Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Kris Kon

Mystery entertainer og inspirator

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kris Kon

Inspirasjon og fortryllende underholdning? Kris har over 12 års erfaring fra små og store arrangementer i inn- og utland. Etter en meget tøff start i livet lærte han seg å bryte barrierer med å fortrylle og inspirere store og små bedrifter. Gjennom Kris` foredrag og mysterier kan han inspirere og motivere barn og ungdom, skole og sykehusledere, organisasjoner og medarbeidere til å følge sine drømmer, oppnå sine mål og se livet fra et nytt perspektiv. Kris er den første, og hittil eneste, nordmann som har underholdt på Amsterdam Magic Show. Hans motiverende intervju i Human Aspect fikk over 30 000 klikk på få dager, og var en direkte årsak til å redde liv på andre siden av jorden. I tillegg samarbeider Kris tett med tidligere landslagsprofil i håndball, Anja Hammerseng-Edin under hennes Fearless prosjekt.

Foredrag med Kris Kon

Diagnose = Magi! - Kan illusjoner redde liv?

Et foredrag til ettertanke. Kris` sitt inspirerende foredrag får deg til å tenke, bli inspirert, reflektert, kreativ og, ikke minst, le sammen med dine kollegaer og venner. Alle kan oppleve nedturer og motgang. Men hvorfor lære seg det umulige? Kris` bruker sine personlige erfaringer med medfødt hjertefeil og skoliose, for å hjelpe andre til å se verden fra en litt annen vinkel.

Fortryllende innslag

Trenger du et kort eller lengre innslag mellom tunge møter, middager eller til festen? Kris fortryller deg og dine kolleger, forretningspartnere og venner. Oppev mysteriene fra en stor scene eller i dine egne hender gjennom mingling. Gjennom tanke og håndflateavlesning, psykologi og distraksjon. Han skreddersyr mer enn gjerne sine bidrag til dine visjoner, ønsker og mål.

Kris Kon har 5 vurderinger

Stian Lauten

22. januar 2020

Spire Kommunikasjon AS

6

En magisk kveld med Kris Kon på vårt Gatsby party. Han leverte til fingerspissene og alle var strålende fornøyd. Meget bra!!!

Stig Flesland

26. august 2018

Foreningen for hjertesyke barn, Oslo & Akershus

6

Vi brukte Kris Kon på en weekendsamling i Langesund august 2018. Han var for det første veldig ordentlig og enkel å forholde seg til i forkant av samlingen, og tilpasset seg våre ønsker for kvelden på en veldig fin måte. For en samling voksne holdt han et foredrag om det å snu noe negativt til å bli positivt, og det å gripe mulighetene i livet. Han deler og gir mye av seg selv. Han fikk frem både latter, ettertenksomhet og en rekke spørsmål. Om kvelden brukte vi han til et magisk show, som ble avsluttet med stående applaus. Kort sagt: Vi var strålende fornøyde!

Catrin Alhaug

16. januar 2018

Inspiration CAN

6

Jeg var så heldig å bli plukket ut fra puplikum på The Human Aspect sin fundraiser og jeg ble virkelig forbløffer over hva Kris kan trylle fram (eller rettere sagt bort!) Han er morsom, respektful, varm, veldig talentful og showet hans vil få deg til å le, undre, og bli forbløffet at magi faktisk må være mulig! Han er en natrulig underholder med kjempe talent! Anbefaler han tll enhver anledning!

Lise

23. mars 2017

Foredrag i Larvik

6

Morsomt, interessant og unikt. Kris kom med gode synspunkter, råd og underholdning.

Malin Abrahamsen

17. februar 2017

Foreningen for hjertesyke barn Avdeling Østfold

6

Strålende fornøyd og sitter igjen med en god følelse etter foredraget som ble holdt på Quality Hotel i Sarpsborg når vi var der med FFHB.Mye nyttig for oss hjertebarn-mammaer som man kan ta med seg videre! Han er utrolig flink. Fantastisk bra foredrag!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS