Jon Arild Tørresdal

Jon Arild Tørresdal

Head of Software Development

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jon Arild Tørresdal

Jon Arild Tørresdal er leder for software-utvikling i ScaleAQ, verdens 2. største aktør innen fiskeoppdrett. Jon Arild har vært en ledende profil inne DevOps og smidig utvikling i Norge i mange år. Det siste tiåret har hans fokus på Lean-metodikk innen software-utvikling resultert i mangedobling av effektiviteten og kvaliteten til flere utviklingsteam.

Foredrag med Jon Arild Tørresdal

En DevOps reise

Vi følger reisen til et norskt forsikringsselskap fra en veldig tradisjonell til en komplett automatisert infrastruktur og kontinuerlig leveransemodell. Som en del av deres transformasjon identifiserte de og ble enige om 9 DevOps prinsipper, som fremdeles er sett på som kontroversielle utenfor dette selskapet. Disse nye prinsippene og graden av automatisering gjorde det mulig å eliminere tidligere leveransebarrierer, i forhold til både tid og risiko, og dedikere fokus til deres kunder.

Jon Arild Tørresdal har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS