Jimmy Westerheim

Relasjonsgrunder & grunnlegger

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Jimmy Westerheim

Hvordan kan du eller selskapet ditt bruke deres egen historie til å nå ut i dagens støy? Jimmy står bak verdens første livserfaringsbibliotek – The Human Aspect – www.thehumanaspect.com . Han er gjesteforeleser på BI executive program og har lang erfaring som foredragsholder og konfransier. Som grunder har han gjennom sitt globale arbeid og erfaring de siste ti årene, vært med å utvikle menneskelige relasjoner på tvers av landegrenser. Han har jobbet i over 50 land som Afghanistan, Singapore, Hellas, Syria, Ghana og Nord-Korea. Få innsikt i hvordan han hoppet av toppjobb i shipping for Leger Uten Grenser og til å bygget opp The Human Aspect fra bunnen. Med sitt smittende engasjement har han inspirert alt fra ungdommer som mentor til OL vinnere som personlig rådgiver i over 10 år. Få innsikt i hans suksessfulle metode for å skape historier på sosiale medier, og bli sittende igjen med konkrete tips, nye tanker og inspirasjon.

Foredrag

Finn din indre sheriff – fra frykt til nye muligheter

Kan du bli god på det meste? Ja, men det store spørsmålet er om du vil bli god eller eksepsjonell. Vår fremste egenskap er evnen til å lære, «ape etter», reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette foredraget utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse. Tør du være ærlig med deg selv? Tar du utfordringen, vil du på en inspirerende måte se nye muligheter for deg selv og ditt team.

The Power of questions

Can a simple question trigger the life story? “Not everything that is faced can be changed, but nothing can be changed until it is faced.” - James Baldwin. To be able to change your own life, you need to face the challenges life has to offer. Jimmy shares his experience on questions that triggers change, after creating the worlds first digital life experience library. Questions has the power to trigger stories, human stories, sharing raw and unique life experiences from all over the world.

Hvordan få frem budskap i digitale medier? (Norsk eller Engelsk)

«Brannmennene vasket gaten for blod, det kunne vært broren deres, kona, sønnen …» Dagens medier står ovenfor potensiell utryddelse og lever av klikk. Samtidig øker frykten for det ukjente, nasjonalismen og polariseringen. Har denne medievirkeligheten endret hvordan vi kan få frem budskap? Bli med på dette utfordrende foredraget som vil utfordre de svart-hvite sannhetene om historien med en skurk og en helt. Foredraget varer i 60-90 min inkl. video fra livserfaringsbiblioteket og spørsmål.

The Human Aspect of the world for Barn & Ungdom (Norsk eller Engelsk)

Vi inviterer deg til et utfordrende og innsiktsfullt foredrag om dagens medievirkelighet. Hvordan trendskiftene i media fra papiraviser til nettaviser til å få nyheter servert via sosiale medier har endret vår virkelighetsoppfatning. Gjennom egne opplevelser; hvor jeg har sett noen av de største mediesakene utspille seg foran egne øyne, samtidig som jeg fulgte mediers dekning. Eks: Hvordan er det å bo i Afghanistan, når Norge - mitt hjemland sier det er trygt og sender mennesker tilbake dit?

The Human Aspect of the world (Norsk eller Engelsk)

Bli med på en reise rundt i verden gjennom mine, og våre mennesker verden rundt, sine øyne. Et utfordrende, inspirerende og spennende foredrag som via andres og Jimmy’s historier viser livet rundt om i verden. Foredraget handler om krig & konflikt, terror, flukt, andre katastrofer, integrering, omsorg, og koblingene dem imellom. Foredraget varer i 60-90 min. inkludert video fra livserfaringsbiblioteket og spørsmål.

Talerlisten mener

Jimmy Westerheim har en helt spesiell historie å fortelle og trollbinder publikum. På scenen har han alles oppmerksomhet og engasjerer salen med sitt budskap. Jimmy sitter på en unik samling av ulike livshistorier og er en dyktig motivator.

Jimmy Westerheim har 19 vurderinger

Siw Andersen

22. oktober 2018

Oslo Business Region

5

Jimmy Westerheim ledet en gjennomført og engasjerende panelsamtale med Oslos fremste entreprenører under Oslo Innovation Week 2018 . Jimmy leverte et levende og innsiktsfullt arrangement som var stappfullt fra start til slutt. Vi samarbeidet med Human Aspect på flere nivåer og er veldig fornøyd.

Phuoc Tan Le

26. august 2018

LFPS Oslo

6

LFPS Oslo hadde et likepersonseminar i august 2018. Jimmy Westerheim var en av foredragsholderne. Jimmy var godt forberedt, kunnskapsrik og flink til å legge fram sin fortelling. Han engasjerte publikum fra start til slutt. I tillegg er han opptatt av det menneskelige aspekt. LFPS Oslo vil uten tvil benytte han som foredragsholder ved senere anledninger og anbefaler sterkt andre organisasjoner til å benytte ham som foredragsholder.

Kim Østberg Larsen

23. mars 2018

Ungt Entreprenørskap Oslo

5

Jimmy Westerheim var konferansier på Oslomesterskapet for elevbedrifter 2018 i regi av Ungt Entreprenørskap Oslo (Marmorsalen på Sentralen, 400 publikummere, målgruppe ungdomsskoleelever). Jimmy fungerte veldig godt som konferansier – godt forberedt, god til improvisere når det var behov for det, og god til å oppnå kontakt med publikum fra scenen. Vi opplevde Jimmy som en lagspiller, flink til å bidra med ideer og positivt innstilt til å dele sitt nettverk med oss i planleggingen av arrangementet.

Thomas Aalrud

30. januar 2018

Marex Boats

6

Jimmy Westerheim holdt en workshop i vår bedrift med tema: «Hvordan bli bedre på Facebook» Workshopen var svært lærerikt for oss og Jimmy forklarte godt med gode eksempler på en engasjerende måte.Han hjalp oss med å vise oss hvordan vår bedrift kan best mulig få frem vårt budskap. Etter workshopen er det ingen tvil om at vi har blitt mye bedre å spisse vår markedsføring på Facebook. Jimmy har også i ettertid fult oss opp, og sjekket at vi har lagt ut informasjon på en målrettet og riktig måte. Vi kommer til å bruke Jimmy igjen.

Catrin Alhaug

14. januar 2018

Inspiration CAN

6

Om det er som foredragsholder, konferansier, intervjuer, gruppeleder, eller coach, er Jimmy alltid godt forberedt og engasjert. Han har en fortellerevne som holder publikums opperksomhet og tar dem med på en reise. Om det er en reise som Jimmy selv har vært på blir vi med i fjellene i Nepal, landsbyer i Afrika, eller flyktningleir i Hellas, men det mest fantastiske er når Jimmy får oss som publikum til å gå på en indre reise. For det er det som samler oss som mennesker som er hovedfokus for Jimmy noe som får publikum til å tenke, le, kanskje til og med felle en tåre. I foredragene finnes det nemlig inspirasjon, refleksjon og tips til aksjon. Publikum engasjeres og eventet vil bli snakket om lenge.

Linda Luu

13. desember 2017

KulturKlovnene

6

KulturKlovnene hadde den store æren av å ha Jimmy som vår MC/programleder under Open Mic-kveld på Sentralen i september 2017. Jimmy var profesjonell, godt forberedt og var lett å arbeide med. Han brydde seg oppriktig om vårt arbeid med flerkulturell scenekunst og løftet arrangementet vårt flere hakk! Han var dyktig til å engasjere publikum, få de unge talentfulle som skulle opptre til å slappe av og ikke minst skape en god stemning gjennom hele kvelden. Jimmy var suveren som programleder, og vi er sikker på at vi vil se mer av han. Det er et høyt nivå det han leverer! Som en liten organisasjon er vi takknemlige for at han valgte å stille opp for oss. Men dette er typisk Jimmy – det er få som klarer å praktisere sin lærdom i det virkelige liv som han gjør. Han er jordnær, møter alle med respekt og forskjellsbehandler ingen! Man føler seg trygg og velkommen når Jimmy er der. Vi har bare varme ord om Jimmy, ønsker han masse lykke til med arbeidet med The Human Aspect og anbefaler han på det sterkeste!

Saffie Njie

2. oktober 2017

Jarga Art and Fashion Weekend

6

Jimmy Westerheim holdt foredrag på vår Jump-konferanse tidlig i høst. Konferansen handlet om å tørre å følge drømmene sine. Jimmy delte sin historie om hans personlige reise og erfaring. En historie som tok publikum med storm og inspirerte mange. Salen var fylt med både unge og eldre som har tilknytning til entreprenørskap, mangfold og identitet i forskjellige sektorer. Alle satt på tippen av stolen og lyttet godt. Jimmys historie er inspirerende og formidlingsevnen er også god. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra publikum og er selv utrolig fornøyde med hans bidrag. Vi kommer absolutt til å booke Jimmy igjen, og oppfordrer flere til å gjøre det samme. Du vil ikke angre.

Vardnan Sivarajah

25. september 2017

Elvebakken Arena

6

Jimmy kom til Elvebakken videregående skole, og holdt et personlig foredrag om sin historie og hvor viktig det er å forstå og møte sin egen frykt. Dette endte med at et helt rom av ungdommer ble engasjerte, inspirerte og satt igjen med helt nye perspektiver å forstå seg selv på. Dette ville ikke skjedd uten Jimmys personlige og appellerende formidlingsevne. Anbefaler han klart videre.

Nathaniel Israelsson

17. september 2017

Loyalty

6

Jimmy leverte et godt foredrag. Det var veldig interessant og spennende å høre på. I tillegg til at foredraget var veldig bra, syns jeg han også var veldig flink. Han var klar og tydelig og snakket godt engelsk. Han var også veldig flink til å skape engasjement i salen og veldig god til å formidle budskapet gjennom foredraget. Jeg kommer til å anbefale han videre.

Kristine Engeseth

26. juni 2017

Pulsen AS

6

Jimmy holdt et utrolig spennende og inspirerende foredrag/workshop kaldt «Hva var du sheriff av som 7 åring i sandkassa?» i forbindelse med yogafestivalen på Hurum. Han har mye kunnskap og formidler dette på en naturlig, behagelig og engasjerende måte. Han byr på seg selv, inkluderer deltakerne og stiller spørsmål underveis. Kombinasjonen av foredrag, spørsmål, bilder og oppgave til deltakerne, var utrolig god. Dette gjør at foredraget blir variert og spennende. Man fikk muligheten til å lære litt mer om seg selv samtidig som man ble utfordret. Etter foredraget sitter jeg igjen med mange inntrykk og en god følelse. Det var utrolig inspirerende og det frister absolutt til gjentagelse med flere foredrag/workshops med Jimmy – anbefales på det sterkeste!

Kristin Haugen Granli

24. juni 2017

Optimal Trener/UiO

6

Jimmy har en god faglig kompetanse samt vurderingsevne med mye vitenskapelige begrunnelser. Selv studerer jeg pedagogikk, og mye av det han snakket om er også kjent fra pedagogikken og psykologien. Likte godt at han dro frem prososial motivasjon, da dette er essensielt for arbeidslivet og noe jeg selv syns er viktig.Jimmys fremtoning er behagelig og det er interessant å høre på ham. Han er engasjert, inspirerende og hyggelig. Fremføringsevnen er også veldig bra, faller ham helt naturlig. Anbefales på det sterkeste!

Christian Konttorp

21. juni 2017

Den Magiske Ring

6

Vi hyret inn Jimmy til et av våre møtekvelder for å holde foredrag om sosiale medier for våre medlemmer.
Jimmy er engasjerende, tydelig, omgjengelig, og inspirerende. En begynner å tenke kreativt med en gang, og føler en har lært mye nytt. Jimmy ga oss mye nyttig innsikt om hvordan øke engasjementet på soiale medier. Både på individnivå og som organisasjon. Han var utrolig dyktig på å få frem de viktige budskapene rundt sosiale medier og var lett å samarbeide med både før, under og etter foredraget. Annefales på det sterkeste.

Mia Walle-Hansen

3. juni 2017

Leger Uten Grenser

6

Jimmy holdt et flott foredrag for Leger Uten Grensers verveteam i Bergen, der han delte sine erfaringer fra tidligere feltoppdrag. Foredraget var svært informativt, og Jimmy formidlet verdifull kunnskap som vi kan bruke videre i arbeidet vårt. Samtidig vektla han betydningen av å flytte fokuset vekk fra tall og fakta, og bry seg mer om menneskene som er berørt av krig og fattigdom. Historiene hans traff publikum og motiverte til videre engasjement for humanitært arbeid. Jimmy har en profesjonell, men likevel ærlig og medmenneskelig fortellerteknikk. Han møtte oss med åpenhet og tok med glede imot innspill og spørsmål. Alle hos oss har snakket varmt om foredraget i ettertid.

Kristine Reithaug

31. mars 2017

Handelshøyskolen BI

6

Jimmy Westerheim holdt en tre timers forelesning for studenter på 2. året i bachelor PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Forelesningen ble holdt som en del av faget Påvirkning og overtalelse. Bestillingen til Jimmy lød som følger: Hvordan lage budskap som fungerer i en digital medieverden? Jeg ønsket at Jimmy skulle presentere The Human Aspect, og vise hvordan det er mulig å få publikum til å klikke på, og engasjere seg i, viktige saker i en digital medieverden preget av stadig raskere tempo og generell mistro til nyhetsmedier. Jimmy er en fantastisk formilder som hadde studentene i sin hule hånd i tre fulle timer. Timene fløy, og kombinasjonen av presentasjon, fellesdiskusjon og oppgaver for studentene gjorde forelesningen levende og variert. Jimmy er kunnskapsrik, bereist, uredd og klok. Han byr på seg selv og sine spennende livserfaringer, noe som gir ham autoritet, varme og troverdighet som foredragsholder. Studentene ga ham svært gode tilbakemeldinger og sa de ble både engasjert og inspirert av å høre på ham. Jeg kommer garantert til å invitere Jimmy tilbake neste år, og anbefaler ham på det sterkeste.

Maria Isaksson

16. mars 2017

Handelshøyskolen BI

5

Jimmy Westerheim holdt forelesning ‘The Human Aspect: Dialog & livshistorier’ for Executive studenter i Bachelorprogrammet Retorikk, kommunikasjon og ledelse på Handelshøyskolen BI. Jimmy er en særdeles seriøs og omsorgsfull formidler som med letthet skaper stort engasjement. Folk lytter til Jimmy, ikke bare fordi han har reist i 50 land, møtt krig, flukt, fattigdom, barn som sulter, eller fordi han i dag legger frem verdens første livserfaringsbibliotek. Jimmy har kunnskapen, erfaringen og ambisjonen som trengs for å få det til. Men hans unike styrke ligger i hans evne til å møte folk, få folk til å åpne seg, få folk i dialog, særlig med mennesker som vært utsatt for det umenneskelige. Dette demonstrerte Jimmy, helt konkret gjennom å komme i dialog med kursdeltakere om ‘din tøffeste utfordring i livet’. Oppgaven og gruppearbeidet om ‘Hvordan skape dialog for å få en du ikke kjenner til å dele sin tøffeste utfordring i livet’ var også fint tilpasset pensum og pedagogisk gjennomført.

Marianne Tveit

17. februar 2017

Personalhuset Staffing Group

5

Jimmy Westerheim forteller om sine opplevelse med pasjon og engasjement som griper salen. Historien hans er spennende og hans fortellerevne er god. Jimmy balanserer den personlige øyenvitnehistorien med overordnet kunnskap om temaet og analyser av situasjoner. Foredraget gjorde stort inntrykk på våre medarbeider fra hele Norden.

Kristian Sundbye

14. februar 2017

Personalhuset Staffing Group

5

Jimmy holdt foredrag på en a våre nordiske samlinger, og vi fikk levende historier fortalt med et brennende engasjement. Han kombinerer innlevelse og tilstedeværelse med overblikk og profesjonalitet.
Det ble et foredrag som lever videre lenge etter samlingen.

Lars Jensen

8. februar 2017

Hurum Ungdomsskole

6

HUSK 2017.
Med en bagasje få forunt, legger Jimmy Westerheim sin personlige fortellerteknikk til grunn for fortellinger med relevans og vidd i forhold til aldersgruppen han møter i skolesamfunnet. Under besøket ved vår skole inkluderer Westerheim ungdommene på en måte som ikke føles påtvunget og gir rom for spørsmål og refleksjon hos de unge. Med beretninger fra flere kontinent syes dette sammen til dette ene: Vi er ikke ulike i våre drømmer og håp uavhengig om man kommer fra den ene eller andre kanten av vår lille klode. Det nytter å bry seg og det skal ikke så mye til for at nettopp DU kan gjøre en forskjell. Sterke anbefalinger fra elever og lærere ved Hurum ungdomsskole.

Nina V. Grønland

30. januar 2017

Tofte skole

6

Jimmy Westerheim leverte et godt forberedt foredrag tilpasset målgruppen, elever i 12-13årsalderen. Foredraget bestod av bilder, fortelling, videoklipp samt spørsmål og svar. Han har en behagelig framtoning og et levende fortellerspråk. Alle spørsmål ble møtt med respekt og tilhørerne fikk gode og personlige svar. Jimmy trakk paralleller til elevenes egen hverdag og krydret med historier om enkeltmennesker, hvilket ga bildene liv. Elevene satt dørgende stille under hele foredraget og ga i ettertid uttrykk for at opplevelsen var både spennende og meningsfylt. Foredraget etterlot oss fulle av inntrykk over utfordringene verden byr på, men likevel med spirer av håp. Der mennesker møtes kan store ting skje.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS