Knut Rinden

Knut Rinden

Foredragsholder og problemløser

Fra 5.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Knut Rinden

Knut Rinden er en motiverende, tydelig og ambisiøs foredragsholder. Med sine evner til å tenke strategisk er Knut en nytenker og problemløser som er trygg på seg selv. Han har 11 års bred erfaring fra ledende stillinger innen distribusjon av daglige forbruksvarer, seks års erfaring med salgs- og markedsansvar og over 1000 avholdte foredrag innenfor forskjellige temaer. Knut er en operativ person, og har gode relasjonsskapende og kommunikative evner.

Foredrag

Barn og medier

I dette foredraget snakker Knut om flere temaer som omhandler barn og sosiale medier: Hvordan være smart på nett og mobil, skjermtid, vill på spill, nettmobbing, medias utseendepress og småbarnas mediehverdag. Foredraget kan gjennomføres på én av følgende måter: 1) Et foredrag på kveldstid for foreldre 2) Foredrag på kveldstid for elever og foreldre 3) Foredrag på dagtid for elever 4) Et foredrag på dagtid for elever + et foredrag på kveldstid for foreldre.

Knut Rinden har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS