Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan Kærup Bjørneboe

Tidligere HR-direktør, forfatter av to bøker

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan Kærup Bjørneboe

Jan Bjørneboe er for mange kjent som lederen som ble kåret til verdens beste konserndirektør innen HR, i et konsern med ca. 500 000 ansatte i femti land. Han hadde i tillegg til HR, ansvaret for kommunikasjon, marketing/salg og kvalitet, Etter nesten 30 år som konserndirektør i ISS i Norge med ca. 10 000 ansatte, er han fortsatt like nysgjerrig og vitebegjærlig i sin nye rolle som forfatter og foredragsholder. Han ble for ca. åtte år siden rammet av hjernesykdommen Parkinson. Da han fikk beskjeden, deppet han kraftig i 60 minutter, før han bestemte seg for å finne ut mest mulig av sykdommen. Etter dette har han skrevet to bøker om hjernen, rådgiver for bedrifter og holder foredrag. Hvis du lurer på hva en hjernesyk, eks-konserndirektør kan lære deg om ledelse, team, kulturbygging eller rett og slett om livet; ja da kan dette være mannen. Jan Bjørneboe er en meget respektert foredragsholder som går rett på sak. Et foredrag med ham vil garantert gi deg og ditt medpublikum mange aha-opplevelser.

Foredrag med Jan Kærup Bjørneboe

"Døde sjefer leder ikke"

Ledere som via sin energi og gjennomføringskraft, har evnen til å gjøre sine medarbeidere motiverte og tenke på nye måter, lykkes som ledere. De er i forkant av utviklingen og tenker mer på sine medarbeidere enn seg selv. Disse lederne blir sterke kulturbærere og skaper stolthet blant sine. De døde lederne, som mener at det meste er vanskelig, medarbeiderne er ikke gode nok, rammevilkårene umulige og det er vanskelig å få tak i kunder, finnes også. Og hva gjør man med dem?

Kan man lære noe av en hjernesyk, ex-konserndirektør om livet?

Når man blir rammet av en alvorlig hjernesykdom, endrer man oppfatningen av livet. Glem alle detaljer. Ikke tenk så langt frem. Lev nåtid. Finn ut hva du kan gjøre og hva du er god på og gjør det! Grip lykken i dag. Ikke i morgen. Si ja til omgivelsene og de sier ja tilbake. Kan man fortsatt være lykkelig som menneske med en sykdom som hele tiden utvikler seg? Svaret er et rungende JA... hvis du gjør de rette ting. Ting som egentlig alle burde gjøre... og i særdeleshet de friske...

Jan Kærup Bjørneboe har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS