Kristine Moe Sirnes

Konsulent, rådgiver og partner

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Moe Sirnes

Kristine Moe Sirnes har en master i Kommunikasjon og Ledelse, og over 20 års erfaring fra markedsføring og merkevarebygging i store selskap. Hun har et sterkt engasjement for eget fag og mener selskaper som Salesforce, Microsoft og DNB er bevis for at det er helt andre prinsipp og spilleregler som må følges for å bygge sterke merkenavn i dag. Verdens største teknologi-selskaper har bygget virksomhetene sine på nye prinsipper. Dagens etablerte selskaper har en langt mer krevende oppgave når de skal endre en eksisterende organisasjonskultur. De fleste ledere i dag skjønner at mye må endres, men når, hvor og hvordan starte? I senere år har Kristine jobbet tett med gründere, og ble så inspirert at hun valgte å satse selv. I februar 2018 ble hun en del av Innovation Lab, Skandinavias eldste innovasjonshus med kontor i Stavanger, Aarhus, København, Dubai og Silicon Valley.

Foredrag med Kristine Moe Sirnes

Hvorfor Kultur er viktigst i 2019

Verdens største og mest verdifulle selskaper er alle eksempler på effekten av sterk og god organisasjonskultur. Når "alle" har tilgang til "alt" er kulturen det eneste bedriften eier, som verken kan tas, kjøpes eller kopieres. Kultur etableres og forsterkes gjennom ledere som skjønner at de må gi handlingsrom, og som brenner for å finne og videre-utvikle talent hos hver eneste medarbeider. Dagens medarbeidere må dyrke kundene og drives av en besettelse for å løse kundens problem.

Bli kjent med Generasjon Z!

En ny generasjon er i ferd med å innta arbeidslivet. De kjenner bare en verden der teknologien fungerer, og de ser ingen grunn til ikke å ta den i bruk så mye som mulig. De skjønner ikke hvorfor noe som helst skal begrenses av geografi og kultur, og de er verdens beste multitaskere. De tar valg etter helt nye prinsipp og de kommer til å utfordre alt som er tradisjonelt. Men får du de til å trives, vil det gi raske og formidable resultater på business og bunnlinje!

Kristine Moe Sirnes har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS