Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Jon Arild Tørresdal

Jon Arild Tørresdal

Rådgiver innen Sky og DevOps

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Arild Tørresdal

Jon Arild Tørresdal er foreleser og rådgiver for Miles i Bergen, med spesielt fokus på skytjenester og DevOps. Det siste tiåret har han benyttet Lean-metoder for å analysere og effektivisere utvikling og drift for en rekke selskaper, deriblant fullautomatisere infrastruktur og leveranse av programvare.

Foredrag med Jon Arild Tørresdal

En DevOps reise

Vi følger reisen til et norskt forsikringsselskap fra en veldig tradisjonell til en komplett automatisert infrastruktur og kontinuerlig leveransemodell. Som en del av deres transformasjon identifiserte de og ble enige om 9 DevOps prinsipper, som fremdeles er sett på som kontroversielle utenfor dette selskapet. Disse nye prinsippene og graden av automatisering gjorde det mulig å eliminere tidligere leveransebarrierer, i forhold til både tid og risiko, og dedikere fokus til deres kunder.

Jon Arild Tørresdal har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS