Jimmy Westerheim

Jimmy Westerheim

Relasjonsgrunder & grunnlegger

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jimmy Westerheim

Hvordan kan du lede ditt selskapet til å bruke deres historie til å nå ut i dagens støy? Jimmy står bak verdens første livserfaringsbibliotek – www.thehumanaspect.com. Han har inspirert på scener fra Oslo Innovation Week til BI’s lederprogram som foredragsholder og konfransier. Som leder har han gjennom sitt globale arbeid og erfaring utviklet mennesker på tvers av landegrenser i over et tiår. Han har jobbet i over 50 land som Afghanistan, Singapore, Hellas, Syria, Ghana og Nord-Korea. Få innsikt i hvordan han hoppet av toppjobb i shipping for Leger Uten Grenser og videre til å bygge opp The Human Aspect fra bunnen de siste årene. Ved siden har hans smittende engasjement inspirert alt fra ungdommer til OL vinnere som mentor og personlig rådgiver, så energi er noe Jimmy er fylt av. Få innsikt i hans suksessfulle metode for å inspirere som leder og skape historier på sosiale medier. Her blir du sittende igjen med konkrete tips, nye tanker og smilende fylt av inspirasjon.

Foredrag

Hva er ditt potensiale? – Ledelsesutvikling på toppnivå

Kan du bli god på det meste? Ja, men får du ut ditt potensiale som leder? Vår fremste egenskap er evnen til å lære, reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette foredraget utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse, som han har utviklet det siste tiårene som mentor og rådgiver for alt fra ungdommer og unge ledere til OL-vinnere. Får du Jimmy på besøk vil du på en inspirerende måte sitte igjen med nye verktøy og se nye muligheter for deg selv og ditt team.

Hvordan lykkes i dagens sosiale medie jungel?

Få en unik innsikt om hvordan ditt budskap kan nå bedre frem enn noensinne på sosiale medier. Fake News og overflod av informasjon har gjort mange av oss lamme i jungelen der ute. Jimmy har gjennom de 2 siste årene lært av noen av verdens beste på Facebook og Instagram, og bygget opp fenomenet livserfaringsbiblioteket – The Human Aspect, som nådde millioner av mennesker på noen få uker for kun noen få tusen kroner. Lær av hans unike innsikt og erfaring som alltid er up-to-date da han lever og ånder i SoMe jungelen. Ikke minst få et mer menneskelig og inspirerende syn på noe mange av oss ser på som et utemmelig «monster». Perfekt for de som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

Talerlisten mener

Jimmy Westerheim har en helt spesiell historie å fortelle og trollbinder publikum. På scenen har han alles oppmerksomhet og engasjerer salen med sitt budskap. Jimmy sitter på en unik samling av ulike livshistorier og er en dyktig motivator.

Jimmy Westerheim har 27 vurderinger

Julie Erica Andvik Mosserud

12. mars 2019

Team jeg liker

For en formidlingsevne denne mannen har! Fra start til slutt skaper Jimmy en stemning og man blir med på reisen. Reisen inneholder latter, tårer, motivasjon og refleksjoner. Han har en evne til å få folk til å se klarer på ting. Hva som faktisk har av betydning i livet, ved hans historie åpner man opp øynene for hva som er viktig for akkurat deg selv. For å få til dette så har man en helt særegen måte å skape og formidle noe på. Dette var de følelsene jeg og flere satt igjen med etter at Jimmy holdt et foredrag for oss i team jeg liker.

Bjørn Christian Nørbech

17. desember 2018

Global Forums AS

6

Jimmy presenterte sitt Human Aspect prosjekt på Global Mobility Forum den 4. desember. Jimmy er en glimrende historieforteller som formidler med stort engasjement et prosjekt som alle kan relatere seg til. Han har absolutt vår anbefaling:)

Rui Martins

12. desember 2018

EGGS Design

6

We had the pleasure of having Jimmy coming in to speak at one of our First Friday events at EGGS Design. Jimmy has an empathetic and inspiring view of the world, which shines through his project The human Aspect. His international experience is only matched by the depth of his genuine interest on what makes us human. It is the product of a team led by a long-distance runner: he can inspire people on leadership and focus, as well as a masterclass on how to get your message across, deal with hardship and connect with the people around you. He is also a great presenter. Could not recommend him more.

Andy Fritsch

7. desember 2018

IKYA

6

Jimmy led our young organisation through some basics around social media marketing in an informal workshop setting. He speaks naturally from his heart and from his own broad experience, and his ability to put people at ease and to assist them in the areas in which they were seek more insight and mastery — well, it is uncanny and truly enjoyable. Engage Jimmy if you wish your group to be inspired, uplifted and well-trained after a day with him.

Rut Cepeda-Rambek

3. desember 2018

U.S. Embassy Oslo

6

Jimmy was the main speaker for the Gen Z Special Series Launch event organized by The U.S. Embassy Oslo and the Human Aspect in the fall of 2018. Jimmy was able to capture the attention of the audience by being speaking in a confident, yet humble manner. He was clearly well prepared and passionate about the project. I truly recommend Jimmy as a speaker for all audiences, and believe he connects especially well with younger audience.

Lasse Brurok

26. november 2018

BRUROCK AS

6

Det er sjeldent jeg blir «trollbundet» ila et par minutter, men Jimmy er noe for seg selv! Med en utrolig tilstedeværelse, og evnen til å se individene i salen, ble jeg sugd inn i hans historie. En historie som både motiverer og inspirerer til å ta et oppgjør med seg selv. Takk for et særdeles bra foredrag! Anbefales på det sterkeste til alle aldersgrupper.

Abloom Filmfestival

26. november 2018

Abloom

6

Jimmy var konferansier for Abloom Filmfestivals fagkonferanse 22. november 2018. Han var godt forberedt, knyttet personlige erfaringer til tema for konferansen og hadde en god kjemi med deltakerne og de ansatte/frivillige. Vi anbefaler Jimmy som konferansier, da han er dyktig, i tillegg til å ha en genuin interesse for kundens arbeid og behov.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS