Isabelle Davodi

Emosjonell intelligens og kultur brobygger

Fra 5.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Isabelle Davodi

Isabelle Davodi har det siste året jobbet for Leger Uten Grenser som kultur-tolk i Hellas. Her har hun vært i direkte kontakt med mennesker på flukt. På hennes siste oppdrag intervjuet hun over 200 flyktninger, og ble meget godt kjent med deres historie og erfaringer. Det største sjokket for Isabelle var å se, høre og føle hvor umenneskelig de på flukt ble behandlet. Hun har også jobbet med barn og unge i ulike land; som lærer for første klasse i Tanzania, seks måneder med femteklasse i Sør Afrika, og som gate-megler for Røde Kors. Dette var en av Isabelles stolteste utfordringer, hvor hun da holdt flere kurs for ungdommer som trenger hjelp til å håndtere konflikt uten å ville ty til vold. Dette har hun gjort parallelt med å studere Fred og Konfliktstudier. Isabelle jobber nå for The Human Aspect, som er verden første livserfaringsbibliotek, med spesialserie om dagsaktuelle temaer som livet i krig, på flukt, terror, integrering og andre livsutfordringer. Opplev hennes engasjement!

Foredrag

Livet på flukt - Det menneskelige aspekt

Vi inviterer deg med på en reise gjennom Isabelle sine øyne, hvor hun da har vært ett år i Hellas sammen med mennesker på flukt. Her vil du få innsikt i deres livstilstand, historie og drømmer. Foredraget varer 2 timer. (inkludert diskusjoner og spørsmål).

Hva ligger bak sinnet? Konflikthåndtering for barn og unge.

Her ønsker vi å gå i dybden av det menneskelige sinnet. Hvorfor reagerer vi som vi gjør, og hva trigger disser reaksjonene? Bli inspirert av denne to-delte opplevelsen, hvor formålet er å bevisstgjøre samt dele noen teknikker på hvordan best håndtere negative reaksjoner. Vi skal sammen jobbe med konflikthåndtering, og dele våre erfaringer gjennom noen enkle øvelser som vi etterpå skal diskutere. Foredraget varer i 60 - 90 min (inkludert noen øvelser).

Integrering og kultur (Passer både for barn og voksne)

Hva vil det si å integrere seg? Hvordan og hvorfor oppstår kultur? Her vil vil vi se ulike aspekter på hvor stor rolle kultur har i et samfunn, hva vi kan lære av det og hvordan vi kan bruke det. Formålet er å skape en diskusjon ved å se på ulike aspekter av kultur: religion, tradisjoner, språk, etikk og samvær oss mennesker i mellom. Foredraget varer i 60 - 90 min inkludert spørsmål.

Isabelle Davodi har 7 vurderinger

Sevde Yapici

26. juni 2017

Top Temp

6

Utrolig givende arbeid som forhåpentligvis smitter over til andre!

Cathrine Fritzøe

19. juni 2017

Amesto Top Temp AS

6

Tror vi alle ble grepet under foredraget ditt. Beundrer virkelig jobben du gjør! Blir glad og stolt for samarbeidet med Leger uten grenser.

Erik Barbuti

27. mars 2017

MSF

6

Isabelle gir et ekte og usminket innblikk i hvordan det er å være nødhjelpsarbeider. Hennes kunnskap gjennom eget arbeid og andres skjebner gir et realitetssjokk over hvilken tilstand flyktninger lever i, og gir varig inntrykk i hvor viktig integrering og riktig behandling av disse menneskene er. Anbefales for alle som er interessert i flyktnings debatten i Europa. Åpen, reflektert og en fengslende formidler

Anders Teigmoen

26. mars 2017

MSF

6

Fantastisk reflektert person! Veldig flink, kunnskapsrik, fengslende, og inkluderende foredragholder!

Jon Magne Kleiven

26. mars 2017

Leger Uten Grenser

6

Isabelle er noe så sjeldent som et naturtalent når det kommer til å framføre, og om du skulle være så heldig å få se henne framføre, så vil du huske det i lang tid framover. Jeg har sett mang en feltarbeider berette om deres opplevelser i felten, og det er som oftest sterke saker. Isabelles historier og tolkninger er intet unntak, men hennes ekstreme fortellerevner gjør pakken innmari sterk, så ta med et lommetørkle eller tre om du vil holde maska.

Thiren Sriskantharajah

23. mars 2017

Msf

6

«Hvordan kan man hjelpe andre uten å åpne hjertet?»

Isabelle gir et godt bilde av hva det innebærer å være feltarbeider. Videre åpner hun for samtaler med publikum om politikk og medmennesklighet, via historier fra møter med mennesker i nød.

Anbefales på der sterkeste for ungdom og voksne.

Ingrid Mjøs

29. januar 2017

Studenter Uten Grenser

5

I januar 2017 var Isabelle Davodi med oss i Studenter Uten Grenser på stand på UiO. Ho var til stor støtte for oss ferske styremedlem med sin positivitet og evne til å skape kontakt med forbipasserande. Det er tydeleg at Isabelle har sett, høyrt og opplevd mykje gjennom arbeidet sitt. Dette formidla ho godt gjennom spennande historiar og ei engasjert stemme. Engasjementet smitta over på folk som besøkte oss på stand og var med på å gi oss nye medlem. I tillegg gav Isabelle gode tips til korleis vi kunne bli betre på å skape kontakt og formidle, noko vi sat stor pris på og kjem til å ta med oss vidare.

Tusen takk for hjelpa!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS