Jan Kærup Bjørneboe

Tidligere HR-direktør, forfatter av to bøker

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan Kærup Bjørneboe

Jan Bjørneboe er for mange kjent som lederen som ble kåret til verdens beste konserndirektør innen HR, i et konsern med ca. 500 000 ansatte i femti land. Han hadde i tillegg til HR, ansvaret for kommunikasjon, marketing/salg og kvalitet, Etter nesten 30 år som konserndirektør i ISS i Norge med ca. 10 000 ansatte, er han fortsatt like nysgjerrig og vitebegjærlig i sin nye rolle som forfatter og foredragsholder. Han ble for ca. åtte år siden rammet av hjernesykdommen Parkinson. Da han fikk beskjeden, deppet han kraftig i 60 minutter, før han bestemte seg for å finne ut mest mulig av sykdommen. Etter dette har han skrevet to bøker om hjernen, rådgiver for bedrifter og holder foredrag. Hvis du lurer på hva en hjernesyk, eks-konserndirektør kan lære deg om ledelse, team, kulturbygging eller rett og slett om livet; ja da kan dette være mannen. Jan Bjørneboe er en meget respektert foredragsholder som går rett på sak. Et foredrag med ham vil garantert gi deg og ditt medpublikum mange aha-opplevelser.

Foredrag med Jan Kærup Bjørneboe

"Døde sjefer leder ikke"

Ledere som via sin energi og gjennomføringskraft, har evnen til å gjøre sine medarbeidere motiverte og tenke på nye måter, lykkes som ledere. De er i forkant av utviklingen og tenker mer på sine medarbeidere enn seg selv. Disse lederne blir sterke kulturbærere og skaper stolthet blant sine. De døde lederne, som mener at det meste er vanskelig, medarbeiderne er ikke gode nok, rammevilkårene umulige og det er vanskelig å få tak i kunder, finnes også. Og hva gjør man med dem?

Kan man lære noe av en hjernesyk, ex-konserndirektør om livet?

Når man blir rammet av en alvorlig hjernesykdom, endrer man oppfatningen av livet. Glem alle detaljer. Ikke tenk så langt frem. Lev nåtid. Finn ut hva du kan gjøre og hva du er god på og gjør det! Grip lykken i dag. Ikke i morgen. Si ja til omgivelsene og de sier ja tilbake. Kan man fortsatt være lykkelig som menneske med en sykdom som hele tiden utvikler seg? Svaret er et rungende JA... hvis du gjør de rette ting. Ting som egentlig alle burde gjøre... og i særdeleshet de friske...

Jan Kærup Bjørneboe har 2 vurderinger

Merethe Horgen

2. november 2022

ASVL

6

Jan leverte for drøyt 200 stk på ASVL’s Høstkonferanse 1.11.22. Et dynamisk, humoristisk, varmt, ærlig og inspirerende foredrag om ledelse, spekket av gode refleksjoner, anekdoter og konkrete tips, krydret med dikt fylt av skråblikk, snert og humor. Han fikk salen til å sitte fjetret i en time, lytte og le. Flere av våre medlemmer gav tilbakemelding på at dette var noe av det beste de har hørt. Vi er så glad vi fikk møte Jan og anbefaler hans foredrag på det sterkeste. For en mann!

Rolf J. Ledal

7. mai 2022

Hjernesvulstforeningen

6

Glimrende foredrag for Hjernesvulstforeningen lørdag 7. mai 2022! Takk for fin blanding mellom alvor og humor for deltakerne på vår Mestringskonferanse. Relevant for alle, og spesielt for oss med hjernesykdommer.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS