Håvard Hansen

Håvard Hansen

Professor og forbrukerekspert

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Håvard Hansen

Håvard Hansen er professor, fjellfant og ultraløper, og snakker om beslutningsprosesser, motivasjon og måloppnåelse, samt alle de rare tingene vi gjør som forbrukere. Til daglig er Håvard professor i markedsføring på Handelshøgskolen ved UiS. Han har doktorgrad i forbrukerpsykologi, nesten 20 års erfaring fra undervisning, forskning og formidling, og er medforfatter på en av Europas mest solgte lærebøker i forbrukeratferd.

Foredrag med Håvard Hansen

Til sengs med forbrukeren: Hva sex, dop og rock´n roll har med forbrukeratferd å gjøre.

Som forbrukere er vi ganske finurlige, og ikke rent lite irrasjonelle. I dette foredraget gis et dybdykk inn i de mange feilslutninger forbrukerhjernen trekker når vi står overfor beslutninger og valg, det hele pakket inn på en folkelig måte og med praktiske eksempler som gjerne fremkaller smil, latter og gjenkjennelse. Et foredrag i grenselandet mellom forskningsformidling og humor. Og ja - sex, dop og rockn roll kan definitivt relateres til beslutninger.

Et mål uten en plan er bare en drøm!

Hvordan gå fra å være 40, feit og selvopplevd ferdig, til å bli 46, alpin fjellklatrer og ultraløper? I dette foredraget kobles forskning på motivasjon og måloppnåelse med egne og andres erfaringer, og fokus rettes mot å sette seg mål og jobbe aktivt for å nå dem. Videre trekkes linjene fra motivasjon og måloppnåelse i den private sfære og over i organisajons- og yrkeslivet.

Håvard Hansen har 2 vurderinger

Solveig Wetlesen

31. mars 2017

Egersund Sentrumsforening

5

Håvard klarer å formidle budskapet på en veldig forståelig måte for alle som er tilstede. Hans måte å snakke på når rett inn og er veldig interessant. Han holder tråden gjennom hele møtet og vi får gode interessante diskusjoner. Nå har vi hatt Håvard 2 ganger hos oss og vi får veldig mange bra tilbakemeldinger om at han er en god foredragsholder. Vi kommer til å bruke Håvard i flere sammenhenger. Anbefales!

Børge Aanestad

28. november 2016

Schibsted Norge Abo

5

Håvard har en stil som passet oss veldig bra til å vekke oss skikkelig en morgen. Han holder et foredrag som har mange gode eksempler inne marketing, der han evner å sette spørsmålstegn ved ulik praksis på en god måte. Han knytter foredraget til innsikt i ulike vitenskapelige fakta – som gjør foredraget interessant. Han var tydelig på brief før foredraget og det viste igjen i hva han satte fokus på.Håvard er dessuten en herlig debattant og en type som folk husker. Jeg kan anbefale Håvards foredrag, og satt stor pris på da han var hos oss denne høsten!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS