Jarle Løwe Sørensen

Beredskapsforsker, ekspert strategisk ledelse

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jarle Løwe Sørensen

Jarle Løwe Sørensen holder foredrag om beredskap, krisehåndtering og kriseøvelser. Han er førsteamanuensis ved Universitet i Sørøst-Norge og ekspert på beredskapsarbeid og krisehåndtering. Med en doktorgrad i strategisk beredskapsledelse er Sørensen opptatt av hva som skal til for å skape læring og organisasjonsutvikling, samt optimalisere samarbeidet mellom ulike nivå og sektorer. For til tross for at vi vet mye om hva som bør forbedres ved håndteringen av en krise, gjøres ofte de samme feilene på nytt. Hvordan å unngå dette, er et av temaene Jarle Sørensen snakker om. Han har publisert en rekke artikler i internasjonale anerkjente forskningsjournaler, skrevet flere kronikker og bidratt i flere lærebøker. Med en bakgrunn som sikkerhetsrådgiver i offentlig sektor, brenner han for å kombinere og formidle teori og praksis på en lettfattelig og underholdende måte.

Foredrag med Jarle Løwe Sørensen

Beredskapsøvelser er de nyttige?

Det finnes en antakelse om øvelser skal hjelpe deltakerne til å jobbe mer effektivt, kommunisere bedre, og ikke minst utvikle det interne og eksterne samarbeidet. Problemet er at nyere forskning viser at disse øvelsene har liten opplevd effekt. I dette foredraget deler jeg med dere konkrete tips og råd om hvilke grep dere kan ta for øke effekten av øvelser, enten de gjennomføres på arbeidsplassen eller ute i felt.

Bygge sikkerhetskultur - en givende eller utakknemlig oppgave?

Det å bygge en god sikkerhetskultur på jobben er ikke ene og alene et ledelsesansvar eller noe kun sikkerhetsfolk driver med. Det er noe som må utvikles og bli en naturlig del av alles hverdag. Dette foredraget gir dere konkrete tips og råd om hvordan bygge opp- og få med medarbeiderne på utviklingen av en god intern sikkerhetskultur.

Jarle Løwe Sørensen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS