Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Håvard Hansen

Professor, fjellfant og forbrukerforsker

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Håvard Hansen

Håvard Hansen er forbrukerforsker og professor i markedsføring. Han snakker varmt om alle de rare tingene vi gjør når vi har forbrukerhatten på oss, og hvordan bedrifter kan dra nytte av dette når de jobber mot forbrukermarkeder. Håvard har lang erfaring fra lederroller i privat, offentlig og frivillig sektor. I sine foredrag kombinerer han akademisk kunnskap med dagligdagse problemstillinger, og tilpasser innpakningen til den forsamlingen som hører på. Han er engasjerende og provoserende, men på en måte som gir rom for latter og ettertanke. Til daglig er Hansen professor på Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger. Han har doktorgrad i markedsføring/forbrukerpsykologi, over 20 års erfaring fra undervisning, forskning og formidling, og er medforfatter på en av Europas mest solgte lærebøker i forbrukeratferd.

Foredrag med Håvard Hansen

Ta bedre beslutninger!

Som mennesker er vi ganske finurlige, og ikke rent lite irrasjonelle. I dette foredraget gis et dybdykk inn i noen av de mange feilslutninger forbrukerhjernen trekker når vi står overfor beslutninger og valg, det hele pakket inn på en folkelig måte og med praktiske eksempler som gjerne fremkaller smil, latter og gjenkjennelse.

Nudging: Sareptas krukke eller keiserens nye klær?

Nudging, eller dulting som det gjerne kalles på norsk, er av mange beskrevet som vidundervirkemiddelet for alle som ønsker å påvirke folks atferd. Men er det virkelig så effektivt? I dette foredraget gis en introduksjon til Nudging som fenomen og virkemiddel, og en redegjørelse for når nudging har vist seg effektivt og ikke. Nudging kan nemlig være skremmende effektivt, men uten riktig planlegging også totalt fånyttes. Eksempelbruken i foredraget fremkaller som regel solide latterkuler....

Kunsten å gi faen!

Her er det bare å spenne seg fast, for dette foredraget handler om å lære seg å overse alle de små tingene som egentlig ikke betyr noe, men som likevel er så avgjørende for hvordan vi føler oss. Enten det er på jobben, i familielivet, i vennekretsen eller i parforholdet: vi kunne alle ha godt av å ikke bry oss om de ubetydelige tingene som ofte ødelegger humøret, gjør oss stresset, irritert, oppgitt eller frustrert. Dette foredraget forteller hvorfor, og hvordan.

Håvard Hansen har 2 vurderinger

Solveig Wetlesen

31. mars 2017

Egersund Sentrumsforening

5

Håvard klarer å formidle budskapet på en veldig forståelig måte for alle som er tilstede. Hans måte å snakke på når rett inn og er veldig interessant. Han holder tråden gjennom hele møtet og vi får gode interessante diskusjoner. Nå har vi hatt Håvard 2 ganger hos oss og vi får veldig mange bra tilbakemeldinger om at han er en god foredragsholder. Vi kommer til å bruke Håvard i flere sammenhenger. Anbefales!

Børge Aanestad

28. november 2016

Schibsted Norge Abo

5

Håvard har en stil som passet oss veldig bra til å vekke oss skikkelig en morgen. Han holder et foredrag som har mange gode eksempler inne marketing, der han evner å sette spørsmålstegn ved ulik praksis på en god måte. Han knytter foredraget til innsikt i ulike vitenskapelige fakta – som gjør foredraget interessant. Han var tydelig på brief før foredraget og det viste igjen i hva han satte fokus på.Håvard er dessuten en herlig debattant og en type som folk husker. Jeg kan anbefale Håvards foredrag, og satt stor pris på da han var hos oss denne høsten!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS