Jeanette Bergum

Leder og fremtidsoptimist

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jeanette Bergum

Jeanette er 36 år og allerede en erfaren leder innen bank- og forsikring med dokumenterte resultater og solid endringskompetanse. Hun beskrives som målrettet, energisk, strukturert og har et brennende engasjement for å omsette forskning til praksis. Jeanette motiveres av å gi ledere og folk rundt seg verktøy som kan brukes i hverdagen for å skape prestasjoner i verdensklasse uavhengig av bransje.

Foredrag med Jeanette Bergum

Nøkkelen til ekstraordinære prestasjoner

Et praktisk rettet foredrag som gir deg innsikt og verktøy for å snu høy turnover, dårlig stemning og dårlige prestasjoner på arbeidsplassen til det stikk motsatte. Med forankring i over 100 års forskning gir Jeanette et inspirerende og nyttig foredrag om hva dere som ledergruppe kan gjøre for å yte på topp!

Når gjennomføringskraften svikter - En innføring i psykologisk trygghet og hvorfor det er avgjørende i fremtidens selskaper

Tiden for samlebåndsproduksjon er over. Vi jobber sjeldent alene med en oppgave i dag. Dette foredraget viser deg gjennom forskning hvorfor det ikke lenger holder å ansette de smarteste hodene, og hvorfor det er så viktig å bygge en kultur med høy grad av psykologisk trygghet - nettopp for å eskalere læring og innovasjon

Jeanette Bergum har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS