Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Karen Sund

Karen Sund

Ekspert på gass globalt

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Karen Sund

Karen Sund er ekspert på gass globalt, med elementer av geopolitikk, store aktørers strategier og kommersielle forhold. Hun har også god kompetanse på klima, miljø, regulering og fornybar energi. Karen snakker jevnlig internasjonalt, og noe i Norge. Hun har arbeidet med energi globalt siden hun fullførte sin masteroppgave om klima og gass i 1989. Hun har deltatt i flere energiselskapsstyrer og er opptatt av god coporate governance og ledelse for sustainability. Foto: Sysla.

Foredrag med Karen Sund

The right strategic behaviour in a more fragmented world

Geopolitics and impact on energy / climate - how to prepare, avoid surprises and make strategies robust to future market changes. First presented for Wiener Auroasiatisches Forum.

Effekt av EUs vinterpakke på norsk gasseksport

Endringer i regulering av energi og miljø i EU påvirker etterspørsel og dermed priser på gass. Hva er driverne og mulige utfall? Hvordan påvirker dette norsk gasseksport og hvordan skal vi tilpasse oss? Først presentert for Cicero / Zero.

Does gas want a longer term role in a greener Europe? Mindset, listening and learning required. Adapting to new rules of the game. Less new infrastructure?

Gass møter utfordringer i EU. Bransjen kan tilpasse seg og leve lenger, men det krever endring av holdninger og produkter. Først presentert på Platts 10th Annual European Gas Summit.

Karen Sund har 2 vurderinger

Astrid S Brunt

27. juni 2017

Statnett

6

Karen Sund er en kunnskapsrik, engasjerende og tydelig foredragsholder. Hennes ekspertise er de internasjonale og norske gass- og energimarkedene, klima og økonomi.
Karen Sund holdt et fantastisk foredrag på MIT’s annual energy conference i Boston i 2016, et foredrag som ble høyt verdsatt av både akademia og business.

Gedi Siuskus

27. juni 2017

NHST Media group

6

Karen er veldig klok og engasert taler med imponerende kunskap om energimarkedet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS