Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Kristine Moe Sirnes

Konsulent, rådgiver og partner

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Kristine Moe Sirnes

Kristine Sirnes har et sterkt engasjement for eget fag og mener selskaper som Salesforce, Microsoft og DNB er bevis for nye prinsipp for det å drive business og bygge sterke merkevarer. Verdens største teknologi-selskaper har etablert virksomhetene sine på nye prinsipp. Dagens etablerte selskaper har en langt mer krevende oppgave når de skal endre eksisterende forretningsmodell og bygge sterk organisasjonskultur for å overleve en ny tid. Etter nesten 30 års erfaring med merkevarebygging og transformasjonsarbeid i store selskap tok Kristine Sirnes spranget fra etablert næringsliv til egen bedrift i 2018. I dag er hun del av det internasjonale innovasjonshuset Innovation Lab med rundt 35 kolleger i egne mikro-selskap på kontor i Aarhus, København, Barcelona, Cambridge, Dubai og San Francisco. Innovation Lab har jobbet med innovasjon og teknologi siden 2001 i en organisasjonsstruktur som ligner mer på en organisme enn en tradisjonell organisasjonsmodell.

Foredrag med Kristine Moe Sirnes

Ny Vekst i en tid med krise og endring

Når verden endres utfordres grunnstrukturen for forretningsdrift. Alle bransjer og selskap utfordres. Vi må redefinere hvordan vi server kunder, medarbeidere og samfunn. Hva definerer en arbeidsplass for framtiden? Og fremfor alt må lederskap sees på i et nytt perspektiv. Ny Vekst er 10 nye prinsipp for lederskap og forretningsdrift basert på ti års erfaring med transformasjonsarbeid, formidlet og dokumentert gjennom ny forskning og caser hentet fra verdens største organisasjoner.

Kristine Moe Sirnes har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS