Helene Slettemoen

Direktør og digital nomade

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Slettemoen

Helene Slettemoen er direktør og tallentusiast i arbeidstiden, men friluftskvinne og segmentjeger på Strava på fritiden. Under pandemien startet hun å reise rundt i Norge som digital nomade, for å gjøre det meste ut av hjemmekontoret.

Tilbake til den nye normalen har Helene fortsatt med dette, men i mindre skala. Ved å jobbe på bortekontor i perioder der det uansett er færre folk på kontoret, har Helene funnet mer hverdagsglede, og på den måten økt kreativiteten og produktiviteten på jobb.

Med humor og selvironi forteller hun om hvordan hun som aleneboende i Oslo gikk fra å assosiere pandemien med «tvang og begrensninger», til å også assosiere den med «frihet og muligheter». Gjennom sitt foredrag deler hun en unik historie om hvordan hun har tilbragt tiden under og etter pandemien. Med Macen i kofferten bruker hun anledningen til å oppdage og gjenoppdage steder, samtidig som hun er en bedre versjon av seg på jobb.

Helene ønsker å inspirere flere til hverdagsoppdagelser, til å utfordre en gammeldags tanke om hvordan det «må» være å jobbe på kontor og til å endre et negativt tankesett.

«Det handler ikke om å slippe de ansatte fri på en 3 måneders selvransakelse, men om å la de jobbe fra et sted som gir dem energi i de periodene der kontoret gjør det motsatte.»

Foredrag med Helene Slettemoen

Out of Office?

Pandemien ga hverdagen vår begrensninger, restriksjoner og regler. Dette foredraget handler om hvordan Helene klarte å snu mentaliteten ved å legge ut på en reise som digital nomade i Norge, og hvordan hun har tilpasset denne livsstilen nå som de fleste er tilbake på kontoret. Hvordan kan man endre tankesettet og finne løsninger, selv når alt virker umulig? Hvordan kombinerer man jobb og utforsking? Og hva om pandemien kan føre til at vi kan skape et bedre arbeidsliv med lykkeligere ansatte – både på og utenfor kontoret?

Helene Slettemoen har 2 vurderinger

Daniel Granlund Bredahl

23. september 2021

OBOS

6

Helene er en veldig dyktig foredragsholder, som er flink til å presentere gode historier basert på analyser og fakta. Hun evner å få frem komplekse problemstillinger på en interessant og pedagogisk måte som er både engasjerende og spennende og lytte til.

Camilla Kim Kielland

22. september 2021

Schibsted

6

Helene er en dyktig foredragsholder, som balanserer god historiefortelling, glimt i øyet og harde fakta på en engasjerende og inspirerende måte. Hun er alltid solid forberedt, og evner å tilpasse sine foredrag så de treffer det rette publikum til enhver tid.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS