Talerlisten
Ingvild Moen

Ingvild Moen

Gründer, digital rådgiver og foredragsholder | Oslo

Pris / 45 min

NOK 35.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 50.000,- (eks. mva)

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Ingvild Moen er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Med bakgrunn som lærer og med interesse for sosiale medier og digital kommunikasjon, har hun blitt en suksess som foredragsholder, strategisk rådgiver, leder av workshops og innholdsleverandør i alle sosiale kanaler. I dag stiller kommunikasjonsentusiasten med lang erfaring i operativ og strategisk merkevarebygging i sosiale medier, blant hovedsakelig mellomstore og store bedrifter. Ingvild ble Årets Sosiale Medier Personlighet i 2014 og var på shortlist i ANFOs kåring Årets beste foredragsholder 2016.

Se video av Ingvild Moen

Foredrag

Skreddersydd foredrag om sosiale medier

Hva skal til for å lykkes i sosiale medier - hvilke premisser ligger til grunn og hvilke trender ser vi? Jeg skreddersyr alle foredrag jeg holder, sånn at innholdet er relevant for deg og din bedrift. Et eksempel kan være foredraget jeg holdt for ANFO (og ble nominert/shortlistet som årets beste foredragsholder for): Omdømme: Sosiale medier og destinasjonsmarkedsføring. ANFO bestilte der et foredrag om destinasjonsmarkedsføring og omdømme - og jeg fikset resten basert på deltagerlisten.

Skreddersydd foredrag om teknologi og kommunikasjon

Hvordan vil kunstig intelligens, automatisering og digitalisering påvirke hverdagen din framover? Vi står midt i den fjerde industrielle revolusjon, men vi har kanskje ikke helt forstått hvordan det vil påvirke din arbeidshverdag framover. Sammen med Olav Mellingsæter skreddersyr jeg foredrag om deg, med eksempler og konkrete forslag.

Menneske mot maskin: Hva digitaliseringen av samfunnet betyr for oss som forbrukere

Olav og Ingvild er digitalrådgivere for en rekke av Norges største virksomheter. De har satt sammen et underholdende foredrag med høyt faglig innhold, forståelig for alle. Samtidig tar de opp viktige problemstillinger for både forbruker, bedrift og samfunn. Foredraget passer til konferanser, fagdager, innledning til debatter og til å skape engasjement til den endringen bedrifter står overfor. Foredraget varer i 45 m

Talerlisten mener

Ingvild Moens styrker er at hun kan det hun snakker om veldig godt, og gjør det enkelt og konkret. Hun gir helt håndfaste råd om hva dere bør gjøre og ikke gjøre i sosiale medier, og viser med eksempler når det virker. I tillegg er hun ærlig, morsom og involverende - og herlig selvironisk om sine røtter i Snertingdal...

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Ingvild Moen har 4 vurderinger

Øyvind Håbrekke

28. oktober 2016

KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter

6

Ingvild Moen holdt et meget godt foredrag om sosiale medier på KAs høstkonferanse, september 2016. Hun fikk sjeldent høy score på evalueringsskjemaene.

Gry Eklund Strat

18. oktober 2016

Bekkestua Senter/Newsec

6

Ingvild holdt et lynkurs i sosiale medier for leietakere på Bekkestua Senter nylig. Ingvild har en unik formidlingsmåte; hun når ut til alle uavhengig av bakgrunnskunnskap og -nivå. Deltakere fra kurset har gitt strålende tilbakemeldinger i etterkant og alle gleder seg til hun kommer på besøk til oss igjen!

Tone Skartveit

18. oktober 2016

Daring Communication

6

Jeg har hørt Ingvild ved flere anledninger og elsker den enkle, pragmatiske tilnærmingen som gjør at som tilhører får jeg konkrete tips og råd jeg kan begynne å bruke med en gang. Hun er kunnskapsrik og trygg, og flink til å engasjere publikum.

Finn Rasmussen

18. oktober 2016

Kosmetikkleverandørenes forening

6

Gratulerer – i løpet av vår snart 20 årige tradisjon med KLF Fagforum har du levert det høyest rankede foredraget noensinne. 97,6% gir deg en sekser!!! Vi har hatt mange gode opp igjennom årene, men vi har aldri sett på maken!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS