Janet Usken

Janet Usken

Spesialist i sosiale medier

Fra 14.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Janet Usken

Janet Usken er den første (og sannsynligvis ennå) den eneste i Norge med en mastergrad i sosiale medier og digital markedsføring. I tillegg har hun også 9 års erfaring med digital markedsføring. Janet er mest opptatt av hvordan nettbutikker kan øke trafikk og salg fra Facebook og Instagram, og selvsagt spore dette! Kjent for å gi veldig konkrete og praktiske tips som du kan ta i bruk med en gang. Hun er spesialist i sosiale medier hos Trollweb, Nordens ledende leverandør av Magento – verdens beste netthandel-plattform.

Foredrag

Eventyrlige algoritmer: Facebook-optimalisering

Foredrag fullspekket med tips for høyere organisk rekkevidde og mer effektiv annonsering på Facebook. Rekkevidden på Facebook er så absolutt ikke dø! Du får konkrete eksempler som gjør det enkelt for deg å relatere til og nyttiggjøre i planlegging av innhold. Genialt enkle verktøy for effektivisering av arbeidsdagen din, å lage proft innhold er ikke så vanskelig som det ser ut til. Du får triksene som gir deg mye mer gratis trafikk og salg fra Facebook enn du har i dag.

Slik får du mer salg i nettbutikken fra Facebook

Facebook er for mange en av de viktigste kildene til salg og trafikk. Er det ikke det har du en jobb å gjøre. Foredrag spesielt rettet mot nettbutikker om hvordan du skal presentere og pakke inn innholdet ditt for maks organisk rekkevidde. Hva som må til for å få folk ut fra Facebook og til konvertering i nettbutikken. Du får mange konkrete tips og eksempler som gjør det enkelt for deg å forstå og sette nødvendige tiltak i gang straks.

Facebook-annonsering: Slik får du flere salg og rimeligere salg i nettbutikken

Foredrag spesielt rettet mot nettbutikker. Facebook danker ut de fleste medier for mange nettbutikker når det kommer til betalt annonsering. Her får du triksene for rimeligere og flere salg enn du har i dag. Janet deler proffe tips om hvordan du skal “varme” opp ukjente potensielle kunder for å få konvertering. Hva er smarte publikum og hvordan du lager dem, smarte annonser og salgsutløsende ord er noen av stikkordene. Konkrete tips og eksempler som gjør det lett å forstå, selv for den med mi

Et solid fundament for suksess: Dybdeanalyse av deres tilstedeværelse på Facebook og Instagram for økt salg

Stikkord: Konkret, håndfast, nyttig og målbart.  Dybdeanalyse: Hva fungerer? Hva fungerer ikke? Løsningen: Hvordan du skal pakke inn/presentere innholdet ditt for maks utbytte i retur. Inneholder: Oppsett av SMARTE mål, logikk og oppsett av UTM-sporing, Innhoidskalender, målinger spesialtilpasset nettbutikker, annonsering for rimeligere konverteringer, anbefalinger av verktøy for en mer effektiv hverdag tilpasset deres budsjett. Best av alt: Du lærer grunnlaget for proffe avgjørelser.

Talerlisten mener

Janet er en kunnskapsrik, engasjerende og tydelig foredragsholder. Hun byr på seg selv og inspirerer til nye, digitale ideer. Janet sitter på verdifull innsikt om sosiale medier og digital markedsføring, og kommer med nyttige tips, aktuelle eksempler og konkrete råd i sine foredrag. Lærerikt!

Janet Usken har 26 vurderinger

Henning Nyberg

8. juni 2018

Fitliving AS

6

Har vært på flere foredrag og kurs med Janet. Hun er veldig konkret og tydelig, og er veldig kunnskapsrik når det gjelder Digital Markedsføring. Kan på det varmeste anbefale Janet som både foredragsholder og kursholder!

Kristel Erga

10. mai 2018

Viking Garn

6

Veldig bra foredrag. Informativt med mange nyttige tips og verktøy som man tar med seg videre. Janet er en dyktig formidler som er tydelig og kunnskapsrik. Anbefales!

Håvard Kløvås

24. april 2018

Boatparts.no

Veldig dyktig og direkte!

Eva Pettersen

11. januar 2018

BYRO

6

Jeg deltok på LOAD hvor Jane hadde et innlegg om Facebook. Vi satt igjen med konkrete tips som vi har brukt mye i ettertid. Konkret og bra formidlet – anbefaler et kurs med Jane!

Rune Ikdal

3. desember 2017

Sum Regnskap

6

Deltok på heldags Facebook kurs med Janet. Med tanke på at det var flere på kurset med noe, mye og lite kompetanse om Facebook klarte Janet å gjennomføre et kurs som jeg tror alle lærte mye av. Uavhengig av kompetanse var det alltid tid til å stille spørsmål og få hjelp. Kjekt at hun også la inn en del humor i eksemplene hun viste. Meget bra kurs som anbefales!

Guro Forseth Smith

30. oktober 2017

Floyd.no AS

6

Deltok på MeetUp der Janet holdt innlegg med tips, tweeks og cases som leder til en optimalisert tilstedeværelse på Facebook. Vi satt igjen med flere konkrete tiltak på blokka, og inspirasjon til hvordan vi skal videreutvikle oss i SoMe. Befriende å lytte til en foredragsholder med klar tale, gjennomtenkte cases og tydelige anbefalinger. Go Janet!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS