Talerlisten

Hans Kristian Amundsen

Ekspert på kommunikasjon, historiefortelling | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 50.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Hans Kristian Amundsen har en lang mediekarriere som journalist, nyhetsredaktør, ansvarlig redaktør, administrerende direktør og styreleder. I 2011 ble han utnevnt til statssekretær ved Statsministerens kontor med ansvar for media. To måneder senere fikk han ansvaret for å håndtere regjeringens kommunikasjon etter terrorangrepet 22. juli. Amundsen ledet Arbeiderpartiets sekretariat på Stortinget i fire år, blant annet under det turbulente oppgjøret etter #metoo-avsløringene. Amundsen elsker å stå på scenen, og har holdt en rekke foredrag som i sum kretser om verdien av budskap som beveger hjertene, trygg ledelse i røft vær, og hvordan bunnlinjen styrkes av solide forberedelser foran debatter, taler og intervjuer.

Foredrag

Ordets makt når krisen rammer

Det handler om å treffe med budskapet, om å ha fingeren på folkets puls. De rette ordene, et tydelig språk og levende historier. I dette foredraget får du blant annet være med på utviklingen av det som ble 22. juli-budskapet til Norge, og du får en verktøykasse på kjøpet.

Trygg ledelse når stormen treffer

Det er i ruskevær de store kapteinene ruver. I dette foredraget gir Hans Kristian Amundsen et knippe bud for lederne i storm, basert på egne erfaringer med sjefer som evner å gjøre andre mennesker trygge i kaoset, de unike som makter å være harde i klypa og gode i hjertet – på samme tid.

Triks, teknikker og gullkorn

Gjennom et liv i medier, og som rådgiver, coach og leder i politikk, har Hans Kristian Amundsen erfart hvordan de beste lykkes i en debatt, et intervju eller med en tale. Du får historiene og en a la carte-meny av praktiske råd og gode triks med deg hjem, og da gjenstår bare det viktigste: øve, øve, øve.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS