Foredragsholder priser: Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen-Jensen

Reklamemann, forfatter, fotballeder og foredragsholder

Fra 60.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ingebrigt Steen-Jensen

Ingebrigt Steen-Jensen er reklamemann, forfatter, fotball-leder og anerkjent foredragsholder. Han skrev i 2002 boka «Ona Fyr – for deg som vil lykkes sammen med andre», som solgte over 100.000 eksemplarer. Ingebrigt har vært med på å bygge opp to av landets fremste reklamebyråer og jobbet med de fleste av landets største annonsører. Han har i mange år vært blant de mest etterspurte foredragsholderne i Norge og er ekstra aktuell etter utgivelsen av bestselgeren «Steen i glasshus» som kom høsten 2016. Ingebrigt holder engasjerte og inspirerende  foredrag om ledelse, merkevarebygging, motivasjon og mye mer.

Foredrag

Talerlisten mener

Ingebrigt er en engasjerende foredragsholder. Han er en eminent historieforteller, strateg og underholder - og fenger fortsatt forsamlinger når han holder foredrag.

Ingebrigt Steen-Jensen har 1 vurdering

Trond Blindheim

7. juni 2017

Høyskolen Kristiania

6

Jeg har hørt Ingebrigt mange ganger, og vil gi ham de beste skussmål en foredragsholder kan få: Kreativ som Picasso, og stødig som en revisor. Den beste jeg har hørt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS