Kathrine Aspaas

Gründer og forfatter

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas er gründer, forfatter og en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Hun er morsom, nyskapende og underholdende. Kathrine brenner for hvordan vi mennesker behandler oss selv og hverandre. «Dette er økonomi», sier hun. «Det er BIG business!». Boken Raushetens tid, ble en dundrende bestselger, og Kathrine har holdt nær 1000 foredrag i Norge og utlandet de siste ti årene. I sin siste bok, Den emosjonelle revolusjon, utforsker hun følelsenes betydning i arbeidslivet og samfunnslivet. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk! Kathrine er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen med en master i Internasjonal politikk fra New York. Hun er kjent som kommentator og lederskribent i Aftenposten gjennom mange år, og har 25 års erfaring som økonomijournalist.

Foredrag med Kathrine Aspaas

Den emosjonelle revolusjon

Hva skjer med mennesket i en digital verden? Hvordan ser jobbene våre ut fremover? "Vi går fra revisjon til relasjon i næringslivet," sier Kathrine, og viser hvordan dette ser ut for politiet - for inkasso - for pressen - og for din bedrift. Med solid forskning og morsomme historier, gir Kathrine deg AHA-opplevelser og kriblende lyst til å bli med på reisen. "Vi trenger ny, menneskelig software," sier hun. Gjør deg klar for ny software, så du kan surfe på Industri 4.0! Holdes også på engelsk.

Bli emosjonelt sterk!

Hvordan kan vi trene opp motet? Reise oss raskt etter nederlag? Våge å tenke nytt? Dette er muskler som kan trenes opp, og Kathrine vil hjelpe deg. Hun er emosjonell PT, med solid forskning fra Yale og Harvard i ryggen. Hun eier og driver det digitale treningsstudioet Bli emosjonelt sterk!, som har vokst til nær 4000 brukere på et halvt år. Gjør deg klar for en morsom, lærerik og styrkende emosjonell treningsøkt! Som BONUS vil du få tilgang til det digitale treningsstudioet hennes.

Raushet er GULL verdt

Raushet lønner seg - på alle nivåer. Det bedrer samarbeidet - forholdet til kunder - forholdet til kollegaer. Hvorfor er det likevel så vanskelig å få til? Hva kommer i veien og hvordan kan vi trene raushetsmuskelen? Kathrine gir deg 7 forskningsbaserte raushetstips som varer lenge. I 10 år har hun hjulpet bedrifter - ledere og ansatte til å bli tryggere, modigere og rausere. Holdes også på engelsk.

Talerlisten mener

Kathrine Aspaas er energisk, ærlig, sjarmerende og utfordrende. Hennes budskap er at vi må våge å bruke følelsene våre mer og bedre, fordi emosjonell intelligens vil bety mer og mer i tiden som kommer. På scenen er hun trygg, morsom og interessant å høre på.

Kathrine Aspaas har 25 vurderinger

Iselinn Vindstad

28. mars 2019

Tekna

6

Veldig inspirerende!

Per L. Saxegaard

24. mars 2019

Business for Peace Foundation

6

Kathrine formidler innsikt i all støyen. Hun har sett at når teknologien akselerer hastigheten i alt, er det våre menneskelig dimensjoner som øker i relativ betydning . Hodet får konkurranse fra maskinene, men hjertet forblir unikt menneskelig. Hode + Hjerte= Entusiasme med mening. I tillegg er hun morsom, Kathrine

Trond Egil Hustad Jakobsen

13. mars 2019

Norges Juristforbund

6

Kathrine har undertegnede og Juristforbundet hatt gleden av å samarbeide med helt tilbake til 2012. Hun har vært konferansier (2 ganger) på det største arrangementet for hele juristprofesjonen: Juristkongress. Hun har holdt morgenseminar for oss om raushetens tid. I tillegg har hun spilt piano, sunget for oss og attpåtil fremført et stev. Kathrine begeistrer, utfordrer, overrasker og er i sin alminnelighet både raus og smilende. Hun lever som hun prediker. Jeg kan varmt anbefale Kathrine som din neste foreleser.

Hans Jacob Sundby

8. mars 2019

Læringsverkstedet

6

Når vi samler 4 000 av våre ansatte til Årskonferanse er det ikke mange talere som klarer å levere både på innhold og formidlingsevne. Kathrine Aspaas ga et artig, innsiktsfullt og tankevekkende «sveip» gjennom tiden før – nå og den som kommer. Et bra bidrag til oss som arbeider med verdens viktigste verdier – barna i barnehagene våre.

Toril Naustdal

7. mars 2019

Norsk sykepleierforbund

5

Utrolig dyktig til å formidle budskapet med bruk av tale og musikk. Utrolig engasjerende og jeg tror vi alle ble møtt på vårt eget følelsesregister.

Lene Fjellheim

5. mars 2019

CoachTeam as

6

Kathrine trollbinder! Hennes evne til å fremstille forskning enkelt og kombinere dette med storytelling gjør at vi som tilhørere relaterer stoffet til eget liv og egne valg. Kathrine skriver, synger, spiller piano og holder foredrag og gir av seg selv på scenen. Og budskapet hennes? Ja det bør du absolutt høre og ta på alvor!

Toril B. Kyllo

5. mars 2019

Orkladal Næringsforening - THAMSKONFERANSEN

6

Med en fin blanding av alvor og humor, ispedd med stor musikalsk innlevelse, fikk Kathrine engasjerte salen fra begynnelse til slutt. Hun ga oss et spennende foredrag om den emosjonelle revolusjonen og mulighetene den teknologiske utviklingen gir oss. Takk til Kathrine – hun kan anbefales på det varmeste.

Trine Jansen

4. mars 2019

Trine Jansen - Kvinner Med Kraft

6

Da jeg skulle arrangere min første «Kvinner Med Kraft konferanse», var Kathrine Aspaas en av de flotte kvinnene jeg ville ha med meg på scenen. Her var hun hovedforedragsholder og snakket om sårbarhet. Dette er hun utrolig dyktig på. Hun er god til å sette ord på hva sårbarhet handler om og hvordan det også er vår styrke. Dette gjorde at alle i salen kunne kjenne seg igjen i hennes beskrivelser. Veldig takknemlig for at hun ville stille opp på konferansen.

Simon Hansen Elvestad

4. mars 2019

Adstate

6

Som innovativ leverandør av digitale tjenester i den internasjonale gravferdsbransjen (Ja du leste riktig 😉), hadde vi æren av å ha Kathrine som foreleser i Marbella, september 2018. Temaet og fremførelsen i kombinasjon med piano og sang gjør Kathrine til en unik opplevelse. En opplevelse som utfordrer, utdanner, utleverer og utløser både tårer og latter! Bør oppleves.

Christine Lundberg Larsen

4. mars 2019

Regnskap Norge

6

Kathrine Aspaas har en unik evne til å berøre og formidle. Jeg har hatt gleden av å høre flere av hennes foredrag. Hver gang slår det meg hvor inspirerende det er å høre en foredragsholder som henne, som både går i dybden på det faglige om mennesker og emosjoner, holder et våkent øye på den teknologiske utviklingen og formidler det hele gjennom fortellinger vi kan kjenne oss igjen i. Aspaas har en spesiell egenskap når det gjelder å gjøre forskning levende og forståelig. Gjennom hennes formidling forstår vi hvordan ting henger sammen og det gir fremtidshåp for oss menneskers evne til utvikling. Anbefales!

Torbjørn Vinje, direktør

4. mars 2019

Norsk Kommunalteknisk Forening

5

Kathrine Aspaas har en lun og menneskelig form som møter deltakerne på hjemmebane. Hun tør å vise personlige erfaringer og sårbarhet, og det hun formidler er noe som alle kjenner seg igjen i. Anbefales!

Gustav Line, Administrerende direktør

4. mars 2019

Compello

6

Alvor, humor og musikalske toner i skjønn forening.
Kathrine er modig, klok og raus, og setter ord på et meget viktig tema.
Hun tør å by på seg selv og engasjerer publikum.
Vi vil se mer!

Rune Carlsson

4. mars 2019

Foreningen Norden

6

Kathrine Aspaas gjorde en kjempejobb som programleder.
Hun satte sitt preg på dagen – morsom, kunnskapsrik og profesjonell.
Vi anbefaler henne på det varmeste.

Per Christian Strand

4. mars 2019

UDI

6

Midt i blinken og akkurat hva vi og alle virksomheter trenger.
Veldig positivt at Kathrine knyttet an til foredraget før henne.

Liv Dolven

4. mars 2019

KS

6

Fantastisk foredrag av Aspaas!
Flott med tema over 2-3 timer.
6’er til Aspaas!

Mona Halsbakk

4. mars 2019

KS Nordland

5

Veldig bra og fint gjennomført!
Perfekt blanding av alvor og humor.

Christine H.Kristoffersen

4. mars 2019

Næringslivets skole - NHO

6

Kathrine har en perfekt blanding av både faglig styrke og integritet samt en flott formidlingskompetanse som når frem til begge kjønn i alle aldre. Hun er meget trygg og profesjonell samtidig som hun er personlig og tilstede på scenen. Foredraget var inspirerende og til ettertanke. Veldig fornøyd med foredraget hennes – så tusen takk!

Christina Andersen

4. mars 2019

Navigator Kommunikasjon

6

Kathrine Aspaas leverte et morsomt og intelligent foredrag, som ble et frisk pust i eventet!

Frode E. Synnes

4. mars 2019

The North West AS

6

Dette var ei lita energibombe av eit foredrag!
Kathrine Aspaas gav eit veldig inspirerande og godt foredrag med energi, humor og aktiv tilstedetilværelse.

Anne Sigrid Riseng

21. februar 2019

Kripos

6

Takk for spennende foredrag om den emosjonelle revolusjonen og mulighetene den teknologiske utviklingen gir oss. Du holdt avdelingen i ånde og gav oss perspektiver på følelsenes betydning i hverdagen og for valgene vi tar – også på jobb. Du har en original tilnærming til samfunnsutviklingen og vi er veldig fornøyde med foredraget ditt. Anne S. Riseng, Kripos.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS