Jo Jørgen Stordal

Jo Jørgen Stordal

Hvordan påvirker VR og AR deg?

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jo Jørgen Stordal

Jo Jørgen Stordal er CEO i Pointmedia og leder utviklingen innenfor et av det mest «hotte» digitaliseringsfeltene i 2019, nemlig VR og AR (Virtual reality og Augmented reality). VR- og AR-prosjektene til Pointmedia har skapt overskrifter internasjonalt og anses som en av de ledende i sitt fag. Jo har holdt foredrag om VR og AR både innenlands og utenland, undervist for elever, samt for noen av de aller største merkevarene. Han evner å formidle faget på en enkel og mottakelig måte, slik at mottakeren forstår hva dette betyr for dem og deres bransje.

Foredrag med Jo Jørgen Stordal

Hvordan VR, AR og MR påvirker alle bransjer.

VR (virtual reality), AR (augmented reality) og MR (mixed reality) finner nå sine veier inn i alle bransjer. Hvordan brukes dette? Hvem bruker det? Og ikke minst hvorfor? Vi viser hvilke områder de forskjellige formatene er egnet gjennom nasjonale og internasjonale brukercaser. Dere får også mulighet til å prøve den nyeste hardware innen VR, AR og MR på markedet.

Jo Jørgen Stordal har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS