Talerlisten
Ida Aalen

Ida Aalen

Fast kommentator i Dagens Næringsliv, har utgitt to populære bøker om sosiale medier

Pris / 45 min

Kr 30 000,-

Beskrivelse

Ida Aalen er fast kommentator i Dagens Næringsliv, har utgitt to bøker om sosiale medier som er pensum på en rekke norske universiteter, og har jobbet med digital kommunikasjon siden 2009. Hun har tidligere jobbet som interaksjonsdesigner, prosjektleder og kommunikasjonssjef i i Netlife Research og som journalist i VG Nett og E24.

Foredrag

Sosiale medier: Folk er folk

Populærvitenskapelig foredrag. Hva gjør vi med sosiale medier, og hva gjør de med oss? Blir du lykkelig eller ulykkelig? Hvorfor skryter folk av seg selv? Blir det mer demokrati? Vi kan tilpasse hvilke temaer som blir vektlagt.

Sosiale medier: Hva sprer seg?

Om hva som kjennetegner innhold som sprer seg i sosiale medier og hvordan samspillet mellom redaksjonelle og sosiale medier fungerer. Tilpasser gjerne med eksempler fra din bransje!

Enkel og effektiv testing

I dette foredraget deler jeg 7 effektive måter å sørge for at de digitale tjenestene du lager blir brukervennlige og gode uten at du må svi av verken kroner eller timebudsjett.

Kjernemodellen: Design fra innsiden og ut

Kjernemodellen er en effektiv workshopteknikk som lar deg involvere nøkkelpersoner svært tidlig i designprosessen, uten å falle i fella med "Design by comittee".

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Ida Aalen har 1 vurdering

Magnus Hoem Iversen

15. januar 2017

Universitetet i Bergen

6

Jeg har hatt gleden av å booke Aalen til foredrag om sosiale medier og metode på et fag om mediepublikum på Universitetet i Bergen, og har i tillegg sittet i salen på et par andre foredrag hun har holdt. Jeg har alltid vært fornøyd, og jeg har alltid lært noe jeg har fått bruk for senere. Aalen er oppdatert, engasjerende og veldig godt forberedt. Som fagperson er hun sulten, og ser etter muligheter for å drive tanker og kunnskap et hakk videre, i stedet for å surfe på det man vet fra før. Det beste med Ida Aalens foredrag (i tillegg til at de er underholdende, og morsomme) er at du kan være helt sikker på at du blir servert stoff som er basert på kunnskap, forskning, testing og empiri. Hun er en anti-guru, en anti-evangelist. Hun er bare veldig, veldig dyktig på det hun holder på med. Det trengs. Og det gir bare bedre læring og bedre resultater – fritt for synsing og tåketale.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS