Talerlisten
Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom, snakke om samfunnsøkonomi | Oslo

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Harald Magnus Andreassen holder foredrag om samfunnsøkonomi. Han er sjeføkonom i Sparebank 1 Markets. Han er en profilert ekspert og kommentator innen økonomi. Han er utdannet samfunnsøkonom ved Økonomisk Institutt ved Universitetet i Oslo og har jobbet med bank, finans og økonomi hele livet. Andreassen er særlig opptatt av næringsøkonomi, aksjehandel, renter og økonomiske prognoser og fremtidsutsikter. Han holder foredrag, og uttaler seg ofte til media om økonomiske spørsmål. Alle foredrag tilpasses anledningen.

Foredrag

Økonomi og markeder

Hva skjer i økonomien og hvorfor? Hva er utsiktene? Hva er konsekvensene for næringer, bedrifter, husholdninger? Hva gjør Norges Bank og andre sentralbanker? Hvordan påvirkes valutakurser - og råvarepriser?

Norsk økonomi etter oljesmellen

Lave renter til evig tid

Talerlisten mener

Harald Magnus evner å snakke om makroøkonomi så vanlige mennesker forstår. Han er en egen kunnskapsbank: proppfull av informasjon om samfunn, økonomi og politikk. Harald Magnus er en tydelig formidler som alle kan lære av. Et foredrag med Harald Magnus er en trygg investering!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS