Knut Skeie Solberg

Inspirator innen samspill, samarbeid, tilbakemeldinger

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Knut Skeie Solberg

Knut Skeie Solberg er foredragsholderen, konferansieren og kommunikasjonsrådgiveren som har bakgrunn som journalist og programleder i TV2, NRK og Discovery. Som kommunikasjonssjef i Norsk Friidrett jobbet han tett med utøvere som Karsten Warholm og det norske friidrettslandslaget. De siste årene har han jobbet med ledere og bedrifter som rådgiver i næringslivet. Knut er mannen bak foredraget som handler om samarbeid på en måte du ikke har sett og hørt før. Her får du de råeste og mest overførbare mekanismene fra hvordan du lykkes med ditt team, din bedrift og dine målsetninger. Han leverer suksesshistorier fra idretten som settes i praktisk sammenheng og skreddersys til dere på unik vis.  Siden juni 2021 har Knut ledet den populære podkasten Våre vinnere. En podkast der han møter mennesker i jakt på hva som egentlig definerer en vinner og hvilke mekanismer som ligger bak det å lykkes. Lise Klaveness, Birgit Skarstein, Erna Solberg, Ståle Solbakken, Lars Erik Lund, Olaf Tufte, Bent Stiansen og Maren Lundby er blant et stadig økende antall spennende gjester. 

Konferansier
Inspirator
Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Knut Skeie Solberg

Kraften i samarbeid

Det handler om ditt team, din avdeling, din bedrift, din hverdag, dine utfordringer og dine muligheter. Knut brenner for samarbeid. Han brenner for hvilke verktøy som trigger samarbeidet og kommunikasjonen som tar teamet ditt og arbeidsplassen din til neste nivå. I forberedelsene møter han bedriften og menneskene det handler om i forkant. Der han prater med utvalgte ansatte og produserer videoinnhold fra arbeidsstedet som brukes i historiefortellingen fra scenen. Dette forsterker identiteten og opplevelsen av at han genuint snakker til dere, og forstår dere.  Knuts mål er å levere det minst generiske foredraget du har hørt. Og gjennom det får du stor direkte og praktisk nytteverdi, samtidig samtidig som han inspirerer med historiefortelling og sterk formidling.  Det er kombinasjonen av hans erfaring, hans formidlingsevne og hans unike metoder som får næringslivsledere til å stoppe opp og endre måten de tenker på teamet sitt.

Talerlisten mener

Knut Skeie Solberg er en energisk og dyktig foredragsholder, som har en egen energi på scenen. Han snakker ikke om seg selv, men om DERE. Knut setter seg grundig inn i kundens målgruppe, og bruker gjerne mye tid på å snakke med de som er i salen på forhånd. Det gjør at han kan ta med seg ferske historier og eksempler fra akkurat dere, inn på scenen. En inspirerende motivator med et budskap alle kan kjenne seg igjen i. Har gjort spesielt mange oppdrag for store kjeder innen handel, service og merkevarer.

2023 © Talerlisten AS