakker til både hjertet og fornuften, og det er tydelig at det ligger mye bevissthet bak utvalg av temaer og formidlingsmåte. Det er kjekt å kunne meddele at det merkes at dere tilrettelegger dere til det publikumet dere har i salen. Takk for denne gang, og masse lykke til videre!

Og til deg som vurderer å invitere Randi Kveine og Gisle Erlien, så kan de sterkt anbefales. De er utrolig kjekke å ha med å gjøre, og er både tilpasningsdyktige og profesjonelle.

Synnøve Viksand Johnson

17. november 2021

Enhetsleder kultur, Vefsn kommune

6

Gisle Erlien og Randi Kveine besøkte Vefsn bibliotek 30. oktober med foredrag om Pårørendesjokket. Det var et godt møte med to mennesker som fortalte om sine opplevelser og erfaringer som pårørende til et nært familiemedlem med demens. Et sårt og ømt tema som ble formidlet med ærlighet og respekt. Ikke minst ble vi kjent med søsteren/svigerinnen som den personen hun var, og ikke bare en person som var syk.
En time med god balanse mellom faglighet, personlige erfaringer og gode råd, med musikalske innslag som bandt det hele fint sammen.

Berit Elisabeth Nygård

27. mai 2021

Institusjonstjenesten Ringsaker kommune

Forfatterne og foredragsholderne Randi Kveine og Gisle Erlien, med 12 års pårørendeerfaring, har gitt institusjonstjenesten i Ringsaker kommune mulighet til å delta som pilot i et opplæringsopplegg som kalles «Pårørendefokus». Randi og Gisle bruker sin pårørendeerfaring sammen med hele sin bredde av kompetanse innen kommunikasjon og endringsledelse. Denne pedagogiske tverrfaglige tilnærmingen kombinert med en fantastisk formidlingsevne og måten de byr på seg selv gir deltagende ansatte og ledere en større forståelse for pårørendes krevende situasjon og økt kompetanse for at omsorgstjenesten skal kunne fungere mest mulig tilfredsstillende også for de pårørende. Dette opplæringsopplegget viser samarbeid med pårørende som samskaping og sosial innovasjon i praksis og kan anbefales til andre enheter og kommuner. Vi ser at opplæringsopplegget bidrar sterkt til å kunne følge opp og effektuere regjeringens pårørendestrategi, med fokus på hovedmålet om å «Anerkjenne pårørende som ressurs».

Kate Kartveit

27. januar 2021

Høgskulen i Volda

5

Gisle Erlien og Randi Kveine var invitert til Avdeling for Mediefag (Høgskulen i Volda) sitt årlige 2 dagers avdelingsseminar som konferansier og oppleggsholdere. De gjennomført oppdraget med stor profesjonalitet og engasjement, samtidig som de formidlet dyp kunnskap og innsikt i organisasjoners utfordringer, rolleforståelse i arbeidssituasjoner og kommunikasjonsutfordringer mellom kollegaer. Deres 2 timers sangforedrag var morsomt og inspirerende og bidro til refleksjon over egen praksis både i og utenfor arbeidslivet. Jeg kan varmt anbefale Erlien/Kveine som fagpersoner og som entertainere.

Marit Sjørengen

18. november 2020

Demenskoordinator, Ringsaker kommune

6

Foredrag rundt boka PÅRØENDESJOKKET. Gisle Erlien og ektefelle Randi Kveine har svært god formidlingsevne om et emosjonelt og vanskelig tema. Samspillet dem imellom viser genuin kjærlighet og omtanke for en søster og svigerinne under en lang omsorgsreise. De formidler et budskap om at Bente skulle ha så optimal livskvalitet og verdighet som mulig, til tross demenssykdom. Dette gjennomfører de med humor, glede, alvor, empati og handlekraft. Jeg er imponert over innsatsen. De formidler empati, som råker både hjerterota og logisk tankegang for god handlekraft. Mine varmeste anbefalinger om å bruke Erlien og Kveine som foredragsholdere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS