Kathrine Sørland

Kathrine Sørland

Modell, konferansier og foredragsholder

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente modeller og influencere. Hun er utdannet barnevernspedagog, men jobber som modell, rådgiver, programleder og konferansier. Kathrine er fra Sola utenfor Stavanger og startet karrieren med krone på hodet og tittelen Frøken Norge i 2002. Samme år ble hun nr. 4 i Miss World-konkurransen. På TV har hun jobbet med programmer som Motebildet, Sangstjerner, Top Model og Norges Styggeste Rom. Hun har også vært med å lage dokumentarserien ”Den perfekte meg” for Discovery TLC – om livsstil, slankepress og mammarollen. I dag jobber hun blant annet med mote, som Fashion Advisor for Lindex, bryllupsambassadør for Tilbords og ambassadør og designer for møbel- og interiørkjeden Bohus. Kathrine Sørland holder foredrag og tar oppdrag som konferansier og programleder. Hun har stått på scenen i over 13 år i ulike konferansier- og vertinneroller for firmaer, på events, motevisninger, og bryllupsmesser. Honorar vil avhenge av sted og mengde forarbeid.

Foredrag

Hvordan påvirker moten oss?

Dette foredraget passer perfekt til ”damenes aften” og lignende arrangement. Her forteller Kathrine om motens historie og om mote som fenomen, krydret med egne historier og erfaringer. Foredraget tilpasses kunde, publikum og anledning.

Bli den beste utgaven av deg selv!

Som modell har Kathrine ofte møtt holdninger av typen: ”Så, du er bare pen, du!?” I dette inspirasjonsforedraget tar hun for seg hvordan du kan jobbe for å nå dine mål, utvide din rolle og bli den du ønsker å bli – uavhengig av hvordan du ser ut.

Motens og interiørets historie gjennom tidene

Dette er et foredrag som passer veldig bra til "ladies night", damenes aften, VIP-kvelder, moteaften og til firma-events. En morsom og uhøytidelig innpakning med bilder og historier som alle vil kjenne seg igjen i. Kathrine har holdt dette foredraget mange ganger, blant annet for Bohus sine kunder rundt om i Norge, til svært gode tilbakemeldinger.

Konferansier på bryllupsmesse

Kathrine har lang erfaring som konferansier på ulike bryllupsarrangement, som bryllupsmesser og brudeshow. Ta kontakt for å sjekke hennes tilgjengelighet og pris.

Kathrine Sørland har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS