Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Jimmy Westerheim

Relasjonsgrunder & grunnlegger

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jimmy Westerheim

Hvordan bruke din bakgrunn og historie som leder? Jimmy står bak verdens første livserfaringsbibliotek – www.thehumanaspect.com. Han har inspirert på scener fra Oslo Innovation Week til BI’s lederprogram som foredragsholder, kursholder og konfransier. Som leder har han gjennom sitt globale arbeid og erfaring utviklet mennesker på tvers av landegrenser. Han har jobbet i over 50 land som Afghanistan, Singapore, Hellas og Ghana. Få innsikt i hvordan han har brukt sin egen historie og erfaring til å bygge opp multikulturelle team, både innen shipping, Leger Uten Grenser og The Human Aspect. Hans smittende engasjement har guidet og trent opp alt fra unge til OL vinnere, som mentor og personlig rådgiver og nå er det din tur. Få innsikt i hans suksessfulle metode for å inspirere som leder og lær hvordan han har brukt dette til å skape brands, vekst og stort engasjement på sosiale medier. Her blir du sittende igjen smilende med konkrete tips, nye tanker og fylt av av inspirasjon.

Foredrag med Jimmy Westerheim

Får du ut ditt potensiale som leder? – Neste nivå ledelsesutvikling

Får du ut ditt potensiale som leder? Vår fremste egenskap er evnen til å lære, reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette foredraget utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse, utviklet det siste tiåret som mentor og rådgiver for alt fra ledere til OL-vinnere. Får du Jimmy på besøk vil du på en inspirerende måte sitte igjen med nye verktøy og se nye muligheter for deg og ditt team.

Hvordan lykkes i dagens sosiale medie jungel?

Få en unik innsikt om hvordan ditt budskap kan nå bedre frem enn noensinne på sosiale medier. Fake News og overflod av informasjon har gjort mange av oss lamme i jungelen der ute. Jimmy har gjennom de 2 siste årene lært av noen av verdens beste på Facebook og Instagram, og bygget opp fenomenet livserfaringsbiblioteket – The Human Aspect, som nådde millioner av mennesker på noen få uker for kun noen få tusen kroner. Lær av hans unike innsikt og erfaring som alltid er up-to-date da han lever og ånder i SoMe jungelen. Ikke minst få et mer menneskelig og inspirerende syn på noe mange av oss ser på som et utemmelig «monster». Perfekt for de som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

Hvordan kan mental helse snus fra problem til mulighet på jobben?

«Her på jobben legger vi fra oss problemene våre i en handlepose utenfor døra og så tar vi den med når vi går hjem», sa en kjent leder bare for noen år siden. Selv om jeg tror de fleste av oss skulle ønske dette var et alternativ, så vet vi at det ikke er mulig. Nye tall viser at den sterkeste faktoren til korttidssykefravær og lav effektivitet er psykiske utfordringer. Allikevel er det veldig få bedrifter som klarer å håndtere denne stigmatiserte «varme poteten» og det virker som vi betaler en dyr pris. Arbeidsplassen vår er der vi tilbringer det mest av vår våkne tid og arbeid er også funnet til å være den beste måten å håndtere livet på, nemlig å være til nytte. Derfor er det en enorm mulighet for oss ledere å skape en kultur og utvikle verktøy som gjør at vi kan håndtere den psykiske helsen på jobben. Spesielt siden oppsiden er enorm for alle ansatte, men også for organisasjonen som helhet.

Kurs med Jimmy Westerheim

Får du ut ditt potensiale som leder? – Neste nivå ledelsesutvikling

Får du ut ditt potensiale som leder? Vår fremste egenskap er evnen til å lære, reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette innovative kurset utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse, utviklet det siste tiåret for alt fra ledere til OL-vinnere. Perfekt for ledere som ønsker å utvikle seg selv og ta nye steg.

Hvordan lykkes i dagens sosiale medie jungel?

Få en unik innsikt om hvordan ditt budskap kan nå bedre frem på sosiale medier. Lær av hvordan Jimmy har bygget opp fenomenet livserfaringsbiblioteket – The Human Aspect, som når millioner av mennesker, på bemerkelsesverdige lave budsjetter. Lær hvordan du kan skape det samme for din bedrift i dette up-to-date kurset. Perfekt for deg som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

Talerlisten mener

Jimmy Westerheim har en helt spesiell historie. Han byr på seg selv og får salen med når han forteller om sin personlige reise og ideen bak "TheHuman Aspect". På scenen har han alles oppmerksomhet og engasjerer salen med sitt budskap. Jimmy sitter på en unik samling av ulike livshistorier, og snakker godt om psykisk helse og historiefortelling i sosiale medier.

Jimmy Westerheim har 47 vurderinger

Eli Solhaug

4. mars 2020

Finansforbundet region Oslo Akershus

6

Jimmy holdt et meget godt foredrag for verneombud og tillitsvalgte i Finansforbundet Oslo Akershus med tema «Hvordan kan mental helse snus fra problem til mulighet på jobben?» Måten han deler sin historie på setter spor og gir oss alle noe å tenke på. Han formidler sitt budskap, om det å bry seg om hverandre, på en enkel, inspirerende og lett forståelig måte, og nå er det opp til oss alle å ta dette med hjem til egen bedrift.
En foredragsholder som virkelig kan anbefales!

Karin Nordby

5. februar 2020

Østfold Røde Kors

6

Jimmy holdt foredrag på åpent møte om selvmordsforebygging i Askim med over 100 fremmøtte i alle aldre. Hans historie og formidlingsevne bergtok hele forsamlingen. Slik uttrykte en av de fremmøtte ungdommene fra Askim videregående skole det: «Vi turte nesten ikke puste da Jimmy snakket, vi var så redde for å gå glipp av noe av det han sa»

Espen Gresvik Schei

5. februar 2020

Glemmen videregående skole

6

Veldig dyktig og engasjerende foredragsholder for våre elever. Skapte engasjement og interesse med gode historier og en tilnærming elevene kunne relatere seg til. Anbefales av både ansatte og elever.

Erlend Skarsgard Nyheim

5. desember 2019

Batteriet, Kirkens bymisjon

6

På konferansen Makt og muligheter holdt Jimmy et innlegg for 70 representanter fra 35 ulike brukerorganisasjoner som alle jobber mot fattigdom og sosialt utenforskap i Norge. Foredraget handlet om kraften i en historie, og hvordan bruke historier til å få frem organisasjonens budskap. I etterkant fikk vi mange henvendelser fra deltakere som var svært inspirerte, både av foredraget og det Jimmy har gjort med The Human Aspect. Vi anbefaler Jimmy på det sterkeste.

Cláudia Marques

3. desember 2019

CreativeMornings Oslo

6

Highly recommended. Jimmy was a speaker for CreativeMornings Oslo in November 2019. He is a natural communicator and a fantastic storyteller. He was able to deliver an important and serious message in a positive and inspirational way.

Merete Mihle

26. november 2019

Norges Røde Kors

6

Jimmy var foredragsholder på Norges Røde Kors Beredskapssamling i oktober 2019. Gjennom deling av sine personlig erfaringer formidler han sårbarhet og styrke på en inspirerende måte.
Foredraget fikk svært gode tilbakemeldinger fra publikum. Ikke minst fordi han formidler kunnskap på enn lettfattelig og engasjerende måte. Jimmy har forsamlingen i sin hule hånd og er en eminent foredragsholder.

Merete Mihle

26. november 2019

Norges Røde Kors

6

Jimmy was Keynote speaker at the Red Cross/Red Crescent Annual Forum for European Network for Psychosocial Support in Oslo October 2019. 70 people, representing 35 countries attended the Forum hosted by Norwegian Red Cross. The evaluations showed clearly that Jimmy stroke a chord with all the participants. His ability to convey vulnerability into strenght is amazing and leaves the audience inspired. He is truely professional and met all our expectations.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS