Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Joe Syversen

Mentaltrener og motivator

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Joe Syversen

Joe Syversen har sin bakrunn i kursutvikling, og coaching for offentlig og privat sektor. I løpet av sin karriere har han jobbet med over 10.000 deltagere via hans undervisninger og coaching-tjenester. Joe har jobbet med alt fra bedriftsledere til personer med psykologiske utfordringer. Høsten 2016 ble Joe ukentlig gjesteprogramleder for Mentaltrener-podcasten, som nå ligger på listen over en av Norges mest populære podcaster. Viktigst av alt er Joe Syversen en lidenskapelig og karismatisk familiefar som engasjerer alle deltagere uansett bakgrunn, alder, etnisitet eller kjønn.

Foredrag med Joe Syversen

Skreddersydd foredrag

ULIKE TEMAER: Mentale Strategier..... Mentale Verktøy..... Emosjoner/ Emosjonell Tilstand..... Tanker/ Fokus/ Mental Tilstand..... Språkets Effekt (Indre dialog og hvordan kommunisere effektivt)..... Energi/ Bli Energisk/ Styre Din Energi (Dette uten kaffe eller enrgidrikk)..... Teambuilding..... Presentasjonsstrategier.....

Dårlig humør! Epidemien som skader arbeidsplassen.

Foredraget handler om å ta styring over dine tanker og handlinger, å bli krystall klar på hva du er kapabel til å utrette, forstå og vite med erfaring hvor kraftfullt ditt tankesett er og hvordan du optimaliserer dine emosjonelle og mentale vaner til din fordel. Dette er ikke et selvutviklingskurs hvor du blindt girer deg selv opp for å så å overkjøre deg selv eller andre, men hvordan benytte din mentalitet og emosjoner til å gange deg og de rundt deg.

Dream Team (Team Building)

Hvordan optimalisere din personlige deltagelse og gruppens helhetlige bidrag for å prestere og levere som et Dream Team. Kurset handler om å gi hvert enkelt medlem av gruppen den erfaringen og forståelsen de trenger for å fremhente den individuelle kraften de har i seg selv og dermed tilføre gruppen de essensielle ressursene som trengs for å lykkes. De vil oppleve, styrke og bevisstgjøres overfor sin innflytelse (Uansett posisjon eller bakgrunn)

Kurs med Joe Syversen

Tenk STORT (Mentaltrening i praksis)

Tenk STORT handler om å få styring over dine tanker og hvordan bli krystall klar på hvordan du tenker og hva du kan gjøre for å velge tankenes innhold uansett hvor du er eller hvem du er med. Dette så du kan bli en mester over egen hjerne, i stede for at hjernen mestrer deg. Du vil erfare hvordan du til enhver tid kan skifte fokuset/ tankene du har, bevisstgjøre deg for hva du gjør når du tenker og hvordan du kan velge de tankene du selv ønsker.

Joe Syversen har 1 vurdering

Cathrine Gjems Krogstad

29. mars 2017

Ullern gård

6

Vår bedrift driver et arbeidstreningstiltak i samarbeid med NAV. Vi har i hovedsak unge mennesker som faller ut av skole og arbeidsliv grunnet psykiske, eller fysiske problemer. Sosial angst, har blitt en folkesykdom blant unge. Dette blir en stopper på alle plan. I den sammenheng har vi hatt glede av Joe Syversens mentaltrening, både i endringsarbeid en til en, og i større grupper. Gruppen har også vært med på Tenk STORT-kurs. Vi er imponert over hans evne til å trollbinde sine tilhørere. Vi har sett ungdom som etter kurs, fullstendig har endret tankegang. De har funnet ut at nå er det på høy tid å ta tak i eget liv. De klarer å gå inn i gode roller i hodet, framfor å tenke destruktive tanker. Dette har bidratt til å finne kraften i seg selv, slik at det er mulig å komme i arbeid, eller søke utdannelse. Han benytter humor og egne livsopplevelser i foredragene sine. Han er ikke redd for å by på seg selv, noe som gir et inntrykk av ekthet som er viktig i dagens karusellsamfunn. Vi kan varmt anbefale denne mannen til alle som trenger en oppvåkning i livet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS