Kathrine Aspaas

Gründer og forfatter

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas brenner for raushet og omtanke, og snakker om viktigheten av dette for å bygge relasjoner og for å lykkes. Hun holder også inspirerende foredrag om hvordan vi kan trene opp motet vårt, slik at vi kan mestre motgang.

Kathrine er en av landets mest attraktive foredragsholdere, og en nyskapende og underholdende gründer og forfatter. «Dette er økonomi», sier hun. «Det er BIG business!». Boken hennes Raushetens tid, ble en dundrende bestselger, og Kathrine har holdt nær 1000 foredrag i Norge og utlandet de siste ti årene. I sin siste bok, «Den emosjonelle revolusjon», utforsker hun følelsenes betydning i arbeidslivet og samfunnslivet. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk! Kathrine er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen med en master i Internasjonal politikk fra New York.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kathrine Aspaas

Den emosjonelle revolusjon

Hva skjer med mennesket i en digital verden? Hvordan ser jobbene våre ut fremover? "Vi går fra revisjon til relasjon i næringslivet," sier Kathrine, og viser hvordan dette ser ut for politiet - for inkasso - for pressen - og for din bedrift. Med solid forskning og morsomme historier, gir Kathrine deg AHA-opplevelser og kriblende lyst til å bli med på reisen. "Vi trenger ny, menneskelig software," sier hun. Gjør deg klar for ny software, så du kan surfe på Industri 4.0! Holdes også på engelsk.

Bli emosjonelt sterk!

Hvordan kan vi trene opp motet? Reise oss raskt etter nederlag? Våge å tenke nytt? Dette er muskler som kan trenes opp, og Kathrine vil hjelpe deg. Hun er emosjonell PT, med solid forskning fra Yale og Harvard i ryggen. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk!, som har vokst til nær 4000 brukere på et halvt år. Gjør deg klar for en morsom, lærerik og styrkende emosjonell treningsøkt! Som BONUS vil du få tilgang til det digitale treningsstudioet hennes.

Raushet er GULL verdt

Raushet lønner seg - på alle nivåer. Det bedrer samarbeidet - forholdet til kunder - forholdet til kollegaer. Hvorfor er det likevel så vanskelig å få til? Hva kommer i veien og hvordan kan vi trene raushetsmuskelen? Kathrine gir deg 7 forskningsbaserte raushetstips som varer lenge. I 10 år har hun hjulpet bedrifter - ledere og ansatte til å bli tryggere, modigere og rausere. Holdes også på engelsk.

Talerlisten mener

Kathrine Aspaas er energisk, ærlig, sjarmerende og utfordrende. Hennes budskap er at vi må våge å bruke følelsene våre mer og bedre, fordi emosjonell intelligens vil bety mer og mer i tiden som kommer. På scenen er hun trygg, morsom og interessant å høre på.

2023 © Talerlisten AS