Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen

Jurist og humorist

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen er humorist, politietterforsker emeritus og jurist. Han dekker et stort spenningsfelt mellom struktur og kreativitet. Jan-Robert har flere opptreden på TV, herunder egne TV-show. Komikeren setter humor på dagsorden i ulike foredragsformat, og gir deg et miniseminar som vil glede og gi ny lærdom, og ikke minst, gapskratt til glede for alle. Foredragene er ideelle for lange fagdager og seminarer. Jan-Robert tilpasser også foredrag om emnet kriminalitet og etterforskning.

Foredrag med Jan-Robert Henriksen

Humor og ledelse

Humor er en følelse. Følelser beveger folk. Hvordan skape bevegelse ved hjelp av humor som internkultur. Humor gir evne til endring. Humor fjerner sosiale barrierer. Sosiale barrierer står i veien for kommunikasjon. Humor sett i et historisk perspektiv. Dagens perspektiv gir grunn til å vurdere humor som et ledelsesverktøy. Humor, ledelse og salg. M.m.

Humor i omstillingsprosesser

Presset på ledere og ansatte er hardere enn tidligere. De stadige endringene virker stressende. Derfor har man behov for ferdigheter man ikke hadde for noen år siden. Humor er en slik ferdighet. Den skaper fleksibilitet og gir evnen til å komme seg raskt etter motgang.

Humor og etikk/omdømme

Humor er et speil på dagens samfunn, levesett og verdinormer. Foredraget setter et søkelys på humor som kommunikasjonsform, herunder farer og egenskaper. Humor kan endre standarder og endre etikk. Omdømmet er nært knyttet til både humor og etikk.

Humor og kreativitet

Latter skaper latter. Når tøylesløs latter sprer seg i øyeblikket åpner hjernen for tolkninger som er urasjonelle og uvanlige. Snur man denne erfaringen er det nærliggende å tro at humor i ulike formater skaper evnen til å tenke annerledes.

Utredning/ Jus / Granskning

Jan-Robert Henriksen er utdannet politietterforsker, prosjektleder og jurist. Temaer rundt kriminalitetsproblem og bevissikring kan tilpasses kundeforespørsler.

Jan-Robert Henriksen har 1 vurdering

Marit Helene Johannessen

6. oktober 2016

Furuset Vaktmestersentral

6

Kunne ikke fått bedre underholdning, fantastisk dyktig og ikke minst morsom og alle var enige om at dette var sykt gøy. Absolutt å anbefale.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS