Joe Syversen

Mentaltrener og motivator

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Joe Syversen

Alle kurs gjøres over nett! Joe Syversen har sin bakgrunn i kursutvikling og veiledning innenfor emosjonell intelligens og mentaltrening. De siste 10 årene har han jobbet med kurs, undervisning, coaching og onlinekurs for offentlig og privat sektor. Høsten 2016 ble Joe ukentlig gjesteprogramleder for Mentaltrener-podcasten med Frank Nilsen. Rundt dette tidspunktet fikk Joe en oppvåkning hvor den han kjente seg selv som kroppslig, mentalt, emosjonelt og spirituelt ble borte over natten. Fra et enkelt øyeblikk ble all lærdom og programmering irrelevant. Det eneste Joe kunne gjøre var å meditere og sitte i stillhet. Nå forteller han sin historie, men viktigst av alt formidler han de kvalitetene denne prosessen har. Det litt skumle, er at det faktisk viser seg at alle er igjennom denne prosessen enten de er klar over det eller ikke. Med dyp lidenskap formidler Joe hva vi kan legge merke til, å hvordan finne vårt individuelle standpunkt i tiden som kommer. Vi har et øyeblikk! Det er NÅ!

Foredrag med Joe Syversen

Skreddersydd foredrag

ULIKE TEMAER: Mentale Strategier..... Mentale Verktøy..... Emosjoner/ Emosjonell Tilstand..... Tanker/ Fokus/ Mental Tilstand..... Språkets Effekt (Indre dialog og hvordan kommunisere effektivt)..... Energi/ Bli Energisk/ Styre Din Energi (Dette uten kaffe eller energidrikk)..... Kunsten av HER og NÅ..... Presentasjons strategier.....

Illusjonen av NEGATIV-POSITIV

Hva som skiller det NEGATIVE fra det POSITIVE er vår evne til å tilegne ulike perspektiver til hva som foregår. Dette foredraget går i dybden på vår fysiske kropp, emosjonelle opplevelse, mentale opplevelse og til tider spirituelle opplevelser (også kategorisert som ukjente opplevelser) Vi vil ta et dypdykk via våre sanser til å kartlegge hvordan vi kan få frem essensen av hva som oppleves.

Historien om HER & NÅ

Stillhet er lite ettertraktet i et konkurranse drevet samfunn. Vi strever etter mer innhold og ønsker å oppnå, oppleve, skape mer. (MER,MER,MER,MER,MER) Men hva hvis vi ble garantert alt vi ønsket ved å inkludere mer stillhet i hverdagen? I dette foredraget blir deltagerene tatt med på en opplevelses basert undervisning. Hvor vi tar et dypdykk via sansene våres, å gjenoppdager den indre observatøren gjennom HISTORIEN om HER OG NÅ.

Kurs med Joe Syversen

Tenk STORT (Mentaltrening i praksis)

Tenk STORT handler om å få styring over dine tanker og hvordan bli krystall klar på hvordan du tenker og hva du kan gjøre for å velge tankenes innhold uansett hvor du er eller hvem du er med. Dette så du kan bli en mester over egen hjerne, i stede for at hjernen mestrer deg. Du vil erfare hvordan du til enhver tid kan skifte fokuset/ tankene du har, bevisstgjøre deg for hva du gjør når du tenker og hvordan du kan velge de tankene du selv ønsker.

Joe Syversen har 2 vurderinger

Ellen Trondsen

20. desember 2020

NORGES HANDIKAPFORBUND

6

I en tid med bortfall av fysiske møteplasser hadde Norges Handikapforbund (NHF) gleden av å ha Jo Syversen med i et av våre webinarer vedrørende psykisk helse og stressmestring.Gjennom foredraget «Klarer vi å skifte fokus?» fikk deltagerne noen a-ha-opplevelser i hvordan vi tenker i møte med andre og tips til hvordan en kan filtrere bort ting vi rett og slett ikke får gjort noe med. Et inspirerende og innholdsmessig godt foredrag som påminner om viktigheten av å være tilstede i øyeblikket. Vi lever alle i en kontrastfylt hverdag og Jo motiverer med et budskap alle kan dra nytte av. Det gledet oss som arrangør å oppleve et foredrag som skapte engasjement og gode spørsmål som ble besvart med reflekterte og gode svar. Jo kan virkelig kunsten å formidle, han er energisk, engasjerende og faglig dyktig. Vi kan trygt kan anbefale Jo Syversen.

Cathrine Gjems Krogstad

29. mars 2017

Ullern gård

6

Vår bedrift driver et arbeidstreningstiltak i samarbeid med NAV. Vi har i hovedsak unge mennesker som faller ut av skole og arbeidsliv grunnet psykiske, eller fysiske problemer. Sosial angst, har blitt en folkesykdom blant unge. Dette blir en stopper på alle plan. I den sammenheng har vi hatt glede av Joe Syversens mentaltrening, både i endringsarbeid en til en, og i større grupper. Gruppen har også vært med på Tenk STORT-kurs. Vi er imponert over hans evne til å trollbinde sine tilhørere. Vi har sett ungdom som etter kurs, fullstendig har endret tankegang. De har funnet ut at nå er det på høy tid å ta tak i eget liv. De klarer å gå inn i gode roller i hodet, framfor å tenke destruktive tanker. Dette har bidratt til å finne kraften i seg selv, slik at det er mulig å komme i arbeid, eller søke utdannelse. Han benytter humor og egne livsopplevelser i foredragene sine. Han er ikke redd for å by på seg selv, noe som gir et inntrykk av ekthet som er viktig i dagens karusellsamfunn. Vi kan varmt anbefale denne mannen til alle som trenger en oppvåkning i livet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS