Talerlisten
Kristine Kotte-Eriksen

Kristine Kotte-Eriksen

Daglig leder og co-founder av She Community

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Kristine Kotte-Eriksen (f.1991) er daglig leder og medgründer av She Community AS, et globalt nettverk og digital plattform som skal løfte frem kvinnelige gründere, ledere og investorer på tvers av bransjer. Målet med She Community er å få flere kvinnelige gründere gjennom et globalt nettverk og lokale aktiviteter. She Community er i oppstartsfasen og det står fem sterke kvinner bak konseptet. Kristine brenner for å løfte frem kvinner som tør å tenke stort og annerledes. Man skulle kanskje tro at kvinner i Norge i dag har de samme forutsetningene som menn for å starte for seg selv, klatre hele veien opp karrierestigen eller bli investor – så hvorfor er statistikken og mediebildet så dystert? Kristine har satset alt på å finne svaret, og å gjøre noe med det. Kristine driver også Kotte Consulting AS, er styremedlem i nettverket Kvinner i Business, er utdannet ved Høgskulen i Volda innen PR, kommunikasjon og media, og har avtjent førstegangstjeneste i Sjøforsvaret.

Foredrag

Derfor er det så få kvinnelige gründere og slik kommer det til å endre seg

I dag er det kun 1/3 av gründerbedriftene i Norge som er startet av kvinner, og andelen aksjeselskaper er kun 20 prosent. Hvis man ser på teknologibedrifter er det kun 0,99% som er startet av kvinner. Hvorfor er det så få kvinner som tenker verdensherredømme fra dag én når de starter for seg selv? Foredraget beskriver på en humoristisk måte hvorfor det er så få kvinner som tør å ta steget ut i egen virksomhet, og peker på 3 ting som skal til for at dette skal endre seg.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS