Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Grete Valseth

Sertifisert "Dale Carnegie Trainer"

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Grete Valseth

Møt en av «topp 10 selgere» i Dale Carnegie som er representert over hele verden med over 300 kontorer. Grete Valseth har vært ISO-sertifisert Dale Carnegie-trener siden 2007 og forstår business. 18 års salgserfaring fra IT bransjen er et godt fundament for å trene både ledere og selgere til å møte et stadig mer utfordrende og komplekst marked. Når Grete ikke er på oppdrag for å trene ledende bedrifter til å prestere bedre, hjelper hun folk å holde seg fysisk aktive. Hun startet som aerobic instruktør på 80 tallet! Selv om hverdagen hennes er hektisk og travel er hennes metode «å gjøre det enkelt» for å få til adferdsendring og skape resultater. Tilhørerne vil være involvert underveis og oppleve at de selv kan gjøre grep.

Foredrag med Grete Valseth

Femti, feit og ferdig...

...eller feig og feilinformert? Dette spørsmålet handler om en arbeidskultur der ulike generasjoner kan skape resultater i team. Kommunikasjon på tvers av generasjoner har aldri vært enkelt. Hva skal til for å utnytte mangfold? Hva gjør du for å være relevant? Foredraget gir innsikt i hvordan påvirke egen situasjon og refleksjoner rundt mål og utfordringer.

What's in it for me?

Fremtidens salg kjennetegnes av verdiskapning for kunden. Dette krever pågangsmot, fokus på relasjoner og en innstilling som kan håndtere diametralt ulike situasjoner. Skal du være den som lykkes, må du utvikle deg som fremtidens selger og være en utfordrer. Foredraget gir ideer om hvordan du kan skille deg ut i et krevende marked med mange aktører.

Velg fritt av 160 moduler innen ledelse, kommunikasjon, samarbeid og salg

Skreddersy en egen treningsarena for dine ansatte. Sammen med Grete kan du utarbeide en workshop basert på hva dine ansatte trenger for å nå viktige mål og møte utfordringer på en mer effektiv måte.

Grete Valseth har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS