Kristine Kotte-Eriksen

Foredragsholder/Masterstudent Gender Studies

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Kotte-Eriksen

Kristine Kotte-Eriksen brenner for å løfte frem kvinner i arbeidslivet. Hun har flere års erfaring med å starte, drive og engasjere seg i ulike typer kvinnenettverk, og kan vise til resultater og effekter av dette arbeidet. Hun har holdt en rekke foredrag, skrevet kronikker og uttalt seg i media om temaet. Erfaring fra IT, olje/energi og media. Kristine tar master i Gender Studies, og driver Kotte Consulting AS. Hun tok bachelor i Volda, og har avtjent førstegangstjeneste i Sjøforsvaret.

Foredrag

Derfor er det så få kvinnelige gründere og slik kommer det til å endre seg

I dag er det kun 1/3 av gründerbedriftene i Norge som er startet av kvinner, og andelen aksjeselskaper er kun 20 prosent. Hvis man ser på teknologibedrifter er det kun 0,99% som er startet av kvinner. Hvorfor er det så få kvinner som tenker verdensherredømme fra dag én når de starter for seg selv? Foredraget beskriver på en humoristisk måte hvorfor det er så få kvinner som tør å ta steget ut i egen virksomhet, og peker på 3 ting som skal til for at dette skal endre seg.

Kristine Kotte-Eriksen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS