Jeanette Bergum

Leder og fremtidsoptimist

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jeanette Bergum

Jeanette er 36 år og allerede en erfaren leder innen bank- og forsikring med dokumenterte resultater og solid endringskompetanse. Hun beskrives som målrettet, energisk, strukturert og har et brennende engasjement for å omsette forskning til praksis. Jeanette motiveres av å gi ledere og folk rundt seg verktøy som kan brukes i hverdagen for å skape prestasjoner i verdensklasse uavhengig av bransje.

Foredrag med Jeanette Bergum

Nøkkelen til ekstraordinære prestasjoner

Et praktisk rettet foredrag som gir deg innsikt og verktøy for å snu høy turnover, dårlig stemning og dårlige prestasjoner på arbeidsplassen til det stikk motsatte. Med forankring i over 100 års forskning gir Jeanette et inspirerende og nyttig foredrag om hva dere som ledergruppe kan gjøre for å yte på topp!

Jeanette Bergum har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS