Hanne Kristin Rohde

Erfaren leder, kjent forfatter og TV-profil

Fra kr 37.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde er en ettertraktet og erfaren foredragsholder innen temaer som ledelse, selvledelse, og kriseledelse. Med bakgrunn som leder i Oslo-politiet er hun kjent for sin synlige rolle i mange kjente kriminalsaker. Hun har skrevet 16 bøker og deltatt i TV-programmet Åsted Norge i seks år. Et foredrag med Hanne Kristin Rohde inneholder dramatiske historier, konkrete eksempler og hennes egne erfaringer fra «skarpe situasjoner» med ledere, ofre, pårørende og media. Hun er spesielt god til å inspirere ledere og ledergrupper til hvordan de kan bli enda bedre på å håndtere de krevende relasjonene med medarbeidere og medledere. Hun får fram viktigheten av tillit, nærhet og relasjoner lederrollen – en side av ledelse som mange ledere synes er krevende. Hennes mål er at alle i salen skal bli inspirert og berørt, og gå ut med noe helt konkret som de kan gjøre i sitt eget liv. Hanne Kristin Rohde har flere hundre foredrag bak seg, og får svært gode tilbakemeldinger. Hanne Kristin sine priser varierer med omfang, lengde og reisevei. Ta kontakt for dialog og tilbud.

Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Hanne Kristin Rohde

Mental berøring når det røyner på

I dette foredraget viser Hanne Kristin Rohde at innovasjon og kreative relasjoner ikke begynner med tillærte definisjoner. Bevegelse og resultater skapes når livet leves her og nå. Hun hevder at strukturene som omgir oss begår drapsforsøk på relasjonene flere ganger daglig. Spørsmålet som ofte stilles er: Hvorfor kan jeg ikke bare være meg? Jeg blir så sliten av å forsøke å være en annen enn jeg er. Må jeg være en bedre utgave av meg selv hele tiden. I dette foredraget dykker Hanne Kristin ned i dypet av relasjonene og viser at det trenger ikke være vanskelig, det handler om å fange øyeblikkene. Foredraget egner seg også som et HMS-påfyll eller som inspirasjon for ledere som ønsker å stå stødigere.

Finn din urkraft – Et foredrag uten kåpe

Dette er et personlig foredrag knyttet til Hanne Kristin Rohde sin historie. Hun forteller om den unge jenta som ikke våget å ta ordet i forsamlinger – og hvordan den samme personen håndterer et fulltallig pressekorps noen år senere. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelige, uansett hvor du befinner deg i livet. Du kan overvinne dårlige sjefer og din egen frykt. Svakheten kan bli din styrke.

Skoleforedrag - ta kontakt

Talerlisten mener

Hanne Kristin Rohde er en av Norges aller beste foredragsholdere. Hun har en sterk tilstedeværelse på scenen, og er god til å fortelle historier - noe som gjør at publikum følger med og kjenner seg igjen. I tillegg er hun tydelig og konkret, og kan inspirere til konkret atferdsendring, og det er en bonus etter et foredrag.

2023 © Talerlisten AS