Kristine Maudal

Kristine Maudal

Partner i Brainwells - hjelper bedrifter å finne sitt formål / purpose

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Maudal

Når folk samles er det viktig å velge foredragsholdere som virkelig vet å fylle rommet med god energi. Kristine Maudal er en av disse. Hun sier at et godt foredrag minimum bør inneholde et par ”a-ha øyeblikk”, i allefall en ”WOW!” og en «Yes! Dette skal jeg ta med meg hjem.» Kristine er en dyktig foredragsholder og fasilitator og har de siste ti årene hjulpet ledere med prosesser som fokuserer på innovasjon og ledelse. Hun er grunder/partner i Brainwells og jobber i dag med utvikling av topplederteam, samt å fasilitere involverende prosesser som hjelper bedriften å finne sitt formål/purpose og/eller å definere sin egen kulturkode. Hun har selv erfaring som leder fra blant annet Apple Computer og Egmont, og er godt over middels opptatt av viktigheten av en god jobbhverdag. Kristine blogger fast om ledelse for Huffington Post og har vært kurator av TEDx-Oslo. Brainwells jobber med internasjonale kunder, Kristine har bodd i USA og holder derfor foredrag både på norsk og engelsk.

Foredrag

Where The Magic Happens (Culture Meets Strategy)

Kristine leste en gang: "The way we work, doesn't work". Hun ble så fasinert av den enkle konklusjonen, at dette er noe hun prater mye om. Men - hun er mer opptatt av hva som skal til for å få det til å fungere, enn hva det er som gjør at det ikke fungerer. Kultur er et viktig stikkord her. Med en bevisst holdning på hvilken kultur du vil ha, er det mye enklere å få gjennomført det du vil. I dette foredraget får du svar på både HVORFOR og HVORDAN. (Passer for alle)

Female Leaders – The New Superpower!

Vi lever i en verden som forandrer seg i et rasende tempo. Også som ledere må vi forholde oss til dette. Det kan være en krevende øvelse, fordi det er ikke det vi har lært hittil som vil bringe oss videre. Vi trenger et nytt sett av kunnskap, og det vi kjenner som 'myke verdier' kommer til å være mer nødvendig enn før. Hvordan kan man jobbe på en mer involverende måte, hvordan bli mer emosjonelt intelligent? Hint: Det har ikke nødvendigvis noe med kjønn å gjøre. (Passer for: ledere)

Purpose - the WHY!

I 2016 ble Kristine og Even i Brainwells videointervjuet om noe de er brennende opptatte av: Enhver bedrift bør vite HVORFOR de er til - ut over det å tjene penger. Videoen gikk viralt og ble latterliggjort både her og der. Vi lo godt selv også. Men mange ble nysgjerrige, og ville vite mer om hvorfor vi mener det å kjenne sitt 'purpose' er så viktig for å lykkes fremover. Dette litt morsomme, men veldig viktige, foredraget vil gi deg uvurdelig innsikt for tiden som kommer. (Passer for ledere)

Kristine Maudal har 4 vurderinger

Nora Rolstad

14. april 2017

Storebrand

6

Kristine er et fyrverkeri av en foredragsholder! Med sin energi og entusiasme, involverer hun og deler engasjert av all sin erfaring. Hun snakker klokt og konkret om hvorfor det er så viktig å ha et tydelig formål, hvordan få utnyttet potensialet som ligger i det kollektive geniet i en organisasjon og hvordan lykkes i møte med endringer. Vi har jobbet med Kristine ved flere anledninger og dratt nytte av hvordan hun også kombinerer foredrag med f.eks. lederutvikling, strategiprosesser og trening i fasilitering. Vi jobbet med Kristine når vi skulle kjøre vår første «digitale ledersamling». Vi samlet alle ledergruppene til et webinar der vi kombinerte foredrag med Kristine på nett og øvelser lokalt i ledergruppene. Vi har også kjørt kurs i fasiliteringsteknikker, der Kristine kombinerte treningen med korte, nyttige og inspirerende foredrag. Kristine er tydelig, gjør ting enkelt og får gruppen til å stole på prosessen, la den få gå sin gang, ikke la utålmodigheten få ta overhånd. Og resultatene lar ikke vente på seg. Kristine sikrer at det blir en veldig god prosess, veldig mye læring og veldig gode resultater. Det er min erfaring. Anbefales!

Julie Kildahl

29. januar 2017

Frode Kommode

6

Kristine er energisk, nysgjerrig og veldig inspirerende på scenen. Hun oppleves som svært godt forberedt og tilpasser foredragene til sitt publikum. En av de viktigste virkemidlene er at hun involverer og engasjerer menneskene i salen, og bruker egne erfaringer og konkrete eksempler til å illustrere sine poenger. Kristine har masse energi og hennes gode humør smitter over på menneskene i salen. Jeg opplever henne som svært kunnskapsrik og kompetent i sitt fagområde, og føler jeg sitter igjen med mange nyttige og praktiske verktøy som jeg kan bruke i både privat og på jobb. En unik egenskap Kristine har er å gjøre om komplekse og kompliserte tematikker til forståelig, og se fenomener og utfordringer fra ulike perspektiver. I tillegg er hun svært løsningsorientert.
Jeg anbefaler Kristine på det varmeste!

Morten Brusletto

23. januar 2017

Hyundai Motor Norway

6

Vi har brukt Kristine ved flere anledninger. Hun setter seg godt inn i problemstillinger og utfordringer for de hun skal snakke for. Det betyr at hun treffer publikum på hjemmebane og med sin kraft og sitt humør får hun med seg salen. Ikke bare treffer hun på hjemmebane, hun makter også å legge inn nye vinklinger og klarer på den måten å få publikum involvert. Kristine byr på seg selv og sin kunnskap, og det slår positivt ut!

Live Leer

23. januar 2017

Opera Software AS

6

Kristine har masse energi, kunnskap og er dyktig til å engasjere sitt publikum. Det er ikke et vanlig foredrag å ha Kristine på besøk, fordi hun drar med seg tilhørerne på reisen og får oss til å måtte engasjere oss i hva hun snakker. Det er veldig forfriskende, og det er nettopp derfor det er så nyttig, givende og lærerikt! I tillegg til å tale engasjerende er Kristine veldig dyktig til å få andre til å prate sammen og hun har mange nyttige verktøy, tips og triks som hun villig vekk deler. Et foredrag med Kristine er en særdeles god investering. På Opera Software hadde vi gleden av å jobbe med Kristine og Even da vi crowdsourcet vår visjon, og vi har benyttet ekspertisen til Kristine i andre sammenhenger, alt fra motivasjon for team til individuell coaching. Jeg anbefaler Kristine på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS