Johanna Ellefsen Rostad

Johanna Ellefsen Rostad

Taleskriver og kommunikasjonsrådgiver

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Johanna Ellefsen Rostad

Det heter seg at enhver tale handler om å overtale. Mange undervurderer likevel viktigheten av å gjøre gode forberedelser før de entrer scenen. Noen forbereder seg grundig, men lager talemanus på samme måte som tunge skriftlige saksframlegg. Når forberedelsene uteblir eller slår feil, blir det krevende å overtale tilhørerne om budskapet i talen. Johanna har i en årrekke skrevet talemanus for andre. I løpet av halvannet år som taleskriver skrev hun over 100 taler for daværende Næringsminister Trond Giske. Som rådgiver i First House bisto hun bedriftsledere og ledere i organisasjonslivet med forberedelser av manus for ulike anledninger. Johanna er statsviter og siviløkonom (master i samfunnsøkonomi) fra NHH.

Foredrag med Johanna Ellefsen Rostad

Bistand til talemanus

Johanna Ellefsen Rostad tilbyr bistand til å forberede talemanus og presentasjoner. Priser varierer etter omfanget på talemanus.

Taleskriving ABC

I Taleskriving ABC gis en introduksjon i metodikk og praktisk anvendelse av grunnleggende retoriske virkemidler ved forberedelser av talemanus. Foredraget kan tilpasses behov og antall deltakere.

2023 © Talerlisten AS