Kathrine Aspaas

Gründer og forfatter

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas er gründer, forfatter og en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Hun er morsom, nyskapende og underholdende. Kathrine brenner for hvordan vi mennesker behandler oss selv og hverandre. «Dette er økonomi», sier hun. «Det er BIG business!». Boken Raushetens tid, ble en dundrende bestselger, og Kathrine har holdt nær 1000 foredrag i Norge og utlandet de siste ti årene. I sin siste bok, Den emosjonelle revolusjon, utforsker hun følelsenes betydning i arbeidslivet og samfunnslivet. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk! Kathrine er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen med en master i Internasjonal politikk fra New York. Hun er kjent som kommentator og lederskribent i Aftenposten gjennom mange år, og har 25 års erfaring som økonomijournalist.

Foredrag med Kathrine Aspaas

Den emosjonelle revolusjon

Hva skjer med mennesket i en digital verden? Hvordan ser jobbene våre ut fremover? "Vi går fra revisjon til relasjon i næringslivet," sier Kathrine, og viser hvordan dette ser ut for politiet - for inkasso - for pressen - og for din bedrift. Med solid forskning og morsomme historier, gir Kathrine deg AHA-opplevelser og kriblende lyst til å bli med på reisen. "Vi trenger ny, menneskelig software," sier hun. Gjør deg klar for ny software, så du kan surfe på Industri 4.0! Holdes også på engelsk.

Bli emosjonelt sterk!

Hvordan kan vi trene opp motet? Reise oss raskt etter nederlag? Våge å tenke nytt? Dette er muskler som kan trenes opp, og Kathrine vil hjelpe deg. Hun er emosjonell PT, med solid forskning fra Yale og Harvard i ryggen. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk!, som har vokst til nær 4000 brukere på et halvt år. Gjør deg klar for en morsom, lærerik og styrkende emosjonell treningsøkt! Som BONUS vil du få tilgang til det digitale treningsstudioet hennes.

Raushet er GULL verdt

Raushet lønner seg - på alle nivåer. Det bedrer samarbeidet - forholdet til kunder - forholdet til kollegaer. Hvorfor er det likevel så vanskelig å få til? Hva kommer i veien og hvordan kan vi trene raushetsmuskelen? Kathrine gir deg 7 forskningsbaserte raushetstips som varer lenge. I 10 år har hun hjulpet bedrifter - ledere og ansatte til å bli tryggere, modigere og rausere. Holdes også på engelsk.

Talerlisten mener

Kathrine Aspaas er energisk, ærlig, sjarmerende og utfordrende. Hennes budskap er at vi må våge å bruke følelsene våre mer og bedre, fordi emosjonell intelligens vil bety mer og mer i tiden som kommer. På scenen er hun trygg, morsom og interessant å høre på.

Kathrine Aspaas har 25 vurderinger

Nina Prestegard

31. oktober 2019

Econa Oslo/Akershus

5

Vi har hatt gleden av å ha besøk av Kathrine i Econa Oslo/Akershus to ganger. Vi opplevde stappfulle hus og glødende engasjement i salen begge ganger. Kathrine har truffet en nerve i samfunnet med bøkene og budskapet sitt. Det er fint og givende å være med på denne spennende reisen!

Hege Håkonsen

19. september 2019

Østfold Energi

6

Vi i Østfold Energi har nettopp hatt gleden av å ha Kathrine Aspaas på besøk hos oss, og tilbakemeldingene etterpå var overveldende! Formålet vårt var å inspirere medarbeidere og ledere gjennom å rette søkelyset mot viktigheten av å utvikle og styrke emosjonell kunnskap og kompetanse. Kathrines budskap om at raushet og omtanke er kritisk kapital for å lykkes, ga oss masse inspirasjon til ny refleksjon og læring. Et viktig budskap, levert på en humoristisk, lun, klok, autentisk og levende måte av Kathrine. Anbefales!

Ingjerd Grenne Thurmer

1. august 2019

Kredinor SA

6

Vi i Kredinor har hatt den store gleden av å ha Kathrine Aspaas som foredragsholder vårt største kundearrangement, Proffseminaret. Hun holdt en fremragende fremføring med innlegget om «tidsånden» og den emosjonelle revolusjon. Hun sørget for å «veve» innholdet i sitt innlegg inn mot de budskap og erfaringer de øvrige foredragsholderne delte med publikum. Hun sørget også for å relatere foredraget til det Kredinor driver med innenfor inkasso, og det positive som ligger i vår emosjonelle revolusjon. Med en uhøytidelig, ekte og nær tilstedeværelse bidro hun til en umiddelbar og positiv respons fra publikum. Kathrine Aspaas fikk strålende tilbakemeldinger fra våre kunder også i evalueringen vi foretok i ettertid. Jeg gir henne de beste anbefalinger.

Marit Mundahl

20. april 2019

Fredrikstad kommune, skoleetaten

5

Kathrine Aspaas er en engasjerende foredragsholder som spiller på et bredt register innholdsmessig, supplert med piano og sang! Hun byr på seg selv når hun møter publikum og hun tør å utfordre oss til å tenke nytt om viktige spørsmål. Hennes budskap har relevans for oss som mennesker og medmennesker. Skolelederne i Fredrikstad hadde gleden av å høre henne fortelle om Den emosjonelle revolusjon. Vi tar med oss inspirasjonen fra Kathrine i vårt videre arbeid i Fredrikstadskolen!

Pål Børresen

5. april 2019

DNV GL

6

Kathrine kommer med et viktig budskap om tiden vi lever i. Vi må løpe fortere, bli mer effektive, automatisere arbeidsprosesser, omorganisere osv. Robotene kommer ikke til å overta hele verden, men fremtiden vil preges av at vi entrer den digitale tidsalder. Her trenger vi emosjonell styrke – den kan oppdages og trenes. Kathrine sprer glede, optimisme og humor i sitt foredrag. Hun er autentisk – hel ved, hun har verdifull livserfaring som hun deler raust. Jeg gir henne de beste anbefalinger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS