Kristine Kotte-Eriksen

Likestilling og mangfold på arbeidsplassen

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Kotte-Eriksen

Kristine veileder virksomheter med å bli bedre på likestilling, mangfold og inkluderende kultur. Hun har erfaring fra blant annet Equality Check, og jobbet som Diversity & Inclusion Analyst på CERN (Europeisk organisasjon for partikkelfysikk) i Sveits, og har erfaring fra IT-bransjen, olje og energi, startup-verden og Forsvaret.

Kristine har mastergrad i gender studies fra Skottland, der hun spesialiserte seg på bedriftskultur innen tech, media og finans. Kristine har skrevet artikler i DN, Aftenposten og VG, blitt intervjuet i podcaster og er en engasjert foredragsholder. I tillegg har hun vært med å etablere flere nettverk for kvinner i næringslivet, og vet viktigheten av å dele erfaringer, kunnskap og nettverk på tvers av bransjer. Kristine har bakgrunn fra PR og kommunikasjon, og har fullført førstegangstjeneste i Sjøforsvaret.

Foto: Marcus Karkash

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kristine Kotte-Eriksen

7 tips til å bli en mer inkluderende arbeidsplass

Her får du helt konkrete tips til hvordan du kan legge til rette for bedre kjønnsbalanse, etnisk mangfold, LHBT-inkludering, ansatte med funksjonsnedsettelse og generelt inkluderende kultur. Dette kan tilpasses til ledergrupper eller som temaforedrag for alle ansatte.

Fra ord til handling - slik gjør du likestillingsarbeidet i praksis

Likestilling er mer enn kjønnsbalanse. Dette foredraget tilpasses bransje og modenhetsnivå for din bedrift. Du vil sitte igjen med helt konkrete verktøy til å jobbe systematisk med mangfold og inkludering utover kjønn. Passer ledergrupper og alle som jobber med tematikken.

Makt og hersketeknikker

Workshop om de mest brukte hersketeknikkene og hvordan du kan håndtere dem. Sesjonen er en blanding av en gjennomgang av ulike typer hersketeknikker, konkrete egenopplevde eksempler, samt diskusjon og erfaringsdeling. Deltakerne får tips til å hanskes med teknikkene.

Inspirasjonsforedrag

Et foredrag om å tro på seg selv, reise seg etter nederlag og hvorfor kvinner og mangfold er helt vesentlig for å bygge et bærekraftig arbeidsliv. Passer på nettverkstreff og merkedager, eller som innslag på et faglig program.

2023 © Talerlisten AS