Kjersti Fløgstad

Kjersti Fløgstad

Ekspert på CSR, bærekraft og samfunnsansvar

Fra 17.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjersti Fløgstad

Kjersti Fløgstad er en erfaren og engasjert foredragsholder. Hun er partner og strategisk rådgiver i FutureNow Consulting, som jobber i skjæringspunktet mellom samfunnsansvar og etikk på den ene siden, og markedsposisjonering og forretningspotensiale på den andre. Kjersti har mer enn 20 års erfaring fra krevende lederstillinger i bank/finans, reklame/merkevarebygging og frivillig sektor, bla. 11 år som generalsekretær i UNICEF Norge. Hennes formidlingsevne involverer og engasjerer.

Foredrag med Kjersti Fløgstad

Hvordan de kan finne en attraktiv plass i fremtidens grønne konkurranseutsatte markeder

Vi går fra olje til grønn energi og grønne løsninger, fra forbruksøkonomi til sirkulær tjeneste og opplevelsesøkonomi. Vi kommer til å gå inn i en tid med sterkere offentlige virkemidler i klimapolitikken. Bærekraft og ansvarlighet vil øke i betydning. Hvordan vil dette påvirke samfunnet og oss som mennesker? Bedrifter og det offentlige ruster seg for en ny tid. Hva blir viktig i fremtiden for å lykkes? Foredraget egner seg for grupper av ledere og ledergrupper (store og små) som ønsker å heve blikket og se hvordan de kan finne en attraktiv plass i fremtidens grønne konkurranseutsatte markeder.

Øko-branding- 6 trinn for å løfte merkevaren med argumenter som teller

Fremveksten av mening og hensikt i merkevarestrategier, markedsføring og kommunikasjon: Ansvarlighet og bærekraft skaper muligheter for ekte merkevarebygging og storytelling som mangler sidestykke i historien. 42% av konsumentene globalt ønsker å kjøpe mer sosiale og miljøvennlige produkter. Men det er et stort gap mellom ord og handling. Hvordan kan vi ved økt forbrukerinnsikt utnytte og fylle dette etterspørselsgapet og skape konkurransefortrinn ved å ta forbrukeren på alvor? Foredraget egner seg for grupper av ledere, markedsførere og kommunikatører.

Meaning at work - hva, hvorfor og hvordan?

Generasjon Y stiller med nye forventninger og behov til arbeidsgiver. Betydning av mening og tilkobling på jobb blir stadig viktigere og de ønsker å være stolt av sin arbeidsgiver. Hva er egentlig mening i jobb for generasjon Z og hvordan kan vanlige virksomheter møte dette og sikre at de er konkurransedyktige i arbeidsmarkedet? Foredraget kan brukes som motivasjonsforedrag for alle ansatte, men også for ledergrupper/ HR-avdelinger som ønsker tenke nytt og bli mer konkurransedyktig i kampen om de klokeste hodene.

Bærekraftsmålene – fra globale mål til lokal innovasjon og lønnsom vekst

Hvordan bli en anerkjent leder og en virksomhet andre beundrer? FNs bærekraftsmål som ble vedtatt i september 2016, har hatt enorm suksess. Hva er de og hvor er de så populære? I problemer ligger behov for løsninger, og i disse behovene finnes forretningsmuligheter. Foredraget belyser hva målene går ut på og gir konkrete eksempler på hvordan de kan benyttes for innovasjon og utvikling for virksomheter nasjonalt og internasjonalt.

Spesialtilpasning/skreddersøm

Avtales separat.

Talerlisten mener

Kjersti har stor faglig tyngde og holder gode og lærerike foredrag om bærekraft og samfunnsansvar. Hun har erfaring, relevante modeller og gode eksempler og formidler dette med ekte glød og engasjement.

Kjersti Fløgstad har 4 vurderinger

Dagny Moland Seim

14. november 2017

Sola kommune

6

Vi inviterte Kjersti til å holde et foredrag for unge ansatte om hvordan utfordre etablerte strukturer. Kjersti leverte et personlig og engasjerende foredrag om motivasjon og bærekraft som ga oss gode ideer til områder vi kan fokusere på. Hennes humor, ærlighet og brede erfaring gjorde at det ble en varm og lærerik kveld som gav oss ny perspektiver på hvordan vi kan ta grep. Anbefaler henne på det varmeste!

Nicholas Ind

26. oktober 2016

Kristiania University College

6

Kjersti gave a talk at our Brands with a Conscience event. She was excellent in setting the context for sustainable thinking and more importantly showing with good examples how sustainability can be applied to the advantage of business organizations.

Marit Sæter

17. oktober 2016

Standard Norge

6

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Kirsti både i interne og eksterne sammenhenger. Hun er engasjert og kunnskapsrik og flink til å vise til illustrerende eksempler fra næringsliv og samfunn når hun holder sine foredrag om samfunnsansvar, etikk og bærekraft. Hennes bidrag har også satt i gang viktige prosesser internt hos oss.
Hun engasjerer både store og små forsamlinger, og jeg kan gi henne de beste anbefalinger.

Ellen Marie Holst Strømnes

14. oktober 2016

SEB

6

Kjersti er en veldig inspirerende og dyktig foredragsholder. Hun brenner for disse temaene og klarer å formidle budskapet på en engasjerende måte. Hun har en spennende og variert bakgrunn fra ulike bransjer, hvilket også bidrar til hennes evne til å sette seg inn i publikums bakgrunn og tilpasse budskapet til dem på en god måte.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kjersti som foredragsholder til interesserte bedrifter eller organisasjoner.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS