Janne Log

Janne Log

Direktør i Sjømatrådet

NOK 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Janne Log

Janne Log er genuint opptatt av hvordan den digitale revolusjonen vil påvirke merkevarebygging, kommunikasjon og måten vi jobber på. Janne har erfaring fra en rekke tunge stillinger innen både næringsliv, akademia, organisasjonslivet og det offentlige. Hun er nå Director of Global Operations and Public Affairs i Sjømatrådet. Hun kom fra konserndirektør for kommunikasjon og merkevare i EVRY . Tidligere har hun vært direktør på BI, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke og rådgiver i Næringsdepartementet, Samferdselsdepartementet og Konkurransetilsynet. Janne har også bred styreerfaring og sitter i dag i styret for Norsk-Svensk handelskammer og valgkomiteen til både NHO og Abelia.

Foredrag

Den digitale revolusjonen snur hierarkiene

Vi står overfor en digital revolusjon. Hvordan vil denne påvirke måten vi jobber på?

Generasjon millenium

Hvordan ønsker neste generasjons medarbeidere å kommunisere og samarbeide? Hvordan benytter man ny teknologi og nye løsninger?

Endringsledelse og omstilling

Mange bedrifter står overfor store og krevende endringer. Hvordan kommuniserer for å lykkes i krevende endringsprosesser?

Merkevare- og omdømmebygging

Hvordan bygge merkevare og omdømme? Og hvordan måle og rapportere resultater?

Janne Log har 1 vurdering

Sindre Nordengen

18. januar 2017

Journalist for Aller media

6

Janne Log er den lederen i Norge som ligger lengst frem på digitalisering av internkommunikasjon, og bruk av nye medier i store omstillingsprosesser. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.