Jan Tore Gjøby


Elektrifisering og elektrisk mobiltet

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan Tore Gjøby


Bærekraftig transport begynner med mennesker og deres vaner og mindset, det er utgangspunktet til Jan Tore Gjøby i eMobility Norway. Gjøby er landets mest erfarne kursholder innen elektrisk mobilitet med over 300 kurs og foredrag i emnet bak seg. Han er elektroingeniør og har arbeidet med elbiler og lading siden 2011 som rådgiver og kursholder. Han har blant annet deltatt i oppstarten av flere av de store ladeoperatørene. Som leder av NEK/NK69 har Gjøby førstehånds innblikk i regelverk og standarder for ladeanlegg. Det er imidlertid som kurs- og foredragsholder Jan Tore trives aller best. I tillegg til å ha gitt opplæring til store deler av elektrobransjen har han også gitt opplæringen i bilbransjen siden 2014. Gjøby er en inspirerende og kunnskapsrik kursholder som krydrer sin foredrag og kurs med erfaringer fra sine spennende oppdrag og mange lange kjøreturer med elbil. Jan Tore er en erfaren elbilist med 400.000 kilometer bak rattet i elbiler de siste 10 årene.

Foredrag med Jan Tore Gjøby


Ladeinfrastruktur for elektiske kjøretøy

Som en av landes fremste eksperter på ladeinfrastruktur for elektriske kjøretøy kan Jan Tore både gi en innføring i løsninger, marked, dagsaktuelle temaer og hva vi kan forvente i fremtiden. Foredraget spesialtilpasses kundens ønsker og behov.

Elbillading i borettslag og sameier

Lading av elbiler og plug-in hybrider er et tema som diskuteres mye i borettslag og sameier. Det er vanskelig å få klare svar på hva som som er riktig og hva som er feil. I dette foredraget gis først en kort innføring i hva som driver elbilmarkedet og hva jussen sier. Så forklares det hvordan et godt ladeanlegg for elbiler bygges og hvorfor det er viktig å begynne med en god plan. Etter foredraget vil tilhørerne ha en god forståelse av hvordan gode ladeanlegg planlegges, bygges og driftes.

Er framtiden elektrisk?

Vil vi produsere de siste bilene med med forbrenningsmotor i løpet av 2020 tallet? Kombinasjonen av billige batterier, autonome biler og rimelig fornybar energi kan gi en ekstremt rask avslutning på oljealderen. Hva er en årsak til at mange av de ledende bilprodusentene nå satser på nye elektriske racingserier?. Hva er det de har sett? I foredraget tas du gjennom de tegnene som tyder på vi står midt opp i en disruptiv endring i transportsektoren.

Strøm på tanken

Salget av ladbare biler bare øker og øker. Selv om det nå er helt normalt å vurdere elbil når vi skal bytte bil fortsetter elbilen å være et diskusjonstema rundt lunsjbordet. Dette foredraget gir svar på mange av de spørsmålene som reises. Hvordan skal de lades? Er de så miljøvennlige som det påstås? Hva kan vi forvente av biler av årene som kommer? Jan Tore deler av sin brede kunnskap om elbiler og lading og åpner gjerne for diskusjon og spørsmål. Foredraget kan spisses ved behov.

Hvordan gå elektrisk?

Det er lett å finne gode grunner til å gå elektrisk, begynne å benytte elektriske kjøretøy i en bedrift. Grønn profil, bedre arbeidsmiljø, laverekostnader både til drivstoff og vedlikehold trekkes frem. Er det hold i dette og hva med ulempene. Klarer bedriften å gjennomføre transportoppgavene med elbiler og andre elektriske kjøretøy. Foredraget gir svar på hva overgangen til elektriske kjøretøy innebærer og hva som eventuelt må til for å få en god overgang som skaper merverdi for bedriften.

Kurs med Jan Tore Gjøby


Elbiler og lading

Kurset gir deltagerne den kunnskapen de trenger for å arbeide med elbiler og lading. Jeg har kurset akt fra styremedlemmer små sameier og sjåfører på bergingsbiler til Miljødirektoratet og ledere i bilbransjen. Ta kontakt for en uformell prat om ditt behov og dine ønsker og lager det beste kurset for deg.

Elbiler og lading for elektrobransjen

Kurset gir deltagerne den kunnskapen de trenger for å prosjektere og installere gode og trygge ladeanlegg for sine kunder. Kurset varer i to-tre timer og tilpasses kundens behov. Ta kontakt for en uformell prat

Elbiler og lading for bilbransjen

Helt nye kundegrupper ønsker nå å kjøpe elbil, kunder om ikke har den kunnskapen og motivasjonen som de første elbilkundene hadde. De nye kundene trenger først og fremst trygghet og kunnskap. Deltagerne på dette kurset får en grundig innføring i elbillading, både løsninger og regelverk. De får også et godt innblikk i hvordan de kan hjelpe kundene med å få et godt elbilhold. Fornøyde kunder er den beste reklamen, og fornøyde kunder får du når du gir de trygghet og kunnskapen de trenger.

2023 © Talerlisten AS