Talerlisten
Foredragsholder priser: Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen-Jensen

Reklamemann, forfatter, fotballeder og foredragsholder | Akershus

Pris / 45 min

NOK 60.000,- (eks. mva)

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Ingebrigt Steen-Jensen er reklamemann, forfatter, fotball-leder og anerkjent foredragsholder. Han skrev i 2002 boka «Ona Fyr – for deg som vil lykkes sammen med andre», som solgte over 100.000 eksemplarer. Ingebrigt har vært med på å bygge opp to av landets fremste reklamebyråer og jobbet med de fleste av landets største annonsører. Han har i mange år vært blant de mest etterspurte foredragsholderne i Norge og er ekstra aktuell etter utgivelsen av bestselgeren «Steen i glasshus» som kom høsten 2016. Ingebrigt holder engasjerte og inspirerende  foredrag om ledelse, merkevarebygging, motivasjon og mye mer.

Talerlisten mener

Ingebrigt er en engasjerende foredragsholder. Han er en eminent historieforteller, strateg og underholder - og fenger fortsatt forsamlinger når han holder foredrag.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Ingebrigt Steen-Jensen har 1 vurdering

Trond Blindheim

7. juni 2017

Høyskolen Kristiania

6

Jeg har hørt Ingebrigt mange ganger, og vil gi ham de beste skussmål en foredragsholder kan få: Kreativ som Picasso, og stødig som en revisor. Den beste jeg har hørt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS