Gisle Erlien

Arkitekt, forfatter, artist

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gisle Erlien

Gisle Erlien har allsidig bakgrunn som arkitekt, byplanlegger, artist, frilansjournalist, foredragsholder og skribent. Han er utdannet sivilarkitekt med bevaring og byutvikling som spesialfelt, har arbeidet med internasjonalt samarbeid og har lang ledererfaring. Er aktuell med boka «Pårørendesjokket – GPS for alzheimer-pårørende», utgitt høsten 2020, sammen med Talerlisten-kollega Randi Kveine. Høyst #corona-aktuell.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Gisle Erlien

GPS for endringsledelse med tverrfaglig verktøykasse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i vill endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget holdes med forfatteren av boka "GPS for endringsledelse" Randi Kveine. Vi gir konkrete ledelsesverktøy.

Hvordan overleve som pårørende? Kunnskap og erfaring hånd i hånd

Har noen nær deg fått Alzheimer? Er du en hjelper gjennom ditt arbeide eller privat? Her får du innsikten du trenger for å få oversikten. Ingen omsorgsforløp er like, fasene er ofte de samme. Foredraget gir deg innsikt i hva ulike fasene består av, fakta og følelser hånd i hånd. Verktøyene og rådene du får er nyttige for pårørende generelt. Her får det profesjonelle apparatet tilgang til systematiserte førstehåndserfaringer. Foredrag sammen med medforfatter Randi Kveine.

Bevaring eller byutvikling? Myter og muligheter

Tverrfaglig samarbeid - en forutsetning for bærekraft

Våre gamle bymiljø - en underkjent kulturarv

2023 © Talerlisten AS