Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Jimmy Westerheim

Relasjonsgrunder & grunnlegger

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jimmy Westerheim

Hvordan bruke din bakgrunn og historie som leder? Jimmy står bak verdens første livserfaringsbibliotek – www.thehumanaspect.com. Han har inspirert på scener fra Oslo Innovation Week til BI’s lederprogram som foredragsholder, kursholder og konfransier. Som leder har han gjennom sitt globale arbeid og erfaring utviklet mennesker på tvers av landegrenser. Han har jobbet i over 50 land som Afghanistan, Singapore, Hellas og Ghana. Få innsikt i hvordan han har brukt sin egen historie og erfaring til å bygge opp multikulturelle team, både innen shipping, Leger Uten Grenser og The Human Aspect. Hans smittende engasjement har guidet og trent opp alt fra unge til OL vinnere, som mentor og personlig rådgiver og nå er det din tur. Få innsikt i hans suksessfulle metode for å inspirere som leder og lær hvordan han har brukt dette til å skape brands, vekst og stort engasjement på sosiale medier. Her blir du sittende igjen smilende med konkrete tips, nye tanker og fylt av av inspirasjon.

Foredrag med Jimmy Westerheim

Får du ut ditt potensiale som leder? – Neste nivå ledelsesutvikling

Får du ut ditt potensiale som leder? Vår fremste egenskap er evnen til å lære, reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette foredraget utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse, utviklet det siste tiåret som mentor og rådgiver for alt fra ledere til OL-vinnere. Får du Jimmy på besøk vil du på en inspirerende måte sitte igjen med nye verktøy og se nye muligheter for deg og ditt team.

Hvordan lykkes i dagens sosiale medie jungel?

Få en unik innsikt om hvordan ditt budskap kan nå bedre frem enn noensinne på sosiale medier. Fake News og overflod av informasjon har gjort mange av oss lamme i jungelen der ute. Jimmy har gjennom de 2 siste årene lært av noen av verdens beste på Facebook og Instagram, og bygget opp fenomenet livserfaringsbiblioteket – The Human Aspect, som nådde millioner av mennesker på noen få uker for kun noen få tusen kroner. Lær av hans unike innsikt og erfaring som alltid er up-to-date da han lever og ånder i SoMe jungelen. Ikke minst få et mer menneskelig og inspirerende syn på noe mange av oss ser på som et utemmelig «monster». Perfekt for de som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

Hvordan kan mental helse snus fra problem til mulighet på jobben?

«Her på jobben legger vi fra oss problemene våre i en handlepose utenfor døra og så tar vi den med når vi går hjem», sa en kjent leder bare for noen år siden. Selv om jeg tror de fleste av oss skulle ønske dette var et alternativ, så vet vi at det ikke er mulig. Nye tall viser at den sterkeste faktoren til korttidssykefravær og lav effektivitet er psykiske utfordringer. Allikevel er det veldig få bedrifter som klarer å håndtere denne stigmatiserte «varme poteten» og det virker som vi betaler en dyr pris. Arbeidsplassen vår er der vi tilbringer det mest av vår våkne tid og arbeid er også funnet til å være den beste måten å håndtere livet på, nemlig å være til nytte. Derfor er det en enorm mulighet for oss ledere å skape en kultur og utvikle verktøy som gjør at vi kan håndtere den psykiske helsen på jobben. Spesielt siden oppsiden er enorm for alle ansatte, men også for organisasjonen som helhet.

Kurs med Jimmy Westerheim

Får du ut ditt potensiale som leder? – Neste nivå ledelsesutvikling

Får du ut ditt potensiale som leder? Vår fremste egenskap er evnen til å lære, reflektere og oppgradere oss selv. Dette er også vår største fiende i dagens selvrealiserende samfunn. I dette innovative kurset utfordrer Jimmy deg og deler sine verktøy som bygger på kjernestyrker og selvledelse, utviklet det siste tiåret for alt fra ledere til OL-vinnere. Perfekt for ledere som ønsker å utvikle seg selv og ta nye steg.

Hvordan lykkes i dagens sosiale medie jungel?

Få en unik innsikt om hvordan ditt budskap kan nå bedre frem på sosiale medier. Lær av hvordan Jimmy har bygget opp fenomenet livserfaringsbiblioteket – The Human Aspect, som når millioner av mennesker, på bemerkelsesverdige lave budsjetter. Lær hvordan du kan skape det samme for din bedrift i dette up-to-date kurset. Perfekt for deg som jobber med kommunikasjon og markedsføring.

Talerlisten mener

Jimmy Westerheim har en helt spesiell historie. Han byr på seg selv og får salen med når han forteller om sin personlige reise og ideen bak "TheHuman Aspect". På scenen har han alles oppmerksomhet og engasjerer salen med sitt budskap. Jimmy sitter på en unik samling av ulike livshistorier, og snakker godt om psykisk helse og historiefortelling i sosiale medier.

Jimmy Westerheim har 47 vurderinger

Katrine Andersen

19. november 2019

KFUK-KFUM-speiderne

6

Vi hadde gleden av å ha en times foredrag med Jimmy Westerheim på en kommunikasjonssamling for ungdom og unge voksne. Det var en spennende time der han tok oss alle med inn i storytellingens verden. Deltakerne ble veldig engasjerte og var fornøyde etter økten, og da de ble spurt om hva de likte best med helgen var det mange som landet på foredraget til Jimmy. Tusen takk for ett sterkt og spennende foredrag!

Mildrid Stien

13. november 2019

Asker kommune, helsestasjon for gutter

Pga sykdom, steppet Jimmy inn på en ukes varsel og holdt et fengende foredrag for 340 foresatte til gutter mellom 0-18 år. Tittelen på temakvelden var «Lær deg å forstå gutter». Han kalte foredraget sitt «Store gutter gråter også, eller !?» Med en utrolig tilstedeværelse, ro, trygghet og god framføringsevne fanget han alles oppmerksomhet. Han var godt forberedt. Gjennom den sterke fortellingen fra sin egen oppvekst, flettet han inn generelle utfordringer knyttet til gutter, identitet og psykisk helse på en god måte, og gav i tillegg gode begrunnede råd til de foresatte. Han fikk svært gode tilbakemeldinger. Foredraget var relevant, han var en inspirasjon og han greide å koble det opp mot temaoverskriften. Vi anbefaler han på det sterkeste og vil uten tvil bruke han igjen.

Abbey Schneider

19. oktober 2019

Bjørnholt vgs

6

Jimmy was engaging and direct with our students, something they need to hold their attention. We haven’t seen our students sit so quietly and so intently for an hour. Jimmy’s personal story draws students into his message. They asked questions that were both personal and thoughtful, such was their engagement with Jimmy as a skilled speaker and facilitator. The Human Aspect website is one we will be using with students in advisory for the future.

Hannah Arntzen Bondi

10. oktober 2019

Fyrstikkalleen skole

6

Jimmy besøkte Fyrstikkalleen skole på selveste verdensdagen for psykisk helse 10.10.2019. En skulle tro det var krevende å få et fullstappet auditorium med plass til 180 elever, som ikke hadde spist lunsj, til å følge med. Men Jimmy evnet å trollbinde publikum men sin fantastiske fortellerevne. Resultatet var en haug med inspirerte og engasjerte ungdommer som etter endt foredrag var igjen for å stille spørsmål og som snakket om The Human Aspect i gangene på skolen.

Eva Turk

26. september 2019

PWN Norway

6

Jimmy was moderating the fireside chat at our PWN Norway’s event on Designing Work Cultures. What I really enjoyed was his ability to engage with the panel, how he managed to connect various topics, his natural sense of humour and the energy he brought to the panel.

Silje Endresen Reme

23. september 2019

Universitetet i Oslo

6

Jimmy holdt en gjesteforelesning for bachelorstudenter i helsepsykologi ved Universitetet i Oslo den 11. september 2019. I forelesningen delte han sin historie og fortalte hvordan the Human Aspect ble til. Samtidig formidlet han viktig fagkunnskap om hvilke psykiske helseutfordringer vi i dag står ovenfor og hvordan nye og innovative tiltak som for eksempel the Human Aspect kan bli en del av løsningen. Jimmy har en unik formidlingsevne og engasjerte de over 100 studentene som satt i salen. Jeg anbefaler han på det sterkeste!

Therese V. Sørensen

22. august 2019

Norsk Jernbaneskole, Bane NOR

6

Jimmy holdt et engasjerende foredrag hos Norsk Jernbaneskole i Bane NOR. Hans personlige stil appellerte til våre medarbeidere. Jimmy etablerte en trygghet som åpnet for dialog i plenum. Det var en viktig og god opplevelse for alle våre medarbeidere.

Daniel Caetanya Fossum

19. juli 2019

Mingl

6

I forbindelse med et gründerforum holdt Jimmy en veldig bra workshop om hvordan få mest mulig ut av postering på sosiale medier. Hans innsikt og erfaring rundt algoritmer, brukeratferd og viralitet på ulike plattformer var virkelig en øyeåpner for gründere som ønsker å få frem sine respektive budskap. Jeg vil anbefale alle som ønsker å promotere sine produkter, tjenester eller budskap å ta del i Jimmy sine workshops rundt dette emnet.

Lavanya Indralingam

20. mai 2019

Katapult Accelerator

6

We loved how spontaneous and open Jimmy was when we reached out to ask if he would like to come in and lead one of our weekly pitch sessions. These are weekly sessions where our current cohort work to refine and practice their pitches while getting feedback from their peers and others.

We took a chance with having Jimmy come in as we had not previously worked with him. Added to that, he was keen to try a different tactic focusing on improving pitches in real-time, something that was new for us as well. Suffice to say, Jimmy blew us away with his dedication, attention-to-detail and constructive feedback that really helped the founders in our program make instrumental changes within MINUTES. No doubt in our minds (and the Founders!) that Jimmy has a knack for this and we´re looking forward to working with him again in the near future! We highly recommend Jimmy for any pitch training needs; as long you´re ready to make a change and tell the world your story!

Faraaz Ali

6. mai 2019

Founder Institute AS

6

Our team has had the pleasure to work with Jimmy for the past year and seeing him run a solo presentation last week was fantastic. Jimmy has a very raw & authentic style that is engaging and impactful. His presentation on «Improving your pitch in real time», was effective on the presenters participating in the event, and it added value immediately to their performances. Jimmy has a great engaging performance and really brings a lot of positive vibes to our events 🙂

Michael Monrad-Krohn

27. april 2019

StyrkeriSpill AS

6

We had the pleasure of having Jimmy as the keynote speaker at our event.
Jimmy talked about what and how strength-based management and development means when he as a leader getting his own organization to perform at the highest level.
Jimmy has an incredible ability to communicate with a larger audience. He delivers on absolute «top of the line» He captivates his audience by using very practical and real-life examples, he has an exceptional presence and uses storytelling at his very best. The audience was taken from the first second and left with a unique understanding of what strengths are, what it means for organizational building and not at least what it means for their own development. It was just hugely rewarding on many aspects.

Didrik Strøhm

4. april 2019

Young Sustainable Impact

6

Noe av det beste jeg har hørt med et visjonært grunnlag for å takle ensomhet, psykiske problemer og forståelsesgapet i samfunnet. Tilstedeværelsen og utformingen av foredraget er unikt og man blir helt dratt inn i det. Til forskjell fra mange foredrag, husker man alt i detalj. Anbefales sterkt!

Dina R. Bellefine

2. april 2019

FN-studentene Oslo

6

Jimmy Westerheim holdt et engasjerende og inspirerende innlegg under FN-Studentene Oslos Bærekraftsfestival; UN Theme Week 2019. Innlegget var en del av eventet Young People Big Voices, der Jimmys historie, erfaringer og ambisjoner på en svært god måte beriket salens publikum. Hans formidlingsevne og fortellermåte er utmerket og når på en svært god måte ut til unge, engasjerte mennesker med ambisjoner om å gjøre en forskjell.

Julie Erica Andvik Mosserud

12. mars 2019

Team jeg liker

For en formidlingsevne denne mannen har! Fra start til slutt skaper Jimmy en stemning og man blir med på reisen. Reisen inneholder latter, tårer, motivasjon og refleksjoner. Han har en evne til å få folk til å se klarer på ting. Hva som faktisk har av betydning i livet, ved hans historie åpner man opp øynene for hva som er viktig for akkurat deg selv. For å få til dette så har man en helt særegen måte å skape og formidle noe på. Dette var de følelsene jeg og flere satt igjen med etter at Jimmy holdt et foredrag for oss i team jeg liker.

Bjørn Christian Nørbech

17. desember 2018

Global Forums AS

6

Jimmy presenterte sitt Human Aspect prosjekt på Global Mobility Forum den 4. desember. Jimmy er en glimrende historieforteller som formidler med stort engasjement et prosjekt som alle kan relatere seg til. Han har absolutt vår anbefaling:)

Rui Martins

12. desember 2018

EGGS Design

6

We had the pleasure of having Jimmy coming in to speak at one of our First Friday events at EGGS Design. Jimmy has an empathetic and inspiring view of the world, which shines through his project The human Aspect. His international experience is only matched by the depth of his genuine interest on what makes us human. It is the product of a team led by a long-distance runner: he can inspire people on leadership and focus, as well as a masterclass on how to get your message across, deal with hardship and connect with the people around you. He is also a great presenter. Could not recommend him more.

Andy Fritsch

7. desember 2018

IKYA

6

Jimmy led our young organisation through some basics around social media marketing in an informal workshop setting. He speaks naturally from his heart and from his own broad experience, and his ability to put people at ease and to assist them in the areas in which they were seek more insight and mastery — well, it is uncanny and truly enjoyable. Engage Jimmy if you wish your group to be inspired, uplifted and well-trained after a day with him.

Rut Cepeda-Rambek

3. desember 2018

U.S. Embassy Oslo

6

Jimmy was the main speaker for the Gen Z Special Series Launch event organized by The U.S. Embassy Oslo and the Human Aspect in the fall of 2018. Jimmy was able to capture the attention of the audience by being speaking in a confident, yet humble manner. He was clearly well prepared and passionate about the project. I truly recommend Jimmy as a speaker for all audiences, and believe he connects especially well with younger audience.

Lasse Brurok

26. november 2018

BRUROCK AS

6

Det er sjeldent jeg blir «trollbundet» ila et par minutter, men Jimmy er noe for seg selv! Med en utrolig tilstedeværelse, og evnen til å se individene i salen, ble jeg sugd inn i hans historie. En historie som både motiverer og inspirerer til å ta et oppgjør med seg selv. Takk for et særdeles bra foredrag! Anbefales på det sterkeste til alle aldersgrupper.

Abloom Filmfestival

26. november 2018

Abloom

6

Jimmy var konferansier for Abloom Filmfestivals fagkonferanse 22. november 2018. Han var godt forberedt, knyttet personlige erfaringer til tema for konferansen og hadde en god kjemi med deltakerne og de ansatte/frivillige. Vi anbefaler Jimmy som konferansier, da han er dyktig, i tillegg til å ha en genuin interesse for kundens arbeid og behov.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS