Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

John Jacobsen

Leder i Supertanker, rådgiver, restauranteier

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om John Jacobsen

John Jacobsen leder Supertanker, det uavhengige kreative strategibyrået med noen av Nordens største virksomheter på kundelisten. Supertankers ambisjon er å gjøre kreativitet til et konkurransefortrinn. ”Invented here” og ”Business is personal” står sentralt i Supertankers tankesett når de utvikler strategier og trener selskaper i å bli mer verdibasert og kreative selv. Foredragene er holdt i både inn- og utland, blant annet SMXL Milan og RIMC Island, Oslo Innovation Week og Teknisk Ukeblad.

Foredrag med John Jacobsen

Kreativitet i forretningsutvikling

Ledere ser på kreativitet som et avgjørende konkurransefortrinn, men svært få virksomheter jobber systematisk med kreativitet. Hvorfor er det slik? Johns foredrag ”kreativitet i forretningsutvikling” er underholdende og tar for seg hvorfor folk flest er skeptiske til kreativitet og endringer. Gjennom eksempler mange kjenner seg igjen i, deler han egenopplevde erfaringer. Videre gir han praktiske erfaringer fra norsk og nordisk næringsliv om hvordan ledere kan lykkes med kreativitet.

John Jacobsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS