Ingvild Sagberg

Ingvild Sagberg

Ph.d. i organisasjonspsykologi

Fra 7.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ingvild Sagberg

Ingvild Sagberg har en doktorgrad i organisasjonspsykologi og har forsket på hvordan det er å være ny i arbeidslivet og ny i en organisasjon. Hun har også erfaring fra administrasjons- og personalarbeid. I 2017 ga hun ut boka «Ny jobb: Hvordan gi nyansatte en god start i organisasjonen» (Universitetsforlaget), som gir råd og inspirasjon til arbeidet med å få nyansatte medarbeidere godt integrert i organisasjonen.

Foredrag med Ingvild Sagberg

En god start: Strategisk oppfølging av nyansatte

Dette foredraget handler om hvordan man i en organisasjon kan lære og utvikle seg gjennom strategisk og helhetlig arbeid med oppfølging av nyansatte. Det blir lagt vekt på praktiske og konkrete råd om hvordan arbeidet med nyansatte kan legges opp for å skape en god start.

Ledestjerner og stjerneledere: En kultur som ønsker velkommen

En nyansatt er en stor mulighet for en mottakelig organisasjon. Arbeid med nyansatte er et lagarbeid: Det gjelder derfor å skape en mottakelig kultur. Dette foredraget handler om å gripe muligheten når den er der, gjennom å være gode ledestjerner for nye medarbeidere.

Et fortrinn i møte med framtiden

En organisasjon som tar godt imot nye medarbeidere, har et fortrinn i møte med framtiden. I dette foredraget skal det handle om hvorfor og hvordan godt arbeid med nyansatte kan gjøre organisasjonen bedre rustet til å møte framtidens endringer og utviklingsbehov.

Ingvild Sagberg har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS