Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Hans Wilhelm Steinfeld

Hans-Wilhelm Steinfeld

Kjent og anerkjent NRK-veteran, Russland-ekspert

Fra 55.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Hans-Wilhelm Steinfeld

Hans-Wilhelm Steinfeld er en kjent og anerkjent NRK-veteran og ekspert på Russland og russisk politikk. Gjennom en årrekke har han tolket og kommentert internasjonal politikk for nordmenn gjennom TV og radio. Med sitt skarpe blikk, fargerike språk og tydelige stemme har han vært en markant profil og en ener på sitt felt. Steinfeld har en mannsalder bak seg i media, og har skrevet hele 11 bøker. Hans merittliste inkluderer også en rekke priser og utmerkelser, blant annet Peer Gynt-prisen. Steinfeld er nå partner i selskapet Corporate Communications, med hovedkontor i Oslo. Han holder foredrag om Russland, om russisk og internasjonal politikk og om forholdet mellom stormaktene før, nå og fremover. Han tar også oppdrag som konferansier og debatt- og møteleder, en jobb han har lang erfaring med fra blant annet Dagsnytt 18, Debatt 21 og Urix.

Foredrag med Hans-Wilhelm Steinfeld

Den nye kalde krigen - NYHET!

I dette foredraget (nytt høst 2018) snakker Steinfeld om den nye kalde krigen. Her har navn som Theresa May, Vladimir Putin, Donald Trump og Barack Obama sentrale roller - og Steinfeld tar opp Brexit, et svakt EU, nasjonalisme, isolasjonisme og Europas flyktningpolitikk og andre faktorer som han mener påvirker dagens kalde krig. Et ærlig og provoserende innlegg i det politiske ordskiftet.

Russisk rabalder - et liv med kjente russere og russisk politikk, humor og selvbilde

Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent i Russland og på Balkan. Er du interessert i historie, politikk og kraftfulle anekdoter passer dette foredraget for deg. Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv. Denne kvelden byr Hans-Wilhelm publikum opp til et halvannen times foredrag du sjelden vil glemme. Kåseriet «Russisk rabalder» rommer: • «Tillitens visittkort» mellom Norge og Russland gjennom 1 000 års historie. • Den russiske manns problematiske selvbilde som aggresjonsfaktor. I russisk skjønnlitteratur stod «det overflødige mennesket» helt sentralt. • Russisk humor grundig illustrert. • «Russisk rabalder» avsluttes med kulturrabalderet rundt verdensberømte, russiske kulturskikkelser de siste 60 år.

Russland i ord og toner

Dette foredraget er en reise i Russlands musikk- og litterarturhistorie, der Steinfeld forteller, forklarer og foredrar om store øyeblikk og mesterlige kunstnere. Historier, verker og anekdoter knyttet til kunstnere som Pusjkin, Tolstoj, Gorkij og Tsjekov kommer på løpende bånd - og Steinfeld forteller om hvordan viktige hendelser i Russlands lange og blodige historie og musikk, litteratur og teater henger sammen. Dette foredraget holder Steinfeld sammen med Aleksander Rybak.

Hans-Wilhelm Steinfeld har 5 vurderinger

Knut Wilthil

6. februar 2020

Rockefeller

6

Jeg var på et av Steinfelds foredrag om Sovjetunionen som ble holdt i Oslo. En fantastisk kombinasjon av kompetanse, kunnskap og humor. En mann man kan høre på i timesvis uten at det er et kjedelig øyeblikk eller noe tomsnakk. Anbefales på det varmeste!

Trond Bjørnenak

30. januar 2017

Norges Handelshøyskole (NHH)

6

Hans-Wilhelm har i mer enn 10 år holdt foredrag for Norges Handelshøyskolen sitt Executive MBA program. Foredragene er alltid dagsaktuelle, holder et høyt faglig nivå og formidlet med en sjelden entusiasme. Hans-Wilhelm holdt nylig foredraget «Trump og Putin» for oss. Foredraget var kunnskapsrikt, analytisk skarpt og ikke minst tankevekkende. Tilbakemeldingene fra deltakerne var strålende.

Allan Troelsen

26. januar 2017

Surnadalen Sparebank

6

Hans-Wilhelm holdt et svært engasjerende foredrag for rekordmange deltakere på Surnadal Sparebanks Næringslivsdag i 2017. Foredraget var lærerikt, morsomt og fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Jeg kan trygt anbefale Hans-Wilhelm videre!

Liv Dalsegg

20. januar 2017

Surnadal Sparebanks Næringslivsdag

6

En fantastisk kunnskapsrik mann og formidler. Med foredraget «Trump-tid for Putin» 3 dager før innsettelse av Donald Trump som presiden i USA følte vi oss priviligerte som opplevde vår tids fremste eksperter på russiske forhold på talerstolen. Han fremstiller intrikate politiske finurligheter på en svært pedagogisk og folkelig måte, og når evalueringene i etterkant gir han toppscore kan vi ikke si annet enn at et foredrag Steinfeld er en skikkelig innertier!

Harry Herstad

20. januar 2017

Stord Kommune

6

Hans-Wilhelm holdt foredraget «Russisk rabalder» for oss i Stord Kommune. Han viste en unik evne til å formulere budskapet på en humoristisk og inspirerende måte. Resultatet av foredraget var en sal som var veldig opplyst. Vi satt igjen med mye større samfunnsforståelse og bredere kunnskap om russland både før og i samtiden. Alt i alt var foredraget en stor kunnskapsmessig verdiskapning. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS