Johanna Ellefsen Rostad

Johanna Ellefsen Rostad

Taleskriver og kommunikasjonsrådgiver

Fra kr. 20.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Johanna Ellefsen Rostad

Det heter seg at enhver tale handler om å overtale. Mange undervurderer likevel viktigheten av å gjøre gode forberedelser før de entrer scenen. Noen forbereder seg grundig, men lager talemanus på samme måte som tunge skriftlige saksframlegg. Når forberedelsene uteblir eller slår feil, blir det krevende å overtale tilhørerne om budskapet i talen. Johanna har i en årrekke skrevet talemanus for andre. I løpet av halvannet år som taleskriver skrev hun over 100 taler for daværende Næringsminister Trond Giske. Som rådgiver i First House bisto hun bedriftsledere og ledere i organisasjonslivet med forberedelser av manus for ulike anledninger. Johanna er statsviter og siviløkonom (master i samfunnsøkonomi) fra NHH.

Foredrag med Johanna Ellefsen Rostad

Bistand til talemanus

Johanna Ellefsen Rostad tilbyr bistand til å forberede talemanus og presentasjoner. Priser varierer etter omfanget på talemanus.

Taleskriving ABC

I Taleskriving ABC gis en introduksjon i metodikk og praktisk anvendelse av grunnleggende retoriske virkemidler ved forberedelser av talemanus. Foredraget kan tilpasses behov og antall deltakere.

Johanna Ellefsen Rostad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS