Ingvild Moen

Gründer, digital rådgiver og foredragsholder

NOK 35.000,- per time

Send forespørsel

Om Ingvild Moen

Ingvild Moen er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Med bakgrunn som lærer og med interesse for sosiale medier og digital kommunikasjon, har hun blitt en suksess som foredragsholder, strategisk rådgiver, leder av workshops og innholdsleverandør i sosiale og digitale kanaler. I dag stiller kommunikasjonsentusiasten med lang erfaring, og et skarpt øye for digital transformasjon, i operativ og strategisk merkevarebygging i digitale og sosiale medier. Hun jobber hovedsakelig for mellomstore og store bedrifter. Ingvild ble Årets Sosiale Medier Personlighet i 2014 og var på shortlist i ANFOs kåring Årets beste foredragsholder 2016.

Foredrag

Skreddersydd foredrag om sosiale medier

Hva skal til for å lykkes i sosiale medier - hvilke premisser ligger til grunn og hvilke trender ser vi? Jeg skreddersyr alle foredrag jeg holder, sånn at innholdet er relevant for deg og din bedrift. Et eksempel kan være foredraget jeg holdt for ANFO (og ble nominert/shortlistet som årets beste foredragsholder for): Omdømme: Sosiale medier og destinasjonsmarkedsføring. ANFO bestilte der et foredrag om destinasjonsmarkedsføring og omdømme - og jeg fikset resten basert på deltagerlisten.

Skreddersydd foredrag om teknologi og kommunikasjon

Hvordan vil kunstig intelligens, automatisering og digitalisering påvirke hverdagen din framover? Vi står midt i den fjerde industrielle revolusjon, men vi har kanskje ikke helt forstått hvordan det vil påvirke din arbeidshverdag framover. Sammen med Olav Mellingsæter skreddersyr jeg foredrag om deg, med eksempler og konkrete forslag.

Menneske mot maskin: Hva digitaliseringen av samfunnet betyr for oss som forbrukere

Olav og Ingvild er digitalrådgivere for en rekke av Norges største virksomheter. De har satt sammen et underholdende foredrag med høyt faglig innhold, forståelig for alle. Samtidig tar de opp viktige problemstillinger for både forbruker, bedrift og samfunn. Foredraget passer til konferanser, fagdager, innledning til debatter og til å skape engasjement til den endringen bedrifter står overfor. Foredraget varer i 45 m

Talerlisten mener

Ingvild Moens styrker er at hun kan det hun snakker om veldig godt, og gjør det enkelt og konkret. Hun gir helt håndfaste råd om hva dere bør gjøre og ikke gjøre i sosiale medier, og viser med eksempler når det virker. I tillegg er hun ærlig, morsom og involverende - og herlig selvironisk om sine røtter i Snertingdal...

2018 © Talerlisten AS