Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom, snakker om samfunnsøkonomi

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen holder foredrag om samfunnsøkonomi. Han er sjeføkonom i Sparebank 1 Markets. Han er en profilert ekspert og kommentator innen økonomi. Han er utdannet samfunnsøkonom ved Økonomisk Institutt ved Universitetet i Oslo og har jobbet med bank, finans og økonomi hele livet. Andreassen er særlig opptatt av næringsøkonomi, aksjehandel, renter og økonomiske prognoser og fremtidsutsikter. Han holder foredrag, og uttaler seg ofte til media om økonomiske spørsmål. Alle foredrag tilpasses anledningen.

Foredrag med Harald Magnus Andreassen

Økonomi og markeder

Hva skjer i økonomien og hvorfor? Hva er utsiktene? Hva er konsekvensene for næringer, bedrifter, husholdninger? Hva gjør Norges Bank og andre sentralbanker? Hvordan påvirkes valutakurser - og råvarepriser?

Norsk økonomi etter oljesmellen

Lave renter til evig tid

Talerlisten mener

Harald Magnus evner å snakke om makroøkonomi så vanlige mennesker forstår. Han er en egen kunnskapsbank: proppfull av informasjon om samfunn, økonomi og politikk. Harald Magnus er en tydelig formidler som alle kan lære av. Et foredrag med Harald Magnus er en trygg investering!

2022 © Talerlisten AS